Viggengatan 13, 4 tr.

Bilder

  • Såld!
  • Fasadbild från gatan
  • Fullt utrustat och ljust inrett kök
  • Ljust och trivsamt kök med v-rum i öppen planlösning & utgång till balkong
  • Helkaklat wc-/duschrum med TM + TT
  • Kök med matplats och utgång till spansk balkong

Viggengatan 13, 4 tr. , Barkarby , Järfälla

Ljus, nyproducerad och inflyttningsklar lägenhet om 2 rok i pampiga kvarteret Paraden, vid Stora Torget i Barkarbystaden. Fullt utrustat kök med matplats i öppen planlösning med v-rummet, två balkonger, sovrum med gott om garderober och helkaklat WC-/duschrum med TM. P-tåg till Sthlm - endast 18 minuter.

54 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 069 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
54 kvm
Våning:
4, hiss finns
Byggår:
2016
Driftskostnad:
291 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

54 kvm

Rumsbeskrivning

Entré: Säkerhetsdörr

Hall: Ljus och rymlig hall/kapprum, inrett med vitamålade och släta väggar, grå klinker med golvvärme precis innanför entrédörren och i övrigt inrett med parkettgolv. Hallen är i övrigt utrustad med 1 dubbelgarderob, 1 enkelgarderob och 1 städskåp.

WC-/duschrum: Helkaklat WC-/duschrum, inrett med vitt kakel, grå klinker med golvvärme, tvättställ med engreppsblandare med kommod, spegelförsett badrumsskåp, WC-stol, duschutrymme med vikbara duschväggar, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare, praktisk laminatbänk för klädvård och vägghända skåp för förvaring.

Sovrum: Sovrummet är inrett med vita och slätmålade väggar, parkettgolv, 3 enkelgarderober och 1 dubbelgarderob för klädförvaring.

Vardagsrum: Vardagsrummet är beläget i en öppen planlösning med köket och inrett med vitmålade och släta väggar, parkettgolv och utgång till balkong i västerläge, in mot gården.

Kök: Fullt utrustat kök med matplats, inrett med vitmålade och släta väggar, parkettgolv, vitlackerade skåpluckor, vitt kakel bakom gråmelerade arbetsbänkar av laminat med infälld diskho och arbetsbelysning under köksskåpen. Maskinellt är köket utrustat med spishäll

Viktig information:

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 6, hiss finns

Avgift

3 069 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV

Andel i föreningen

1,5826%

Tillträde

2017-03-31

Byggnad

Byggnadstyp

6-våningshus med hiss & garageplan

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Fjärrvärme vattenburet radiatorsystem, värmeåtervinning i ventilation.

Byggnadssätt

Fönster: Isolerglaskassetter

Fastighetsbeteckning

Barkarby 2:41

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

3 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 500 kr
Beräknat antal personer: 2

Övrigt

Balkong, bredband, förråd och spansk balkong.

Förening

Namn

Takten 1

Om föreningen

I Kvarteret Paraden ryms 220 bostäder med Barkarbystadens bästa läge, precis intill Stora Torget. Här blir ditt hem en del av stadens centrala puls. Samtidigt får du din egen borg där ljus och grönska letar sig in i sovrummet. Där någons tanke lagt sig i minsta detalj.

Paraden byggs av Åke Sundvall AB, vinnare av Årets Stockholmsbyggnad 2014 och KOD Arkitekter, belönade med Sveriges Arkitekters Bostadspris 2009. Tillsammans vill de bidra till att Barkarbystaden blir en levande, intressant och hållbar plats att leva på med vacker och spännande arkitektur. Därför skapar de ett kvarter som sticker ut och samtidigt värnar om de klassiska boendekvaliteterna. Ett kvarter med puls, takt och ton.

Kvarteret består av fyra byggnader i olika höjd. Mot torget stoltserar en hög fond och i söderläge är husen lite lägre, allt för att ta vara på och släppa in ljuset. Alla lägenheter har fönster i minst två väderstreck och minst en balkong, uteplats eller terrass mot den gröna innergården.

Brf Takten 1 är en utav Paradens 4 föreningar och består av 56 stycken bostadsrättslägenheter belägna på Viggengatan 11-15, fastighetsbeteckning Järfälla Barkarby 2:41. Huset är ett 6-våningshus med underliggande garage, 115 platser totalt för hela Paraden varav 29 platser tillhör Brf Takten. Hyra 1150kr/mån. Uthyrningen av platserna i garaget samt hanteringen av kösystem sköts utav CorePark.

I månadsavgiften ingår värme, varmvatten
Öppet fibernät via IP-only. Det innebär att ni väljer och tecknar abonnemang med den leverantör av data-, tele- och TV-tjänster som ni själv önskar. www.ip-only.se.

Varje lägenhet får tillgång till ett separat källarförråd.
Hushållsavfall hanteras med sopsugssystem som finns på innergården och alla lägenheter är utrustade med avfallskvarn..

Lägenheterna värms upp med vattenburen fjärrvärme.
Ventilationen är mekanisk från- och tilluftsventilation med värmeåtervinning.
Förvaltning av Storholmen

Mer info finner du i dagsläget på: http://kvarteretparaden.akesundvall.se/

Om området

Barkarby

Barkarby är den mest expansiva kommundelen. Här byggs en helt ny stadsdel (Barkarbystaden), med ny pendel- och regionaltågstation (Stockholm Väst) samt tunnelbana som beräknas vara klart till 2024. I Veddesta, som är nära beläget till tågstation och kommande tunnelbana, planeras 1200 st. nya bostäder. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Pendeltåget tar 16 min från Barkarby station. Från Barkarby station finns även direktbussar till bl a Kista och Sollentuna. Bussförbindelser går även till Barkarby Handelsplats. Bredvid Barkarby pendeltågsstation finns gott om parkering. Tunnelbana beräknas vara klart 2024 med två stationer i Barkarby, en i Barkarbystaden och en vid Barkarby station.

Närservice

Barkarby centrum erbjuder liten närbutik, vårdcentral, frisör och bibliotek samt restaruanger. I anslutning till Barkarby centrum ligger Barsbro Torg med lokal service. Söker man större utbud finns Barkarby Handelsplats med fullt utbud av både daglig service samt detaljhandel. Här finns IKEA, Bauhaus, El-Giganten, Decathlon, ICA Maxi, Plantagen, Systembolag för att nämna några. Vill man shoppa kläder finns här även Barkarby Outlet med stort utbud av kända varumärken.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Maxi ICA Stormarknad Barkarbystaden
200 m
The Italian Food Company AB
1,1 km
Köpcentrum & Gallerior
Stockholm Quality Outlet
690 m
Veddesta Centrum
1,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Karlslund för- och grundskola
510 m
Dalens Förskola
900 m
Kollektivtrafik
Stora torget
90 m
Herrestavägen
340 m
Grundskolor
Herrestadskolan
250 m
Karlslund för- och grundskola
510 m
Gymnasium
Didaktus Jakobsberg
2 km
Gymnasieiskolornas information Järfälla
2,1 km
Universitet & Högskolor
Institutet för Internationell Ekonomi
4,8 km
Svenska Sällskapet för Antropologi och Geografi
4,8 km
Banker
Swedbank
1,9 km
FOREX Bank
1,9 km
Golfbanor & Golfklubbar
Barkarby Golfhall
1,2 km
Akalla-Kanaan 98 Bgk
2,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tallbohov Idrottsplats
980 m
Veddestavallen Idrottsplats
1 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
2,3 km
Nälstabadet
4,8 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte