Vasavägen 29, 10 tr

Bilder

  • Såld!
  • Hall
  • Kök/vardagsrum
  • Inglasad balkong med eluttag
  • Vy från balkongen
  • Dusch/wc

Vasavägen 29, 10 tr , Jakobsberg , Järfälla

Sällan till salu! 2 rok med stor inglasad balkong på ett högt och fritt läge med vy över kommunen! Exemplariskt hörnläge där du lever ett bekvämt lägenhetsliv utan någon insyn på våning 10. Prisvärt boende i Brf Sture med gångavstånd till pendeltåget och Jakobsbergs C, på 20 min är du inne i Sthlm C och pulsen!

57,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 720 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV(basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
57,5 kvm
Våning:
10, hiss finns
Lägenhetsnummer:
57
Byggår:
1958
Driftskostnad:
499 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

57,5 kvm

Rumsbeskrivning

Hall
Ljus och välkomnande hall med utrymme för avhängning av ytterkläder i skjutdörrsgarderob med dörrar i spegelglas samt plats för hatthylla och byrå. Golvet är försett med parkett och väggarna målade i ljus kulör. Den numera öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar ett härligt ljus från två väderstreck som möter dig direkt i hallen då bostaden har ett exemplariskt hörnläge.

Vardagsrum/Kök
Bra planerat rum med plats för soffa, tv och matbord samt arbetsbord. Parkett på golvet och vitmålade väggar.

Kök
Här kan du bjuda hem vänner för att avnjuta en härligt god middag och faktiskt, trots att det endast är 2rok, få plats med ett stort långbord tack vare den öppna planlösningen. Vita luckor med rostfria vitvaror och grå mosaik ovan arbetsbänk i trä med diskho i rostfritt. Den maskinella utrustningen består av en s.k. "side by side" kyl och frys med ismaskin och vatten, spishäll, inbyggnadsugn, micro, diskmaskin samt en köksfläkt. Matplats finns plats för på olika ställen i rummet. Parkett och vitmålade väggar.

Inglasad balkong
Nyligen renoverad och utbyggd balkong med inglasning som går att skjuta åt sidan. (solgardiner finns) Perfekt läge med södersol och underbar vy mot kommunen på dess höga och fria läge. Här lever du helt utan insyn.

Badrum
Troligen renoverat i samband med stambytet 2009, med ljust kakel och klinker. Här finns en duschplats med vikbara glasväggar installerade 2014, wc-stol, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork (vattenburen), wc-stol och möjlig plats för TM (Dock ej förberett med VA/el)

Sovrum
Stort rum med plats för dubbelsäng samt skjutdörrsgarderob med dörrar i spegelglas. Inredning Elfa. Parkett på golvet och vitmålade väggar.

Övrigt:
- Fönsterbänkar i sten
- Barnvagnsrum i källaren
- Tvättstuga på entréplan
- Delvis ny el i vardagsrum/kök på två faser. Proppskåp med automatsäkringar.

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

10 av 11, hiss finns

Avgift

3 720 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV(basutbud)

Driftskostnad

5 989 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 774 kr
Försäkring: 3 215 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

1,5394%

Andel av årsavgiften

1,5394%

Tillträde

Överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

11-våningshus med hiss

Byggnadsår

1958

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 1 oktober 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 120 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: Fönsterbyte från v. 10 2017

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:1183

Förening

Namn

Sture

Om föreningen

Välkommen till Hsb Brf Sture, föreningen upplåter 62 stycken lägenheter och två lokaler med adress Vasavägen 27-29.
Föreningen innehar med äganderätt fastigheterna Jakobsberg 2:1183 i Järfälla kommun. Byggnaderna, i vilka man upplåter bostadslägenheter och lokaler, uppfördes 1958.

Teknisk förvaltning och fastighetsskötsel, administrativ förvaltning och trappstädning har enligt avtal skötts
av HSB Norra Storstockholm.

Genomförda renoveringar:
- 2009: Stambyte
- 2009: Elstammar
- 2009: Tvättstugan renoverades
- 2015:Har föreningen slutfört balkongprojektet och alla lägenheter med balkong har fått sin balkong utbyggd och inglasad. Tvättning av fasad genomfördes även under året.
- 2017: V.10 kommer fönsterprojektet att påbörjas där det beräknas ta 1 dag per bostad. Varje lägenhet får du nya fönster samt helglasad balkongdörr för bättre ljusinsläpp. Arbetena beräknas vara avslutade till innan midsommar 2017.

Under budgetarbetet 2015 beslutades att det de kommande 5 åren kommer ske en höjning om 2% på de boendes månadsavgift.

Med reservation för ev. ändringar.

Kontaktperson

Velat Ongurur

Telefon

070 729 60 54

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation 2016 inom ramen för utbyggnad av Mälarbanan, färd till Stockholms city tar 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Direktlinje med buss till Stockholm city. Infartsparkering finns vid stationen. Ombyggd E18 som har kortat ner restiden till Stockholms city, nu utan trafikljus.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns centrumgalleria med butiker, livsmedelsbutiker samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf. På torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd. I Jakobsberg finns vårdcentral, folktandvård och rehabilitering för äldre.

I närheten

Livsmedelsbutiker
The Swedish Foods in Järfälla
350 m
Chilenska Delikatesser Stockholm Handels
360 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
310 m
Stockholm Quality Outlet
1,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Allmogens Förskola
230 m
Kvarnens Förskola
460 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
2,7 km
Grundskolor
Nybergskolan
370 m
Nybergs Förskola
510 m
Gymnasium
Didaktus Jakobsberg
330 m
Gymnasieiskolornas information Järfälla
430 m
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
760 m
Banker
Swedbank
250 m
Nordea Bank AB
300 m
Golfbanor & Golfklubbar
Komethallen AB
1,6 km
Viksjö Golfklubb
2,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Bowling Bull
380 m
Medley Jakobsbergs simhall
620 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
620 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte