Vasaplatsen 16, 3 tr.

Bilder

  • Såld!
  • Ljust och rymligt vardagsrum med burspråk
  • Ljust kök med matplats
  • Inglasad balkong
  • Arbetsytor i köket
  • Sovrum 1

Vasaplatsen 16, 3 tr. , Jakobsberg , Järfälla

Ljus, trivsam och välbehållen 3:a om 85,5 kvm. centralt i Jakobsberg i hus med hiss. Lägenhetern erbjuder kök med matplats, stort vardagsrum med burspråk och plats för såväl matbord som soffgrupp, 2 sovrum, helkaklat WC-/badrum och inglasad balkong. Nära till p-tåg, service och handel.

84,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 739 kr Inkl. kabel-TV & renhållning. Värme och vatten debiteras sep.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
84,5 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
60
Driftskostnad:
1 175 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

84,5 kvm

Rumsbeskrivning

Entré: Säkerhetsdörr

Hall: Luftig och välkomnande hall, inredd med ljusgul och svagt mönstrad tapet, ljusgul och melerad plastmatta och vägghängd klädhylla.

Klädkammare/förråd: Rymlig förråd, inrett med vita väggar, ljusgul och melerad plastmatta, 3 öppna garderober, väggfasta hyllplan och lagerhylla för förvaring.

Sovrum 1: Större sovrum, inrett med ljus och svagt mönstrad tapet och ljusgul och melerad plastmatta.

Sovrum 2: Sovrum som är inrett med ljus och svagt mönstrad tapet, ljusgul och svagt melerad plastmatta och utgång till inglasad balkong i västerläge, in mot gården, med eluttag och persienner.

Walk in closet: Praktisk och rejäl walk in closet, inredd med vita väggar, ljusgul och melerad plastmatta, klädhyllor och klädstång.

WC-/badrum: Helkaklat WC-/badrum, inrett med vitt kakel med beige bård, gul plastmatta, tvättställ med engreppsblandare, spegelförsett badrumsskåp, WC-stol, badkar med dusch, handdukstork och hissbar torkställning.

Vardagsrum: Ljust och rymligt vardagsrum med burspråk och plats för såväl matbord som soffgrupp. Vardagsrummet är inrett med vit och svagt mönstrad tapet och parkettgolv.

Kök: Kök med matplats, som är inrett med vitmålad strukturväv på väggarna och ljus och svagt melerad plastmatta på golvet, vita skåpluckor, vitt kakel bakom arbetsbänkar av laminat och diskbänk. Maskinellt är köket utrustat med spis med keramikhäll och ugn, spisventilator, kyl och frys.

Allmän information
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 5, hiss finns

Avgift

4 739 kr Inkl. kabel-TV & renhållning. Värme och vatten debiteras sep.

Andel i föreningen

0,52608%

Andel av årsavgiften

0,52608%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 12 mars 2009
Energiprestanda: 136 kWh/m² (Atemp) och år

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

14 100 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 7 200 kr
El: 4 500 kr
VA: 2 400 kr
Beräknat antal personer: 2

Övrigt

Inglasad balkong, kabel-TV, bredband och förråd. Föreningen har infört gemensamhetsel. Enhetsmätning av värme och varmvatten innebär att i varje lägenhet och lokal finns mätare som registrerar förbrukning av värme och varmvatten.
Ett förskott debiteras varje månad baserat på tidigare års förbrukning. En avräkning görs en gång om året. Nuvarande debitering för detta är 172 kr/mån (avrundat till 200 kr).

Förening

Namn

Brf Jakob

Om föreningen

Välkommen till Brf Jakob som har 203 lägenheter, 19 kommersiella lokaler och 139 garageplatser. Byggnadsår 1991-92.
KabelTV leverantör genom ComHem ingår i årsavgiften. Rymlig samlingslokal går att hyra mot subventionerad kostnad. Lokalerna innefattar pentry, kapprum m.m. är handikappanpassade och är belägna på föreningens södra gård.

Säljaren ansvarar för att en lägenhetstillsyn utföres innan överlåtelsen. Vid tillsynen, som görs av EFS, ekonomi@efsab.se, går man bland annat igenom lägenhetens fasta installationer och gör fuktmätning i våtutrymmen.

Köparen faktureras överlåtelseavgiften på 1 120 kr, samt pantsättningsavgift om 448 kr / lån som belastar bostaden.
Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av SBC, tel: 08-775 72 00. Överlåtelseavtal skickas till föreningen.

Enhetsmätning för värme och varmvatten: Föreningen har infört gemensamhets-el, men varje lägenhet har en egen mätare och betalar egen el.
Enhetsmätning på värme och varmvatten innebär att i varje lägenhet och lokal finns mätare som registrerar förbrukning av värme och varmvatten.
Ett förskott debiteras varje månad baserat på tidigare års förbrukning. En avräkning görs en gång om året.
Man läser av förbrukningen för hela året den 31 december. Resultatet skickas till medlemmarna i mitten av mars året därpå. Eventuellt underskott eller tillgodohavande läggs på avgiften för april månad. Kostnader för värme och varmvatten varierar mellan de boende. Som en indikation kan sägas att skillnader kan uppgå till mellan 10-12 procent av månadsavgiften.
Att dela förbrukningen retroaktivt mellan köpare och säljare är krångligt och medför kostnader för föreningen. Därför har styrelsen beslutat att, vid den årliga avräkningen, är det de(n) medlem(ar) som äger bostadsrätten, som får behålla överskottet eller betala underskottet om det visar sig att förbrukningskostnaden för det gångna året är högre respektive lägre än det förskottsbetalda beloppet. Styrelsen vill uppmärksamma både köpare och säljare på detta.Det finns även möjlighet att beställa en avräkning från företaget Inergi AB till en kostnad av ca 500 kr, som delas mellan köpare och säljare. Detta är dock något som köpare och säljare själva ansvarar för. Kontaktperson är Johan Winberg och nås på tfn 040- 631 60 94.

Föreningens årsredovisning finns att ta del av på vår hemsida www.husmanhagberg.se
För ytterligare information om föreningen besök gärna deras hemsida: www.brf-jakob.com.

Med reservation för ändringar (uppdaterat 2016-03-26).

Ekonomi

HusmanHagbergs Kundnr för beställning av mäklarbild: 211686
MÅSTE ANGES VID BESTÄLLNING via SBC

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Övrigt

HusmanHagbergs Kundnr för beställning av mäklarbild: 211686
MÅSTE ANGES VID BESTÄLLNING

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation 2016 inom ramen för utbyggnad av Mälarbanan, färd till Stockholms city tar 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Direktlinje med buss till Stockholm city. Infartsparkering finns vid stationen. Ombyggd E18 som har kortat ner restiden till Stockholms city, nu utan trafikljus.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns centrumgalleria med butiker, livsmedelsbutiker samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf. På torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd. I Jakobsberg finns vårdcentral, folktandvård och rehabilitering för äldre.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp Jakobsbergs Centrum
100 m
Coop Extra
150 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
120 m
Stockholm Quality Outlet
1,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Allmogens Förskola
140 m
Kvarnens Förskola
220 m
Kollektivtrafik
Jakobsberg station
120 m
Jakobsberg centrum
140 m
Grundskolor
Aspnässkolan
550 m
Kvarnskolan
570 m
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
140 m
Didaktus Jakobsberg
430 m
Banker
Nordea Bank AB
20 m
Swedbank
100 m
Golfbanor & Golfklubbar
Barkarby Golfhall
1,9 km
Järfälla Golfklubb
2,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Simhallen i Jakobsberg
650 m
Jakobsbergs Sport- och Idrottshall
650 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
650 m
Bruket Mälaren
3,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte