Barkarbyvägen 59

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrummet
  • Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
  • Köket
  • Härlig balkong med plats för lounge-set
  • Sovrum 1

Barkarbyvägen 59 , Barkarbystaden , Järfälla

Välkommen att uppleva detta charmiga och välplanerade boende i attraktiva Barkarbystaden om 4 ROK, 94 kvm. Lägenheten är utomordentligt charmig och håller genomgående hög standard med extra tillval. Lägenheten präglas av en god planlösning med ett behagligt ljusinsläpp. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
Utgång till balkong samt uteplats i insynsskyddat läge. 3 sovrum med mycket förvaring. Badrum med ny maskinpark och gästtoalett.

94 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 561 kr inkl. värme, vatten, digital-TV, IP-telefoni och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
94 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
912
Byggår:
2016

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

94 kvm

Rumsbeskrivning

Bostaden är i utmärkt skick med påkostade och exklusiva tillval! Lägenheten är ett klokt val både design- och miljömässigt men framförallt så erbjuder det dig en funktion med en tidlös elegans och med trendiga detaljer. Ta chansen och bosätt dig i Järfällas mest expansiva och eftertraktade område med Järvafältet och dess natur, all tänkbar shopping och livsmedelsbutiker samt gym runt knuten. Kommunikationerna är goda med buss till Barkarby pendeltågsstation och det blir ännu bättre då T-bana är kommer till området.

Bostaden har genomgående lackad ekparkett, vitmålade väggar samt tak i vitt och presenterar följande planlösning:

Hall:
Bra planerad hall med goda avhängningsmöjligheter i form av skjutdörrsgarderober. Teknikskåpet är placerat här och erbjuder Telia triple play med multimedia uttag i vartdera rum. Säkerhetsdörr.

Kök/Vardagsrum:
Bostadens hjärta finns i den öppna planlösningen mellan kök- matplats och vardagsrum. Sällskapsytorna är väl tilltagna och erbjuder härliga fönsterpartiter som låter ljuset flöda in. Självklart har du utgång till en balkong, i soligt läge. Kökssnickerier från Vedum i klassiskt vitt med handtag i rostfritt och exklusiva vitvaror från Electrolux . Gott om förvaring och arbetsytor, underlimmad diskho i bänkskiva i laminat med kakel i stilrent blankt vit ovan. Maskinell utrustning från Electrolux: Induktionshäll , integrerad diskmaskin, varmluftsugn och spiskåpa. Matplats för i princip hur många som helst pga. de öppna ytorna men med ett matbord vid fönstret ryms ca 6-8 personer. Avfallskvarn finns vilket är mycket praktiskt och miljövänligt. Vardagsrumsdelen rymmer soffa, tv-bänk och fåtölj. Härlig fondevägg i naturvita stenar.

Badrum:
Helkaklat badrum med klinker i grå ton och kakel i vitt liggande format, duschblandare, wc-stol, plats för handdukstork , handfat med kommod i vitt och spegelskåp med infällda spotlights ovan. Tvättavdelning med arbetsbänk i grått med tillval av förvaringsskåp ovan i vitt. Ett rymligt badrum i exemplariskt skick med eluttag och golv med komfortvärme.

Gäst-toalett
Mindre gästtoallet för den stora familjen där ett badrum inte räcker till. Beläget i anslutning till hallen.

Sovrum 1:
Trivsamt sovrum om 13 kvm med plats för dubbelsäng, arbetsbord eller byrå. Garderober längst ena väggen. Beläget i behagligt läge och ligger bort från resterande sovrum

Sovrum 2:
Sovrum om 8 kvm med plats för enkelsäng eller bredare säng för två.

Sovrum 3
Sovrum om 8 kvm med plats för enkelsäng, härifrån når man också den härliga uteplatsen.

Uteplats
En av bostadens höjdpunkter! Här finns plats för utemöbler och grill. För den med gröna fingrar kan detta bli en oas av växter, blommor och odlingar.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom ekonomisk plan och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 5, hiss finns

Avgift

5 561 kr inkl. värme, vatten, digital-TV, IP-telefoni och bredband

Andel i föreningen

1,64221%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

5-våningshus med hiss

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas fönster

Fastighetsbeteckning

Järfälla Barkarby 2:38

Förening

Namn

Brf Viggen

Om föreningen

I nya brf Viggen som ligger utmed områdets paradgata, Barkarbyvägen och Herculesvägen, hittar du 81 nya bostäder i olika storlekar. Från bekväma 2:or på 41 kvm till lyxiga 5-rumslägenheter på 99 kvm. Du som bor längst ner kan njuta av den gröna gården genom generösa uteplatser som har gott om utrymme för utemöbler, blommor, odlingslådor och kanske till och med en liten plaskdamm för de minsta barnen.
Föreningen kommer också att ha 6 lokaler för kontor och service.

Under gården blir det ett för hela kvarteret gemensamt garage som du når direkt från hissen. Här är även lägenhetsförråd och cykelförråd belägna. Varmt, skönt och bekvämt under de kalla vintermånader. För Viggen finns det 44 garageplatser som kan nyttjas för 850 kr/mån. Separat kö.

Postlåda till lägenheten är placerad i husets entré. Ett fack för dagstidningen är placerad utanför vardera medlems lägenhetsdörr.

I månadsavgiften ingår Telia Tripple play. I Tripple play ingår tv (basutbud med 18 tv kanaler, Digital TV Lagom) samt 2 digitalboxar, bredband och bredbandstelefoni (du måste själv beställa ett telefonnummer till detta).

Teknisk förvaltare är PEAB Bostad AB.
Ekonomisk förvaltare SBC.
Föreningen har fastighetsförsäkring med bostadsrättstillägg genom Folksam.

Överlåtelseavgift på ca 1 108 kronor (2016) erlägges av säljaren samt pantsättningsavgift 443 kronor erlägges av köparen
Med reservation för ev. ändringar

Antal lägenheter

81

Antal lokaler i föreningen

6

Om området

Barkarbystaden

Barkarbystaden är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer här fram en helt ny stadsdel. En mix av boendeformer är planerat för att skapa en levande stadsmiljö. Närheten till naturen är påtaglig i hela stadsdelen genom parker och trädplanterade boulevarder. De två stora stadsparkerna erbjuder möjlighet till både avkoppling. Här finns även förutsättningar för alla tänkbara sport- och fritidsaktiviteter för hela familjen. Järvafältets Naturreservat är ett av Stockholms absolut största strövområden. Området börjar precis i utkanten av Fänriksvägen med Ålsta hage. Utanför Ålsta Hage sträcker det stora naturreservatet ut sig med sina skogar, ängar och promenadstigar. Här finns även Säbysjöns badplats och Järfälla Ridcentrum med ridskola. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Barkarbystadens utmärkta kommunikationer gör det enkelt att både bo och arbeta här. Med pendeltåg tar det endast 16 minuter till Stockholm Central. Dessutom når du både Arlanda och Bromma flygplats inom 30 minuter med bil. De många fina gång- och cykelstråken underlättar förbindelserna mellan stadsdelens bostadsområden, skolor, handel och rekreationsområden. Med den ev. nya spårförbindelsen går det snabbt och smidigt att ta sig både lokalt i staden och till Kista. Infartsparkering finns att tillgå vid Barkarby pendeltågsstation. Byggstart för nya tunnelbanan med en station inne i Barkarbystaden och med slutstation vid Barkarby station/Stockholm Väst, kommer ske 2018.

Närservice

Barkarbystaden kommer att ha ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Dessutom ligger Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum. Läs mer om Barkarbystaden på: www.barkarbystaden.se

I närheten

Livsmedelsbutiker
Maxi ICA Stormarknad Barkarbystaden
240 m
Coop Nära
1,4 km
Köpcentrum & Gallerior
Stockholm Quality Outlet
700 m
Jakobsbergs Centrum - Citycon
2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Karlslund för- och grundskola
250 m
Dalens Förskola
710 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
3,9 km
Grundskolor
Herrestadskolan
240 m
Karlslund för- och grundskola
250 m
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
2,1 km
Didaktus Jakobsberg
2,1 km
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
2,5 km
Pro:s Folkhögskola
3,3 km
Banker
Swedbank
1,9 km
FOREX Bank
2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Komethallen AB
1,4 km
Kista Golfcenter Driving range
2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Järfälla musikklasser
1,1 km
Veddestavallen Idrottsplats
1,3 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
2,4 km
Nälstaspåret Motionsspår
5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte