Notgränd 16

Bilder

  • Såld!
  • Fasadbild
  • Interiör
  • Detaljbild kök
  • Matsal
  • Kök med vida arbetsytor

Notgränd 16 , Viksjö Hummelmora , Järfälla

Populär 1 1/2-plansbostad i Hummelmora. Barnvänligt placerad med fotbollsplan och lekytor runt om, helt bilfritt och endast cykel/gångvägar runt bostaden. Gavelläget erbjuder sol hela dagen och insynsfrihet. Stora sociala ytor på entréplan med sammanhängande kök, matrum och vardagsrum. 3 sovrum idag möjlighet till 2 till. 2 wc/duschrum och tvättstuga. Stor, solig altan och vacker trädgård. Garage i länga.

142 kvm, 6 rok

Typ:
Kedjehus
Boarea:
142 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
292 kvm
Byggår:
1976
Driftskostnad:
2 775 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 3 - 5 sovrum

Boarea

142 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN

Hall:
Ljus och rymlig hall med möjlighet till separat kapprum till höger, i dagsläget står ett sideboard här. Skjutdörrsgarderob rakt fram med dörrar i spegelglas finns i hallens inre del. Klinker i mörkgrått vid entrén och parkett i hallens inre del som fortsätter in i kök och vardagsrum. Vitmålad bröstpanel och beige tapet på vägg. Vitmålad trappa med plansteg i laminat leder upp till övre plan.

Kök:
Stort och socialt kök som inbjuder till matlagning, från 2013. Köksinredning med vita luckor, delvis vitrinluckor med rostfria beslag och mycket god förvaring i utdragbara högskåp, vitrinskåp och skåpsektion som går runt hörnet in i matrummet. En mängd platsbyggda och smarta anpassade förvaringssektioner både i kök och i matrum skapar både ypperlig förvaring men även trevnad till denna sociala yta. Laminatbänkskiva i mörk stenimitation med stor rektangulär diskho i rostfritt och mörkgrått kakel ovan bänk. Vitvaror i form av inbyggd rostfri ugn och micro i högskåp, rostfri fläkt, diskmaskin (Bosch 2015) samt kyl och frys i fullhöjd (Electrolux 2015). Smart diskställ placerat i överskåp ovan diskhon. Vitlaserad, matt ekparkett på golv och vitmålade väggar. Träpanel i tak. (Luft/luft-värmepump placerad på vägg mellan kök och matrum.)

Matrum:
Ett tidigare sovrum disponeras idag som matrum med öppen planlösning mot köket och vardagsrummet. Vid behov av fler sovrum går det naturligtvis bra att återskapa ytterligare ett här. Vitlaserad, matt ekparkett på golv och vitmålade väggar. Träpanel i tak.

Tvättstuga:
Praktisk tvättavdelning med ingång både från köket och utifrån via altandörr. Tvättmaskin och rostfri tvättho. Här står även varmvattenberedaren. Hyllor på vägg för förvaring.

Vardagsrum:
Ljust och rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och sällskapsdel eller läshörna. Utgång till baksidan med stor altan med trädäck. Eftersom vardagsrummet ligger öppet mot matrummet får man genomgående ljusinsläpp från två håll. Snyggt, nyinlagt golv av vitlaserad, matt ekparkett (2015) och tapetserade väggar i svagt grå ton.

WC/duschrum:
Med ingång från hallen nås ett duschrum renoverat 2003, duschplats med draperi, wc-stol, handfat i kommod, spegel med belysning och badrumsskåp. Fönster (ej öppningsbart) och handdukstork. Klinker i vitt på golv och ljust kaklade väggar. Golvvärme (el).

Sovrum 1:
Med ingång från hall nås ett sovrum med fönster mot baksidans trädgård. Plats för dubbelsäng. Laminatgolv och målade väggar samt fondtapet med motiv.

ÖVRE PLAN

Allrum:
Trappa leder upp till ett mysigt allrum som är möjligt att dela av till ett eller två sovrum, om så önskas. Två fönster mot trädgården på baksidan. Inbyggd förvaring i kattvind på entrésidan. Laminatgolv och målade väggar i grått samt fondtapet. Vitmålad panel i tak och snedtak.

Klädkammare:
En rymlig klädkammare finns med ingång från övre hall. Viss inredning som ger bra förvaring. Här finns också vindsluckan.

Sovrum 2:
Två sovrum finns på övre plan, identiska i storlek, med fönster mot gångväg och entrésida. Laminatgolv och vitmålade väggar. Här finns även smart inbyggd förvaring i kattvind.

Sovrum 3:
Spegelvänt rum, i samma storlek som sovrum 2, med fönster mot gångväg och entré. Laminatgolv och vitmålade väggar.

WC/duschrum:
Ljust duschrum tack vare takfönster som också ger vädringsmöjlighet. Dusch, wc och handfat. Vitt klinkergolv och kaklade väggar i ljusblått.

Renoveringar:
2015 - Ny diskmaskin, kyl och frys.
2015- Nya parkettgolv i kök, matrum och vardagsrum och klinker i hall.
2013 - Köksrenovering.
2009 - Målning av huset utvändigt.
2005 - Luft/luft-värmepump installerad.
2003 - Renovering av badrum på entréplan.
1996 - Komfortel installerad.
1994 - Varmvattenberedare

Dessutom har alla fönster i huset bytts till moderna isolerglasfönster, förutom takfönster och två altandörrar.
Innerdörrar är utbytta, liksom flertalet element.

Besiktigat, energideklarerat och säljansvarsförsäkrat:
Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet samt energideklaration finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plans kedjehus

Byggnadsår

1976

Uppvärmning

Direktverkande el - (komfortel) & värmepump luft/luft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 mars 2017
Energiklass: F
Energiprestanda: 109 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Lecasten
Stomme: Trä
Fasad: Kalksten/träfasad
Fönster: Isolerglaskassetter & takfönster
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Pvc-plast och plåt

Övrigt

Stor trädäckad altan på baksidan i rakt västerläge med eftermiddag och kvällssol. Utanför entrén finns en stensatt uteplats med förmiddagssol.

Vacker, lättskött trädgård med fruktträd. Här finns plommon- och päronträd, Ormhassel, Trollpil och flertalet perenna växter såsom rosor, pioner, ormöga och tulpaner.

Fastighetsbeteckning

Viksjö 6:195

Övriga byggnader

En garageplats i länga tillhör huset och ingår i samfällighetsavgiften. Dessutom finns parkeringsplatser intill garagen för gäster.

Fiberanslutning finns till huset. Boende tecknar själv tv och bredband med valfri leverantör.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

33 300 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 18 000 kr
VA: 3 300 kr
Renhållning: 1 200 kr
Väg, samf: 5 800 kr
Försäkring: 5 000 kr
Beräknat antal personer: 4

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 224 000 kr

Summa pantbrev

850 000 kr

Tomt

Areal: 292 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Viksjö GA:25 Samfällighet Harpunen. http://harpunen.se/
Avgiften 5800kr/år avser bl.a: Garage, parkeringsplatser, gångvägar, fibernät för tv/telefoni/bredband, snöröjning. (Ev. el till motorvärmare betalas separat, liksom tv/bredband/telefoni abbonemang)

Last, Officialservitut: Takutsprång tillträde, 01-JÄF-2120
Förmån, Officialservitut: Takutsprång tillträde, 01-JÄF-2120

Tillträde

Sept/okt 2017 eller ök

Om området

Viksjö Hummelmora

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett nyöppnat gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor och skolor i Viksjö. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till både Jakobsbergs och Barkarbys pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även direktbussar till våra grannkommuner såsom Kista och Sollentuna men även till Stockholms City under rusningstrafik.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, två apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns i kommunen Barkarby Handelsplats.

I närheten

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte