Barkarbyvägen 63 vån 2

Bilder

  • Vardagsrummet mot hallen
  • Köket
  • Badrum
  • Fasadbild
  • Innegården

Utgångspris

2 400 000 kr

Bevaka slutpriset

Barkarbyvägen 63 vån 2 , Barkarbystaden , Järfälla

Välplanerad 2:a om 52 kvm med låg månadsavgift, modernt badrum, ett stort sovrum med garderober samt vardagsrum & kök i öppen planlösning.

Finn lugnet på innergården mitt i stadspulsen eller promenera runt knuten så finner du all tänkbar service och goda kommunikationer som på 17 min tar dig från Barkarby station till Sthlm C. Varmt välkommen att uppleva lägenheten på plats önskar Botan Barzanji på HusmanHagberg.

52 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 077 kr inkl. värme, vatten, digital-TV, IP-telefoni och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
52 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
822
Byggår:
2015
Driftskostnad:
316 kr/månad
Utgångspris:
2 400 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

52 kvm

Rumsbeskrivning

Entré
Välkommande hall med gott om plats för avhängning, lägenheten erbjuder genomgående parkettgolv samt vitmålade väggar om ingenting annat anges.

Vardagsrum & kök
Modernt kök med härliga arbetsytor. Stilfulla skåpsluckor i vit med bänkskiva i mörklaminat samt svarta kakels ovanför arbetsytorna. Välutrustat kök med diskmaskin, stor dubbeldiskho, inbyggd ugn, induktionshäll, integrerad spisfläkt samt kyl- och frysskåp. Plats för stort matbord i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum.

Vardagsrum
Lätt möblerat vardagsrum med tillgång till fransk balkong. Här finner man plats för soffgrupp samt Tv-möbler. Rummens planering möjlig gör till olika möbleringssätt.

Sovrum
Stort sovrum med plats för dubbelsäng samt andra sovrumsmöblemang om man önskar det. Här finner befintliga garderober. Fönster som vetter mot den lugna innegården skapar behagligare klimat för sömnen.

Badrum
Toppfräscht och rymligt badrum. Helkaklat med stora vita plattor samt ett fint grått klinkergolv. Utrustat med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk, dusch, spegelskåp med belysning, handfat, samt wc.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 5, hiss finns

Pris

2 400 000 kr Utgångspris

Avgift

3 077 kr inkl. värme, vatten, digital-TV, IP-telefoni och bredband

Tillträde

Omg. inflyttning möjlig

Byggnad

Byggnadstyp

5-våningshus med hiss

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas fönster

Fastighetsbeteckning

Barkarby 2:38

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

3 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 200 kr
Försäkring: 1 600 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Kostnaden grundar sig på en uppskattad förbrukning av hushållsel

Övrigt

Föreningens garage och källarförråd nås direkt från hissen. Ett stort källarförråd hör till lägenheten.

Förening

Namn

Brf Viggen

Om föreningen

I nya brf Viggen som ligger utmed områdets paradgata, Barkarbyvägen och Herculesvägen, hittar du 81 nya bostäder i olika storlekar. Från bekväma 2:or på 41 kvm till lyxiga 5-rumslägenheter på 99 kvm. Du som bor längst ner kan njuta av den gröna gården genom generösa uteplatser som har gott om utrymme för utemöbler, blommor, odlingslådor och kanske till och med en liten plaskdamm för de minsta barnen.
Föreningen kommer också att ha 6 lokaler för kontor och service.

Under gården blir det ett för hela kvarteret gemensamt garage som du når direkt från hissen. Här är även lägenhetsförråd och cykelförråd belägna. Varmt, skönt och bekvämt under de kalla vintermånader. För Viggen finns det 44 garageplatser som kan nyttjas för 850 kr/mån. Separat kö.

Postlåda till lägenheten är placerad i husets entré. Ett fack för dagstidningen är placerad utanför vardera medlems lägenhetsdörr.

I månadsavgiften ingår Telia Tripple play. I Tripple play ingår tv (basutbud med 18 tv kanaler, Digital TV Lagom) samt 2 digitalboxar, bredband och bredbandstelefoni (du måste själv beställa ett telefonnummer till detta).

Teknisk och ekonomisk förvaltare är PEAB Bostad AB.
Föreningen har fastighetsförsäkring med bostadsrättstillägg genom Folksam.

Överlåtelseavgift på ca 1 108 kronor (2016) erlägges av säljaren samt pantsättningsavgift 443 kronor erlägges av köparen
Med reservation för ev. ändringar

Antal lägenheter

81

Antal lokaler i föreningen

6

Om området

Barkarbystaden

Barkarbystaden är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer här fram en helt ny stadsdel. En mix av boendeformer är planerat för att skapa en levande stadsmiljö. Närheten till naturen är påtaglig i hela stadsdelen genom parker och trädplanterade boulevarder. De två stora stadsparkerna erbjuder möjlighet till både avkoppling. Här finns även förutsättningar för alla tänkbara sport- och fritidsaktiviteter för hela familjen. Järvafältets Naturreservat är ett av Stockholms absolut största strövområden. Området börjar precis i utkanten av Fänriksvägen med Ålsta hage. Utanför Ålsta Hage sträcker det stora naturreservatet ut sig med sina skogar, ängar och promenadstigar. Här finns även Säbysjöns badplats och Järfälla Ridcentrum med ridskola. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Barkarbystadens utmärkta kommunikationer gör det enkelt att både bo och arbeta här. Med pendeltåg tar det endast 16 minuter till Stockholm Central. Dessutom når du både Arlanda och Bromma flygplats inom 30 minuter med bil. De många fina gång- och cykelstråken underlättar förbindelserna mellan stadsdelens bostadsområden, skolor, handel och rekreationsområden. Med den ev. nya spårförbindelsen går det snabbt och smidigt att ta sig både lokalt i staden och till Kista. Infartsparkering finns att tillgå vid Barkarby pendeltågsstation. Byggstart för nya tunnelbanan med en station inne i Barkarbystaden och med slutstation vid Barkarby station/Stockholm Väst, kommer ske 2018.

Närservice

Barkarbystaden kommer att ha ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Dessutom ligger Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum. Läs mer om Barkarbystaden på: www.barkarbystaden.se

I närheten

Livsmedelsbutiker
Maxi ICA Stormarknad Barkarbystaden
260 m
The Italian Food Company AB
1,3 km
Köpcentrum & Gallerior
Stockholm Quality Outlet
710 m
Veddesta Centrum
1,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Karlslund för- och grundskola
230 m
Dalens Förskola
700 m
Kollektivtrafik
Stora torget
200 m
Herrestavägen
390 m
Grundskolor
Karlslund för- och grundskola
230 m
Herrestadskolan
240 m
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
2,1 km
Didaktus Jakobsberg
2,2 km
Universitet & Högskolor
Institutet för Internationell Ekonomi
4,6 km
Svenska Sällskapet för Antropologi och Geografi
4,6 km
Banker
Swedbank
2 km
FOREX Bank
2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Barkarby Golfhall
1,5 km
Akalla-Kanaan 98 Bgk
2,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tallbohov Idrottsplats
1,1 km
Veddestavallen Idrottsplats
1,3 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
2,4 km
Tensta Sim- och Idrottshall
2,8 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte