Viggengatan 13, 3 tr

Bilder

  • Såld!
  • Kök med tillval av luckor, rostfritt paket, integrerad Dm, kakel.
  • Del av vardagsrum/kök
  • Öppen planlösning kök/vardagsrum
  • Balkong möblerbar med vy mot gården
  • Spansk balkong mot gatan

Viggengatan 13, 3 tr , Barkarbystaden , Järfälla

Inflyttningsklar med tillträde omgående för den som önskar! En nyproducerad lägenhet om 2 rok i expansiva Barkarbystaden med två balkonger, både mot gården och gatan. Centralt beläget intill stora torget med cykelavstånd till pendeltåg och goda kommunikationer in till Sthlm C - endast 18 min!

54 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 069 kr Inkl. värme & vatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
54 kvm
Våning:
4, hiss finns
Byggår:
2016
Driftskostnad:
291 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

54 kvm

Rumsbeskrivning

Entré:
Säkerhetsdörr och tidningsställ utanför. Postfack, låsbart, i trappentrén.

Hall:
Rymlig hall för att vara i en 2 rok bostad med vitlaserad ekparkett och vitmålade släta väggar, grå klinker med golvvärme precis innanför entrén, exemplariskt för blöta skor samt genomgående vitlaserad ekparkett i resterande del av bostaden. Här fnns även en två gardober samt städskåp.

Duschrum/wc:
Helkaklat med vitt kakel och grå klinker med golvvärme, tvättställ med kommod, spegelskåp, wc-stol, duschutrymme med vikbara duschväggar i frostat glas, handdukstork. Separat avdelning med tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande bänkskiva i laminat och vägghängda skåp för förvaring.

Sovrum:
Sovrummet ger plats för dubbelsäng och sängbord. Vita och slätmålade väggar, vitlaserat ekparkettgolv samt 4 garderober för klädförvaring direkt till höger om dörren.

Vardagsrum:
Vardagsrum i en härligt luftig öppen planlösning med genomgående ljusinsläpp som flödar från den ena balkongdörren till den andra. Unikt med två balkonger i en bostad med endast 54 kvm men underbart att kunna ta en kopp kaffe i morgonsolen på den spanska balkongen samt avnjuta eftermiddag/kvällssolen på den större möblerbara balkongen. Båda balkongerna öppnas med dubbeldörrar i helglas ner till golvet - Mycket smakfullt!

Kök:
Ägaren har gjort tillval i köket avseende: spotlights under överskåp, luckor, beslag, kakel samt rostfria vitvaror.
Köket är mycket väldisponerat och ger god plats för matplats intill, inrett med vitlackerade ramluckor, vitt kakel bakom gråmelerade arbetsbänkar av laminat med infälld diskho samt infällda spotlights under köksskåpen. Maskinell utrustning: Kyl/frys, inbyggnads micro, integrerad diskmaskin, ugn, induktionshäll, avfallskvarn samt fläkt.

Övrigt:
-Förråd ingår till bostaden och är placerad i garageplanet.
-I månadsavgiften ingår värme, varmvatten.
-Öppet fibernät via IP-only. Det innebär att ni väljer och tecknar abonnemang med den leverantör av data-, tele- och TV-tjänster som ni själv önskar. www.ip-only.se.
-Garageplats har separat kö via Corepark, 1150kr/mån.

Viktig information:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens ekonomiska plan och stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare, Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 6, hiss finns

Avgift

3 069 kr Inkl. värme & vatten

Driftskostnad

3 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 500 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Baserat på schablon.

Andel i föreningen

1,5826%

Tillträde

Omgående

Byggnad

Byggnadstyp

6-våningshus med hiss och garageplan

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Fjärrvärme vattenburet radiatorsystem, värmeåtervinning i ventilation.

Ventilation

FTX-system

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: Aluminium/trä 3 glas

Fastighetsbeteckning

Järfälla Barkarby 2:41

Förening

Namn

Takten 1

Om föreningen

I Kvarteret Paraden ryms 220 bostäder med Barkarbystadens bästa läge, precis intill Stora Torget. Här blir ditt hem en del av stadens centrala puls. Samtidigt får du din egen borg där ljus och grönska letar sig in i sovrummet. Där någons tanke lagt sig i minsta detalj.

Paraden byggs av Åke Sundvall AB, vinnare av Årets Stockholmsbyggnad 2014 och KOD Arkitekter, belönade med Sveriges Arkitekters Bostadspris 2009. Tillsammans vill de bidra till att Barkarbystaden blir en levande, intressant och hållbar plats att leva på med vacker och spännande arkitektur. Därför skapar de ett kvarter som sticker ut och samtidigt värnar om de klassiska boendekvaliteterna. Ett kvarter med puls, takt och ton.

Kvarteret består av fyra byggnader i olika höjd. Mot torget stoltserar en hög fond och i söderläge är husen lite lägre, allt för att ta vara på och släppa in ljuset. Alla lägenheter har fönster i minst två väderstreck och minst en balkong, uteplats eller terrass mot den gröna innergården.

Brf Takten 1 är en utav Paradens 4 föreningar och består av 56 stycken bostadsrättslägenheter belägna på Viggengatan 11-15, fastighetsbeteckning Järfälla Barkarby 2:41. Huset är ett 6-våningshus med underliggande garage, 115 platser totalt för hela Paraden varav 29 platser tillhör Brf Takten. Hyra 1150kr/mån. Uthyrningen av platserna i garaget samt hanteringen av kösystem sköts utav CorePark.

I månadsavgiften ingår värme, varmvatten
Öppet fibernät via IP-only. Det innebär att ni väljer och tecknar abonnemang med den leverantör av data-, tele- och TV-tjänster som ni själv önskar. www.ip-only.se.

Varje lägenhet får tillgång till ett separat källarförråd.
Hushållsavfall hanteras med sopsugssystem som finns på innergården och alla lägenheter är utrustade med avfallskvarn..

Lägenheterna värms upp med vattenburen fjärrvärme.
Ventilationen är mekanisk från- och tilluftsventilation med värmeåtervinning.
Förvaltning av Storholmen

Mer info finner du i dagsläget på: http://kvarteretparaden.akesundvall.se/

Om området

Barkarbystaden

Barkarbystaden är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer här fram en helt ny stadsdel. En mix av boendeformer är planerat för att skapa en levande stadsmiljö. Närheten till naturen är påtaglig i hela stadsdelen genom parker och trädplanterade boulevarder. De två stora stadsparkerna erbjuder möjlighet till både avkoppling. Här finns även förutsättningar för alla tänkbara sport- och fritidsaktiviteter för hela familjen. Järvafältets Naturreservat är ett av Stockholms absolut största strövområden. Området börjar precis i utkanten av Fänriksvägen med Ålsta hage. Utanför Ålsta Hage sträcker det stora naturreservatet ut sig med sina skogar, ängar och promenadstigar. Här finns även Säbysjöns badplats och Järfälla Ridcentrum med ridskola. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Barkarbystadens utmärkta kommunikationer gör det enkelt att både bo och arbeta här. Med pendeltåg tar det endast 16 minuter till Stockholm Central. Dessutom når du både Arlanda och Bromma flygplats inom 30 minuter med bil. De många fina gång- och cykelstråken underlättar förbindelserna mellan stadsdelens bostadsområden, skolor, handel och rekreationsområden. Med den ev. nya spårförbindelsen går det snabbt och smidigt att ta sig både lokalt i staden och till Kista. Infartsparkering finns att tillgå vid Barkarby pendeltågsstation. Byggstart för nya tunnelbanan med en station inne i Barkarbystaden och med slutstation vid Barkarby station/Stockholm Väst, kommer ske 2018.

Närservice

Barkarbystaden kommer att ha ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Dessutom ligger Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum. Läs mer om Barkarbystaden på: www.barkarbystaden.se

I närheten

Livsmedelsbutiker
Maxi ICA Stormarknad Barkarbystaden
200 m
Fodi Skandinavien AB
1,1 km
Köpcentrum & Gallerior
Stockholm Quality Outlet
690 m
Jakobsbergs Centrum - Citycon
1,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Karlslund för- och grundskola
510 m
Dalens Förskola
900 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
3,7 km
Grundskolor
Herrestadskolan
250 m
Karlslund för- och grundskola
510 m
Gymnasium
Didaktus Jakobsberg
2 km
Gymnasieiskolornas information Järfälla
2,1 km
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
2,5 km
Pro:s Folkhögskola
3,4 km
Banker
Swedbank
1,9 km
FOREX Bank
1,9 km
Golfbanor & Golfklubbar
Komethallen AB
1,2 km
Kista Golfcenter Driving range
2,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Veddestavallen Idrottsplats
1 km
Järfälla musikklasser
1 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
2,3 km
Nälstaspåret Motionsspår
4,8 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte