Organistgränd 32

Bilder

  • Såld!
  • Fasadbild
  • Kök med matplats och öppen planlösning med vardagsrum
  • Dubbla takkupoler i köket
  • Kök med gott om skåpsförvaring
  • Kök med matplats och öppen planlösning med vardagsrum

Organistgränd 32 , Barkarby , Järfälla

Exklusivt 1-plansradhus på gaveltomt med spännande arkitektur signerat Gert Wingårdh. Fantastisk rymd tack vare dess lutande tak, höga takhöjd och husets 4 takkupoler som tillsammans gör bostaden sällsynt ljus och luftig. Smakfullt inrett i ljusa nyanser och genomgående vackra golv, 3 sovrum med inbyggda garderober, 2 kaklade WC-/dusch-/badrum. Stort kök som inbjuder till matlagning och som via glasväggar vetter mot vardagsrum med utgång till insynsskyddad altan på baksidan. Egen P-plats på gaveln samt parkeringsmöjlighet på gatan. Barkarbystaden med bl.a. Ica Maxi vetter mot detta område. Denna bostad måste verkligen upplevas på plats, välkommen på visning!

113 kvm, 4 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
113 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
380 kvm
Byggår:
2006
Driftskostnad:
2 541 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 sovrum

Boarea

113 kvm

Rumsbeskrivning

Hall:
Ljus och välkomnande hall med grått klinkergolv vid entrén och därefter ekparkettgolv, ljust gråmålade väggar samt praktisk garderobsvägg med skjutdörrar i spegelglas. Infällda spotlights i taket. Smakfullt glasparti med fönsterrammar av ek, mellan hall och kök och kök och vardagsrum, vilket ger hallen ett trevligt ljus från de fantastiska takkupolerna i köket, som skänker ett underbart ljus och rymd till köket. Huset är utrustat med larm via Verisure.

Kök:
Stilrent kök med rymlig matplats som andas exklusivitet och inger matglädje. Här kommer du vilja bjuda över släkt och vänner på trevliga middagar. Modern och stilren skåpinredning, från Noblessa, i antracit högglans och med handtag i borstat stål. Halogenspotbelysning och ljust grönmålad glasskiva ovanför arbetsbänken av laminat med den infällda diskhon. På golvet ligger ekparkett och väggarna är målade i ljusgrått. I taket sitter infällda spotlights. Köket är försett med två fantastiska takfönster samt vackert glasparti mot vardagsrummet. Köket är maskinellt utrustat med induktionshäll (-06), rostfri inbyggnadsugn (-08), rostfri inbyggnadsmikro (-06), rostfri spisfläkt (-06), dubbla integrerade kyl/frysar (-06) och integrerad diskmaskin (-06).

Vardagsrum:
Rymligt vardagsrum med ekparkettgolv, fönster i tre väderstreck, vitmålade väggar samt utgång till utbyggd, insynsskyddad och trädäcksförsedd altan och lättskött trädgård. Vardagsrummet har ett vackert burspråk med stora fönsterpartier mot husets baksida. I fönstrens överkant finns infälld belysning. Perfekt placering för matsalsbordet, alternativt används utrymmet som en mysig läshörna. På baksidan finns även ett förråd med belysning och eluttag.

Sovrum 1:
Rymligt sovrum med ekparkettgolv, målade väggar i en mustig blå ton samt skjutdörrar till praktisk och spegelförsedd klädgarderob med justerbar hyllförvaring från ELFA. Den otroliga takhöjden ger rummet otrolig rymd och gör också att man kan utnyttja klädkammaren på höjden med förvaring. Utgång till den trädäcksförsedda altanen.

WC-/dusch-/tvättrum:
Helkaklat WC-/dusch-/tvättrum, inrett med vitt kakel och grått klinkergolv med värmegolv. Duschrummet är utrustat med tvättställ med engreppsblandare, badrumsskåp med belysning, kommod, vikbara duschväggar och handdukstork. Längs ena kortsidan har man placerat tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk ovantill. Här finns också gott om skåpförvaring. Det stora takfönstret ger duschrummet ett härligt ljus utan insyn.

WC-/badrum:
Helkaklat WC-/badrum, inrett med vitt kakel, grått klinkergolv med värmegolv, handdukstork, värmepump, handfat i kommod, spegel med belysning och hylla samt badkar. Även här finns ett stort takfönster.

Sovrum 2:
Ombonat sovrum med ekparkettgolv, målade väggar i ljusblått och skjutdörrar i spegelglas till klädkammare med hyllförvaring samt centraldammsugare.

Sovrum 3:
Ljust sovrum med ekparkettgolv samt vitmålade väggar och rymlig och praktisk skjutgarderob.

Övrigt:

Samtliga rum har telefon- och TV-uttag. Man har även uttag för dator. Fibernät är indraget i huset. Huset är utrustat med centraldammsugare. Den ca 9 procentiga taklutningen ger huset karaktär och charm och gör att somliga utrymmen får högt i tak.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plans gavelradhus

Byggnadsår

2006

Uppvärmning

Vattenburen golvvärme genom frånlufts-VP

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 22 januari 2015
Energiklass: E
Energiprestanda: 94 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: Isolerglaskassetter & tak
Tak: Sedumtak på tätskikt

Övrigt

Stor, utbyggd och trädäcksförsedd altan med skyddat läge.
Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument, eller rekvirera från fastighetsmäklaren Per Stenmark, telefon 08-580 104 60 eller via e-mail: per.stenmark@husmanhagberg.se.

Fastighetsbeteckning

Kyrkbyn 2:33

Övriga byggnader

Separat förråd på baksidan av huset.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

30 500 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 10 000 kr
El: 6 000 kr
VA: 1 800 kr
Väg, samf: 9 200 kr
Försäkring: 3 500 kr
Beräknat antal personer: 3

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 807 000 kr, varav byggnadsvärde 1 521 000 kr

Summa pantbrev

4 386 000 kr

Tomt

Areal: 380 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Plan trädgårdstomt på baksidan huset, med gräsytor och plats för studsmatta eller fotbollsmål. Separat och egen parkeringsplats på gaveln av huset.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Kyrkbyn GA:1, GA:4
Last, Ledningsrätt: Vatten och avlopp, 0123-04/21
Last, Ledningsrätt: Starkström, 0123-04/21

Tillträde

18/6 eller enligt ök

Om området

Barkarby

Barkarby är den mest expansiva kommundelen. Här byggs en helt ny stadsdel (Barkarbystaden), med ny pendel- och regionaltågstation (Stockholm Väst) samt tunnelbana som beräknas vara klart till 2024. I Veddesta, som är nära beläget till tågstation och kommande tunnelbana, planeras 1200 st. nya bostäder. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Pendeltåget tar 16 min från Barkarby station. Från Barkarby station finns även direktbussar till bl a Kista och Sollentuna. Bussförbindelser går även till Barkarby Handelsplats. Bredvid Barkarby pendeltågsstation finns gott om parkering. Tunnelbana beräknas vara klart 2024 med två stationer i Barkarby, en i Barkarbystaden och en vid Barkarby station.

Närservice

Barkarby centrum erbjuder liten närbutik, vårdcentral, frisör och bibliotek samt restaruanger. I anslutning till Barkarby centrum ligger Barsbro Torg med lokal service. Söker man större utbud finns Barkarby Handelsplats med fullt utbud av både daglig service samt detaljhandel. Här finns IKEA, Bauhaus, El-Giganten, Decathlon, ICA Maxi, Plantagen, Systembolag för att nämna några. Vill man shoppa kläder finns här även Barkarby Outlet med stort utbud av kända varumärken.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Maa Sultana Livs
790 m
Coop Nära
810 m
Köpcentrum & Gallerior
Veddesta Centrum
1,2 km
Stockholm Quality Outlet
1,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Helikoptervägens förskola
810 m
Lasse-Maja Förskola
810 m
Kollektivtrafik
Järfälla kyrka
190 m
Tallebo
470 m
Grundskolor
Herrestadskolan
500 m
Barkarbyskolan
820 m
Gymnasium
Ross Tensta Gymnasium
2 km
Didaktus Jakobsberg
2,7 km
Universitet & Högskolor
PRO:s Folkhögskola
2,9 km
Svenska Sällskapet för Antropologi och Geografi
4,2 km
Banker
FOREX Bank
2,4 km
Swedbank
2,6 km
Golfbanor & Golfklubbar
Barkarby Golfhall
1,5 km
Akalla-Kanaan 98 Bgk
1,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Veddestavallen Idrottsplats
1,2 km
Veddestavallen
1,3 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
2,9 km
Nälstabadet
4,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte