Tröskvägen 35

Bilder

  • Såld!
  • Matplats med kontakt med båda vardagsrum och kök
  • Fasadbild från entrésidan
  • Stor trädäckad altan i söder
  • Vardagsrum med dubbeldörrar till matplatsen
  • Nyrenoverat kök

Tröskvägen 35 , Viksjö , Järfälla

Välkommen till ett uppskattat, delvis till- och ombyggt samt löpande renoverat radhus om 138 kvm med gott om plats för barnfamiljen som vill ha närhet till natur, skolor, shopping samt lek- och fritidsområden. Huset är välbeläget i området och har en lättskött och södervänd tomt med härligt trädäck och skyddande terrassmarkis. Entréplan har en modern, öppen och välkomnande planlösning. Kök/matsalsdel och vardagsrum, med fint ljusinsläpp genom stora generösa fönster, avskiljs med dubbla glasdörrar. På övre plan finns en Walk-in-Closet, alternativt mindre kontor och 3 stora sovrum varav 2 har utgång till balkongen i söder. Badrum är renoverat och helkaklat med golvvärme och bubbelbadkar. Klädkammaren har utrustats med trappa upp till den rymliga vinden som även har indragen el. Tvättstugan har byggts ut mot förrådet för att ge extra plats för dusch och praktiska skåpsutrymmen. Fiber med bredband 100/100 Mbit/s är indraget. Ett garage i länga hör till bostaden, därutöver finns ett flertal parkeringsplatser i området. Huset är besiktigat och ansvarsförsäkrat.

138 kvm, 4 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
138 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
200 kvm
Byggår:
1973
Driftskostnad:
3 200 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

138 kvm

Rumsbeskrivning

Entréhall:
Den plattlagda entrén, delvis skyddad av tillbyggnaden mot förrådet, leder in till husets öppna välkomnande entréhall med ljusinsläpp genom frostat fönster i ytterdörr. Direkt till höger finns en hatthylla för ytterkläder samt nyare, grunda och vitlackerade sko-/klädskåp. Golv: gråsvart klinker och golvvärme innanför entrén som övergår till genomgående vitbetsad borstad ekparkett i hela nedre plan om inget annat anges. Väggar: ljusgrön mönstrad tapet. Tak: vit träpanel.

Dusch/tvättstuga:
Till vänster om entrén ligger dusch/tvättstugan, tillbyggd och renoverad 1992, som även rymmer extra skåpsförvaring. Golv: ljus mönstrad våtrumsmatta. Väggar: ljus mönstrad våtrumstapet. Tak: vitlaserad träpanel. Ljusinsläpp genom ett fönster. Utrustning: duschkabin, tvättmaskin (Siemens), torktumlare (Cylinda), VVB (Focus,2016), tvättbänk, hatthylla, dubbelgarderob med spegeldörrar samt garderob och linneskåp.

WC:
I anslutning till entréhallen ligger även en fräscht WC renoverat 2013. Golv: gråsvart plastmatta. Väggar: vitt kakel med ljus mönstrad mosaik. Tak: vitmålad träpanel. Utrustning: WC, tvättställ och spegelskåp med belysning.

Trapphall:
Entréhallen med väggar: ljusgrön mönstrad tapet i den yttre delen och vitmålad väv i den inre delen samt tak: vit träpanel, leder vidare till trapphallen som rymmer ett praktiskt förråd med extra förvaringsutrymme under trappan till övre plan. El-centralen och en lucka till krypgrunden är placerad i förrådet.

Kök/matsal:
Trapphallen öppnar upp både till vardagsrummet och till det öppna, renoverade och välutrustade kök-/matsalsdelen med fantastiskt ljusinsläpp genom 2 extra stora fönster samt 2 nya altandörrar, med fönster ner till golv. Köket totalrenoverades 2016 och delas av med en funktionell köksö, med extra skåpsförvaring och bra "barhäng". Plats finns för matbord för 6-10 personer vid fönster. Väggar: ljusgrå mönstrade tapeter från Borås. Tak: Plattor. Utrustning: Köksluckor: vita upp till tak med bänkbelysning under. Disk- och arbetsbänk: exklusiv arbetsbänk i rostfritt. Italienskt gråsvart kakel över arbetsytor. Vitvaror i rostfritt från IKEA: kyl och frys (högskåp), spisfläkt, glaskeramikhäll (80 cm) och Micro samt diskmaskin (Bosch).
Båda glasdörrarna leder ut till ett rejält och uppskattat trädäck samt den grönskande trädgården i söder. En terrassmarkis ger skugga under varma sommardagar.

Vardagsrum:
Det ljusa, öppna och välkomnande vardagsrummet, med härlig fönstervägg mot entrésidan, har även dubbla glasdörrar som öppnar upp mot matsalsdelen i köket vilket gör att hela entréplan badar i ljus under dagtid. Väggar: vitmålad strukturtapet. Tak: vitlaserad träpanel.

Övre plan:
Hall:
Den vitmålade trappan leder upp till hallen på övre plan. Golv: genomgående ljus furumönstrad plastmatta i hela övre plan om inget annat anges. Väggar: vitmålad vävtapet i hall. Tak: vitmålad träpanel i hall.

Sovrum:
Till vänster om trappan ligger ett sovrum med fint ljusinsläpp genom ett större fönster samt en balkongdörr som leder ut till den längsgående balkongen mot söder. Väggar: ljusgrön tapet. Tak: vitmålad väv.

Master Bedroom:
Vägg i vägg ligger Master Bedroom även det med ett större fönster och balkongdörr som leder ut till balkongen. 2 dubbelgarderober finns och ingår i köpet. En dörr leder in till klädkammaren. Väggar: vitmålad/mönstrad blå fondtapet. Tak: Furu.

Sovrum:
Stort generöst sovrum med härligt ljusinsläpp genom 2 fönster varav ett större fönster. Den gemensamma klädkammaren med plats för klädförvaring nås genom egen dörr. Väggar: ljusgrå tapet och gråmönstrad fondtapet. Tak: vitmålad väv.

Kontor/Förråd:
Tidigare förråd som gjorts om till kontor med ljusinsläpp genom ett fönster. Golv: grå plastmatta. Väggar: vitmålade. Tak: vitmålat. Utrustning: Överskåp över arbetsplats.

Badrum:
Helkaklat badrum med infälld väggspegel och ljusinsläpp genom ett fönster. Golv: sandfärgat klinker och golvvärme. Väggar: ljust kakel/dekorkakel. Tak: träpanel med infällda spots. Utrustning: större bubbelbadkar, WC samt handfat i kommod med stor spegel med belysning ovan.

Klädkammare och vindsförråd:
Större klädkammare med bra utrymme för klädförvaring: 2 linneskåp, klädstänger och längsgående hyllor ovanför. Golv: ljusblå linoleummatta. Väggar och tak: är målade i mustiga färger. En rejäl trätrappa leder upp till vinden som utrustats med trägolv, indragen el och belysning och som överraskar med imponerande, extra förrådsutrymme.

Besiktigat, energideklarerat och säljansvarsförsäkrat:
Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet samt energideklaration finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus

Byggnadsår

1973 ombyggt 1992

Uppvärmning

Direktverkande el/golvvärme i kaklad entréhall & badrum

Ventilation

Självdrag+mek frånluft från tvätt/badrum

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 8 mars 2017
Energiklass: E
Energiprestanda: 95 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Grundmur: Betongbalkar på plint
Stomme: Trä
Fasad: Stående och liggande träpanel
Fönster: 3 glas isol+2 glas isoler+1
Bjälklag: Betong/trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

I kostnaden för uppvärmning ingår även kostnaden för hushållsel. (16 300 kWh; ca 18 700 kr.)
Väg/samfällighetsavgiften om 7 700 kr inkluderar fiber (100/100 mbit/s),TV grundutbud, Canaldigital, 8 valfria TV-kanaler samt garageplats i länga. Extra p-platser finns.
Sophämtning är beräknad med tömning varje vecka.

Fastighetsbeteckning

Viksjö 4:259

Övriga byggnader

Förrådsbyggnad inredd som en välutrustad verkstad med indragen el, installerad radiator, arbetsbänkar och hyllplan samt gott om plats för verktyg och förvaring.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

38 400 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 18 700 kr
Renhållning: 7 000 kr
Väg, samf: 7 700 kr
Försäkring: 5 000 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Kostnaden för uppvärmning inkluderar även kostnaden för el. Kostnaden för renhållning inkluderar även kostnad för vatten.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 038 000 kr, varav byggnadsvärde 1 091 000 kr

Summa pantbrev

1 730 000 kr

Tomt

Areal: 200 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

På tomten finns ett äppelträd, krusbärsbuske samt rabarber.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Viksjö GA:60

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det vackra Görvälns Slott, med restaurang och hotell. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/smabarn/forskola/forskolor-i-jarfalla/forskolor-i-viksjo.html) och skolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/skolbarn/grundskola/grundskolor-i-viksjo.html) i Viksjö.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till Jakobsbergs pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även direktbussar till Stockholms City under rusningstrafik.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns Barkarby Handelsplats i kommunen.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Kvantum Viksjö
780 m
Norrbacka Livs
910 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
3 km
Åkermyntan Centrum - Citycon
3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Fjällen Förskola
390 m
Traktor Förskola
570 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
290 m
Grundskolor
Fjällen Förskola
390 m
Viksjöskolan
850 m
Gymnasium
Mälargymnasiet
2 km
Kvarnskolan
2,3 km
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
2,9 km
Banker
Swedbank
750 m
Nordea Bank AB
2,9 km
Golfbanor & Golfklubbar
Viksjö Golfklubb
1,2 km
Hässelby Golfklubb
1,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Viksjö sporthall
790 m
Viksjövallen
830 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
2,2 km
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
6,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte