Teknikvägen 69, 1 tr.

Bilder

  • Såld!
  • Fasadbild
  • Rymlig terrass med plats för matbord och sittgrupp
  • Klinkerbelagd terrass i syd-/sydvästläge
  • Vardagsrum & matplats i öppen planlösning med köket
  • Arbetsytor i köket

Teknikvägen 69, 1 tr. , Kallhäll , Järfälla

Ljus, renoverad och rymlig 3:a på 93,5 kvm. Stor terrass med eftermiddagssol i hus med hiss. Kök med rymlig matplats i öppen planlösning med vardagsrummet, 2 sovrum, WC-/duschrum och 2 stora förråd/klk. Nära till såväl centrum och pendeltåg som Mälaren. Hiss till bilgaraget. Källarförråd.

93,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 057 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
93,5 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
233
Byggår:
1980-1981
Driftskostnad:
375 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

93,5 kvm

Rumsbeskrivning

Entré: Säkerhetsdörr

Hall: Rymlig och möbler hall, inredd med nymålade vita väggar, parkettgolv, nymålat vitt tak, nya golvsocklar, klädhylla och klädgarderob.

Sovrum 1: Sovrummet är inrett med nymålade vita väggar, nymålat och vitt tak, parkettgolv, nya golvsocklar och nymålad dörr.

Sovrum 2: Ljust och renoverat sovrum, inrett med nymålade vita väggar, nymålat och vitt tak, parkettgolv, nya golvsocklar, nymålad dörr och fransk balkong ut mot skogsglänta.

WC-/dusch-/tvättrum: Helkaklat WC-/dusch-/tvättrum i ljusblå och melerad nyans, ljusblå klinker, ny WC-stol, tvättställ med ny engreppsblandare och ny kommod, duschutrymme med ny duschvägg, nytt vitt spegelförsett badrumsskåp med belysning och eluttag. Duschrummet är i övrigt inrett med ny takbelysning, nymålat vitt tak, nymålad dörr, handdukstork och tvättmaskin.

Förråd: Praktiskt förråd inrett med vita väggar, plastmatta och ett par lagerhyllor.

Klädkammare: Större klädkammare/walk in closet, som vid behov kan inredas till arbetsrum eller mindre sovalkov, inredd med panelbeklädda väggar, plastmatta, klädhylla, klädstång och 5 garderober.

Vardagsrum: Ljust och rymligt vardagsrum i vinkel och i öppen planlösning med matplatsen och köket. Vardagsrummet är inrett med nymålade vita väggar, parkettgolv, nymålat vitt tak, nymålad dörr och nya golvsocklar. Utgång till den stora och härliga terrassen om 21 kvm. i syd-/sydväst, med nymålade vita väggar, klinker, markis, infravärme, eluttag och ny belysning.

Kök: Arbetskök i öppen planlösning med matplatsen och vardagsrummet, inrett med nymålade vita väggar, ljus plastmatta, nymålade vita köksskåp (invändigt och utvändigt), ny köksluckor och lådor samt två nya bänkskivor av ek. Maskinellt är köket utrustat med ny spis med induktionshäll och varmluftsugn, spisventilator, kyl, frys och ny diskmaskin med integrerad front samt nu takbelysning.

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns

Avgift

5 057 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV

Andel i föreningen

0,29589%

Reparationsfond

168 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

3-våningshus med hiss

Byggnadsår

1980-1981

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 november 2008
Energiprestanda: 151 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: Isolerglaskassetter

Fastighetsbeteckning

Kallhäll 9:10

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

4 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 500 kr
Beräknat antal personer: 1

Övrigt

Terrass, bredband, fransk balkong och förråd.

Förening

Namn

HSB:s brf Kolarängen i Järfälla

Om föreningen

Välkommen till Brf Kolarängen som har ett härligt läge nära Mälaren, vilket ger stora möjligheter till promenader och bad.

Föreningen består av: 319 lägenheter med storlekar från 1-6 rok, 62 lokaler (inkl frd). Byggår 1980/81.
År 2009 gjorde föreningen i ordning ett gästrum på Turbingränd och 2015 ett på Teknikvägen. Här finns plats för 4 personer. Föreningen har även en festlokal med plats för max 50 personer, bastu, cykelförråd och vävstuga. Utöver detta finns också flera tvättstugor i föreningen.
Dessutom finns gym, bordtennislokal, snickerilokal, och boulebana.
(
= Endast på Turbingränd).

Parkering: 236 garageplatser (454kr/mån) samt 101 p-platser (137 kr/mån utan el & 213 kr/mån med el). I garaget finns tvättmöjligheter. Separat kö gäller och den administreras av HSBs kontor i Jakobsberg. Medlem som står i kö för att hyra en garage- eller p-plats kan få ett Parkeringstillstånd för boende som, med en avgift på 135 kr per 30 dagar (2018), ger rätt att parkera på föreningens avgiftsbelagda besöksplatser.

Föreningen har även tecknat en kompletterande bostadsrättstilläggsförsäkring. Medlem ansvarar själv för att teckna hemförsäkring för egna inventarier och andra villkor.

Övrigt:
-Tillsyn sker av samtliga lägenheter innan tillträdet, utförs av HSB.
-Fiber indraget i fastigheten.
-Terrassen har ägaren ansvaret att underhålla/måla själv men man får färgen av brf. för att säkerställa att rätt typ av färg används.
-Ägare får byta färg på fönsternas insida, dock ej den yttre sidan som måste vara i originalkulören.

Avgiftshöjning 2018, 2%

Stamspolning har skett under 2012.

Föreningen är delägare i samfällighetsförening för sopsug i Norra Kallhäll.

Förvaltningen sköts av HSB Norra Stor-Stockholm, tel 010-442 50 00. För namn och telefonnummer till ordföranden vänligen kontakta handläggande fastighetsmäklare. För mer information om föreningen, vänligen se föreningens hemsida vis hsb: eller
http://www.kolarangen.se/ som är till för föreningens boende.

Om området

Kallhäll

Kallhäll är en stadsdel i Järfälla kommuns norra delar som utgörs av såväl småhus som flerbostadshus. Det pågår omfattande ombyggnation av Kallhälls centrum som omfattar både bostäder och handelslokaler. Väster om centrum ligger Mälaren som erbjuder två badplatser, Kallhälls- och Bonäsbadet samt två båtklubbar. Utöver detta finns Görvälns naturreservat och närhet till Järvafältet samt 4H-gård. Kallhäll erbjuder strandnära bostäder. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Kallhäll tar man sig snabbt ut på såväl E18 som E4:an som gör att till exempel Arlanda ligger på bekvämt avstånd. Ny- & utbyggd pendeltågsstation från 2016 finns inom ramen för utbyggnad av Mälarbanan, färd till Stockholms city tar 24 minuter. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden. Bussarna tar dig till såväl Jakobsberg och Stäket med natursköna Ängsjö som till kringliggande kommuner.

Närservice

Kallhälls centrum står inför omfattande ombyggnation och här erbjuds idag bibliotek, restauranger, frisör, läkar- och tandläkarmottagning samt ett flertal olika affärer. Folkets hus görs om i och med ombyggnationen av centrumet. I Kallhäll finns även en större byggvaruhandel.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp Stäket
580 m
Nära Dej Kallhäll
690 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Teknikvägens Förskola
80 m
Svetsarvägens Förskola
660 m
Kollektivtrafik
Kolarängsvägen
250 m
Galgbacken
340 m
Grundskolor
Kolarängsskolan
330 m
Ulvsättraskolan
1 km
Gymnasium
Upplands-Brogymnasiet
4,5 km
Gymnasieiskolornas information Järfälla
4,8 km
Banker
Swedbank
1,2 km
Swedbank
1,2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Svartinge Golf AB
4,5 km
Rotebro Golf
4,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Bolindervallen Idrottsplats
1,1 km
Kallhälls Ishall
1,1 km
Simhallar & Utomhusbad
Bonäsbadet Mälaren
460 m
Kallhällsbadet Mälaren
1,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte