Jordnötsgränd 7

Bilder

  • Såld!
  • Fasadbild
  • Stor och trädäcksförsedd altan på entrésidan mot park
  • Baksidan av huset med gräsmatta och inglasat uterum
  • Matplats i köket
  • Inglasat uterum

Jordnötsgränd 7 , Viksjö , Järfälla

Lugnt och mycket barnvänligt beläget gavelradhus med totalyta om knappt 140 kvm. Kök med rejäl matplats, utgång till inglasat uterum på baksidan, vardagsrum, 4 sovrum, två helkaklade WC-/duschrum, varav ett med bastu och tvättstuga.. Plan tomt mot allmänning. Garage i länga. Nära förskola/skola, buss & Viksjö c.

133 kvm, 5 rok

Typ:
Kedjehus
Boarea:
133 kvm
Biarea:
6 kvm
Tomtarea:
319 kvm
Byggår:
1984
Driftskostnad:
2 808 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 4 sovrum

Boarea

133 kvm

Biarea

6 kvm

Rumsbeskrivning

Lugnt och barnvänligt beläget gavelradhus, i direkt anslutning till lekpark och gemensamhetslokal. Stor, rejäl och trädäcksförsedd altan för större loungegrupp.

ENTRÉPLAN:

Entré: Svagt strukturerad och ljust gråmålad tapet med en blommönstrad fondtapet, laminatgolv och luftvärmepump.

Sovrum 1: Målade väggar i en nyans av ljus caffelatte med en blommönstrad fondtapet och laminatgolv.

WC-/duschrum: Helkaklat WC-/duschrum, inrett med ljust och melerat kakel med blommönstrade dekorplattor, ljusa klinker, tvättställ med engreppsblandare, WC-stol och duschutrymme med vikbara duschväggar.

Klk/förråd: Rymlig klädkammare/förråd med vita väggar, plastmatta, klädstänger och klädhyllor.

Vardagsrum: Målade väggar i en ljust beige nyans.

Trappförråd: Praktiskt förråd under trappen, med vita väggar och plastmatta.

Matplats: Rymlig matplats i öppen planlösning med arbetsköket. Matplatsen är inredd med ljust gråmålade väggar och laminatgolv. Utgång till stor, trädäcksförsedd och inglasat uterum, mot den insynsskyddade trädgården på baksidan ut mot allmänning, med berg i öppen dager. Det inglasade uterummet är försett med skjutbara glaspartier, belysning och eluttag. Förråd.

Arbetskök: Ljust gråmålade väggar, laminatgolv, ljusa skåpluckor, gråmelerade laminatbänkskivor med infälld diskho och ljusblått kakel med bård bakom arbetsbänkarna. Maskinellt är köket utrustat med spishäll, spisventilator, diskmaskin och kyl/frys.

Tvättstuga/groventré: Praktisk tvättstuga/groventré i direkt anslutning till arbetsköket som är halvkaklat med vitt kakel och i övriga med målade väggar i en grön nyans, ljusgrå klinker, väl tilltagen arbets-/strykbänk av ljust laminat med infälld diskho. Tvättstugan är i övrigt inredd med tvättmaskin, torktumlare, varmvattenberedare, mekanisk ventilation med värmeväxlare och vägghängd torkställning.

Förråd: I direkt anslutning till tvättstugan är detta praktiska förråd beläget, med fyra större och öppna skåp för klädförvaring och två öppna garderober. Utgång till den inglasade uterummet.

ÖVRE PLAN:

Hall/passage: Ljust målade väggar ovan vitmålad bröstpanel och ljust laminatgolv.

Sovrum 2: Vitmålade väggar och ljust laminatgolv.

Sovrum 3: Gråmålade väggar med en svart och blommönstrad fondtapet och ljust laminatgolv.

Sovrum 4: Vit tapet och laminatgolv.

Walk in closet: Praktisk walk in closet med dubbla klädhyllor och klädstänger.

WC-/duschrum: Helkaklat WC-/duschrum, med ljust och melerat kakel med motivplattor, ljust aprikosfärgade klinker med golvvärme, tvättställ med engreppsblandare, WC-stol, spegel och vägghängt förvaringsskåp.

Bastu med rökglasfärgad dörr.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans gavelradhus

Byggnadsår

1984

Uppvärmning

Direktverkande el samt Luftvärmepump

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 maj 2017
Energiklass: F
Energiprestanda: 106 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: Isolerglaskassetter
Tak: Papp

Övrigt

Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument, eller rekvirera från fastighetsmäklaren Per Stenmark, telefon 08-580 104 60 eller via e-mail: per.stenmark@husmanhagberg.se.

Fastighetsbeteckning

Viksjö 9:375

Övriga byggnader

Garage i länga.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

33 700 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 12 000 kr
El: 6 000 kr
VA: 4 000 kr
Renhållning: 1 200 kr
Väg, samf: 6 000 kr
Försäkring: 4 500 kr
Beräknat antal personer: 3

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 294 000 kr, varav byggnadsvärde 1 168 000 kr

Summa pantbrev

3 015 000 kr

Tomt

Areal: 319 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Plan och insynsskyddad trädgårdstomt på baksidan av huset, med gräsytor och plats för lek och umgänge, ut mot allmänning. Stor och trädäcksförsedd altan/uteplats på entrésidan, ut mot grönskande lekpark.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Viksjö GA:56

Tillträde

15/1 2018 eller enligt ök

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett nyöppnat gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor och skolor i Viksjö. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till både Jakobsbergs och Barkarbys pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även direktbussar till våra grannkommuner såsom Kista och Sollentuna men även till Stockholms City under rusningstrafik.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, två apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns i kommunen Barkarby Handelsplats.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Norrbacka Livs
1,1 km
ICA Kvantum Viksjö
1,1 km
Köpcentrum & Gallerior
Åkermyntan Centrum - Citycon
2,6 km
Veddesta Centrum
3,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Fjällen Förskola
340 m
Rosa Tornet Montessoriförskolan
490 m
Kollektivtrafik
Tröskvägen södra
90 m
Banangränd
160 m
Grundskolor
Fjällenskolan
340 m
Viksjöskolan
1,2 km
Gymnasium
Mälargymnasiet
2,1 km
Järfälla Gymnasieskolor
2,1 km
Universitet & Högskolor
Teologiska Frågor
4,6 km
Banker
Swedbank
1,1 km
Nordea Bank AB
3,1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Järfälla Golfklubb
970 m
Viksjö Golfklubb
970 m
Sport- & Idrottsanläggningar
Viksjö sporthall
1,1 km
Viksjövallen
1,1 km
Simhallar & Utomhusbad
Lövstabadet Mälaren
2 km
Medley Jakobsbergs simhall
2,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte