Såningsvägen 10

Bilder

  • Såld!
  • Fasadbild från entrésidan
  • Stor och stenbelagd uteplats vid entrésidan
  • Ljust och rymligt vardagsrum
  • Vardagsrum, matsal & hall
  • Matsalen

Såningsvägen 10 , Viksjö , Järfälla

Välhållet och trivsamt radhus i barnvänligt området i Viksjö om 5 rok. Kök med matplats, matsal och v-rum i öppen planlösning, 3 stora sovrum, tvättstuga, sep. WC, helkaklat WC-/duschrum och sep. arbetsrum/förråd. Nära förskolor, skolor, Viksjö cenrum, Mälarens orörda strand, buss och golfbana. Garage i länga.

133 kvm, 5 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
133 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
269 kvm
Byggår:
1972
Driftskostnad:
2 695 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

133 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN:

Entré/hall: Ljusgul och svagt strukturerad papperstapet, laminatgolv, luftvärmepump, klädhylla och spegelförsedd skjutgarderob.

Tvättstuga: Gulmålad strukturväv, plastmatta, tvättho, tvättmaskin, varmvattenberedare, torkskåp och förvaringsskåp.

WC: Halvkaklat WC med ljust och melerat kakel med bård, vitmålad strukturväv övre våd, ljus och melerad plastmatta, tvättställ med engreppsblandare och WC-stol.

Passage: Ljusgul och strukturerad tapet, laminatgolv och praktiskt trappförråd för förvaring och inspektionslucka till kryprumsgrunden.

Vardagsrum: Ljust vardagsrum, inredd med ljust målade väggar, parkettgolv och utgång till stenbelagd uteplats i söderläge, delvis under tak.

Matsal: I öppen planlösning med vardagsrummet och i direkt anslutning till köket, som med fördel kan integreras i en öppen planlösning med köket, inrett med ljus och svagt mönstrad tapet och parkettgolv.

Kök: Kök med matplats, inrett med ljus och svagt mönstrad tapet, ljus och melerad plastmatta, utgång till stenbelagd uteplats på baksidan av huset, vita och dekorfrästa skåpluckor, arbetsbelysning under köksskåpen, ljust och melerat kakel bakom diskbänk och arbetsbänkar av laminat. Maskinellt är köket utrustat med spis med keramikhäll och ugn, spisfläkt, kyl/frys och diskmaskin.

ÖVRE PLAN:

Trapphall: Ljusgul och svagt strukturerad tapet och trappsteg av ek.

Passage: Ljusgul och strukturerad tapet och parkettgolv.

WC-/badrum: Helkaklat WC-badrum, inrett med ljust och melerat kakel med blommönstrad bård, vitlaserat trätak med infällda spotlights, ljus och melerad våtrumsmatta, PAX-fläkt, WC-stol, större tvättställ, spegelförsett badrumsskåp med halogenspotbelysning, vägghängt förvaringsskåp, handdukstork och duschutrymme med skjutbar duschvägg.

Klädkammare/arbetsrum: Praktiskt utrymme med fönster, som kan användas som förråd och/eller arbetsrum, inredd med ljust tapetserade väggar i lindblomsgrön nyans, laminatgolv och väggfasta hyllplan.

Sovrum 1: Ljust målade väggar, laminatgolv och dörr till walk in closet.

Walk in closet: Rymlig och praktisk walk in closet, inredd med ljust målade väggar, grå plastmatta, klädhyllor, klädstång, 3 garderober och taklucka till förrådsvind.

Sovrum 2: Större sovrum med ljus och svagt mönstrad tapet, parkettgolv, spegelförsedd skjutgarderob och utgång till balkong i söderläge, längs hela husets bredd.

Sovrum 3: Ljus och svagt mönstrad tapet, laminatgolv, 2 dubbelgarderober och utgång till balkongen.

Budgivning
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus

Byggnadsår

1972

Uppvärmning

Direktverkande el samt Luftvärmepump

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 23 januari 2017
Energiklass: D
Energiprestanda: 67 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Kryprumsgrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Fastighetsbeteckning

Viksjö 4:119

Övriga byggnader

Separat och utbyggt förråd i anslutning till huset. Garage i länga.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

32 346 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 10 000 kr
El: 5 430 kr
VA: 2 500 kr
Renhållning: 2 791 kr
Väg, samf: 7 100 kr
Försäkring: 4 525 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

I samfällighetsavgiften infår gruppavtal ComHem, gällande bredband 100/10, TV Silver Bas och Telefoni Bas (tillkommer 29 kr/månad som kan användas för samtal).

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 055 000 kr, varav byggnadsvärde 1 035 000 kr

Summa pantbrev

1 219 700 kr

Tomt

Areal: 269 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Stor och stenbelagd ueplats på entrésidan, delvis undert tak, i söderläge och med markis. Baksidan av tomten utgörs dels av stenbelagd uteplats med markis, dels av grsämatta.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Viksjö GA:8

Tillträde

1/6 eller enligt ök

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett nyöppnat gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor och skolor i Viksjö. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till både Jakobsbergs och Barkarbys pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även direktbussar till våra grannkommuner såsom Kista och Sollentuna men även till Stockholms City under rusningstrafik.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, två apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns i kommunen Barkarby Handelsplats.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Kvantum Viksjö
590 m
Norrbacka Livs
800 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
2,8 km
Åkermyntan Centrum - Citycon
3,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Traktor Förskola
380 m
Tilly Wahlgren Service
530 m
Kollektivtrafik
Tröskvägen norra
210 m
Såningsvägen
340 m
Grundskolor
Fjällenskolan
580 m
Viksjöskolan
650 m
Gymnasium
Mälargymnasiet
1,8 km
Järfälla Gymnasieskolor
1,8 km
Universitet & Högskolor
Teologiska Frågor
5,1 km
Banker
Swedbank
550 m
Nordea Bank AB
2,7 km
Golfbanor & Golfklubbar
Järfälla Golfklubb
1,2 km
Viksjö Golfklubb
1,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Viksjö sporthall
600 m
Viksjövallen
650 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
2,1 km
Baset Mälaren
2,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte