Forellgränd 10

Bilder

  • Såld!
  • Forellgränd 10
  • Renoverat kök 2016
  • Vardagsrum med utgång till baksidan
  • Nyanlagd uteplats i trä 2016
  • Sovrum 1 med utgång till balkong

Forellgränd 10 , Viksjö Hummelmora , Järfälla

Tvåplansradhus med gavelläge om 86 kvm med låg avgift, renoverat kök 2016, gäst-wc 2015. Ytskikt 2015/2016. Hela längan återuppbyggdes från grunden 2005 då den tyvärr utsattes för brand. Här erbjuds en stor träbelagd uteplats i soligt syd/väst läge och en boendemiljö utan insyn. Klk, 2 förråd & en p-plats 171kr/mån!

86 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 021 kr inkl. sophämtning, exkl. VA och värme
Typ:
Lägenhet
Boarea:
86 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
10
Byggår:
1977/2005
Driftskostnad:
1 216 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

86 kvm

Rumsbeskrivning

Denna bostad totalrenoverades 2005 då hela längan återuppbyggdes. Möjlighet till en p-plats finns (med eller utan el är ännu oklart men en plats kommer garanteras av styrelsen)

ENTRÉPLAN

Entré/ Hall
Stentrappa leder upp till entrén och direkt till höger om trappen finns ett litet förråd, till vänster finns möjlighet att bygga en träbelagd uteplats liknande flertalet grannar i området (godkännande styrelse kan krävas). Väl inne i hallen finns gott om plats för avhängning direkt innanför dörren i skjutdörrsgarderob med dörrar i spegelglas. Vita väggar och praktiskt golv för blöta skor i beige linoleum.

Kök
Renoverades 2016 med vita snickerier, goda arbets- och förvaringsytor samt matplats för 4-6 personer framför fönstret som vetter mot framsidan. Ovanför bänkskivan i laminat finns ett exklusivt kakel/stänkskydd i olikformat och färgat glas devlis slipat som diamanter. Integrerad i bänkskivan finns en dubbelho i svart med avställningsyta samt en blandare med smidig diskfunktion då den är svängbar samt löstagbar i skaftet. Maskinell utrustning: integrerad spishäll (Bosch 2016), spisfläkt, fullhöjds kyl och frys i rostfritt (Whirlpool 2016), inbyggnads micro och varmluftsugn i bekväm arbetshöjd, båda i rostfritt från 2016 samt diskmaskin. På golvet ligger en ekparkett och väggarna är målade i vitt. Detta är ett designat kök för dig som gillar stilrena kulörer med extra lyx och lyster.

WC
Renoverades 2015 med klinker i blankt mörkgrått och kakel i matt vitt. Här finns wc-stol, runt handfat med rund spegel ovan och belysning.

Vardagsrum
Här ligger, liksom i passagen i hallen, ett ekparkettgolv och väggarna är beklädda i en svagt randig tapet i vit/beige. Plats finns för soffdel och i anslutning ligger utgången till en stor träbelagd uteplats med eftermiddagssol. Nuvarande ägare har under 2016 låtit gräva ur för att skapa en större och planare träbelagd uteplats som belyses bättre av solen eftersom viss del av uteplatsen annars är belägen under tak mht. balkongen på övervåningen. Här ute finns även ett förråd beläget. Gavelläget gör att barnen enkelt kan springa mellan fram och baksida utan att passera genom huset. Ovanför uteplatsen finns gräsmatta att disponera.

ÖVERVÅNINGEN

Trappa renoverades 2015 med svarta plansteg i filt och vitmålade trädetaljer.

Övre hall
Linoleumgolv på golvet och ljusa väggar. Härifrån finns ingång till stor klädkammare.

Klädkammare
All inredning i vitt ingår i köpet och som består utav: ett hörnskåp med 2 stänger, två bredare sektioner med 4 lådor vardera sam 1-2 stänger, två smalare sektioner med som mest 4 lådor, smyckesplatta, skoförvaring samt stång. Ovanpå alltsammans finns möjlighet till väskförvaring.

WC/ Badrum
Från 2005 då längan återuppbyggdes. Våtrumsmatta och våtrumstapet med delvis kaklade väggar i vitt vid badkaret. I badrummet finns badkar, wc, handfat, spegelskåp, TM (2013) och TT (2016) samt varmvattenberedare. Varmvattenberedaren är föreningens ansvar vid eventuell service eller utbyte (lägenhetsinnehavare står enbart för driften).

Sovrum 1
Det största sovrummet med plats för dubbelsäng och utgång till balkong. Ett linneskåp och en garderob. På golvet ligger linoleumgolv i ljus beige kulör och väggarna är beklädda i vitt.

Sovrum 2
Exemplariskt som barnrum med plats för enkelsäng. På golvet ligger linoleummatta i ljusgrå kulör och väggarna är målad i mocca.

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 1, hiss finns ej

Avgift

3 021 kr inkl. sophämtning, exkl. VA och värme

Driftskostnad

14 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 12 000 kr
VA: 2 600 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Hushållsel: Avser uppvärmning, el och vatten. Trygghansa i försäkring. Baserad på säljarens uppgifter.

Andel i föreningen

0,92472%

Andel av årsavgiften

0,92472%

Tillträde

Omgående möjligt

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus

Byggnadsår

1977/2005

Uppvärmning

Direktverkande el

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 3 februari 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 123 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Viksjö 6:447

Förening

Namn

Glädjen

Om föreningen

Brf Glädjen i Viksjö bildades 2012 och är belägen på Trålargränd 1-61 och Forellgränd 1-72 i Järfälla. Föreningens fastighet förvärvades genom ombildning 2013 och består av 18 flerbostadshus om 2 våningar med 110 lägenheter varav 11 hyresrätter och 1 lokal. Fastighetens byggnader är uppförda 1977.

Allmänt om föreningen

10 stycken gästparkeringar och en föreningslokal som medlemmarna kan hyra samt 2 tvättstugor varav en för grovtvätt.
Alla lägenheter har fibernät (Zitius) indraget för TV och Internetåtkomst beställning görs via http://Qmarket.se (kostnad debiteras varje enskild ägare)

Parkering finns att hyra i föreningen med elplats för 269 kr/m och utan el för 171 kr/m. Man använder sig av kösystem som HSB administrerar och det är samma kö till båda typerna av plats. (I det fall den boende har två platser brukar föreningen låta en plats gå till den nya ägaren och den andra extraplatsen återgår till kön)

Varmvattenberedaren service bekostas av föreningen. Ev. luft/luft värmepump ansvarar bostadsrättsinnehavaren för.
I avgiften ingår: sophämtning, gemensamhetslokal, tvättstuga och underhåll av gångvägar och belysning. Lägenheterna är eluppvärmda liksom vattnet, VA och värme ingår inte i avgiften.

Avgiftshöjning 2% 2016

Utförda renoveringar
Trädfällning har genomförts i lekparkerna.
Takreparationer har genomförts.
Underhåll balkonger samt panel förråd är genomfört

Hemsida: http://www.gladjen.net

Om området

Viksjö Hummelmora

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det vackra Görvälns Slott, med restaurang och hotell. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/smabarn/forskola/forskolor-i-jarfalla/forskolor-i-viksjo.html) och skolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/skolbarn/grundskola/grundskolor-i-viksjo.html) i Viksjö.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till Jakobsbergs pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även direktbussar till Stockholms City under rusningstrafik.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns Barkarby Handelsplats i kommunen.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Kvantum Viksjö
870 m
Norrbacka Livs
1,2 km
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
3,1 km
Åkermyntan Centrum - Citycon
3,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Sandviks IP
500 m
Fjällen Förskola
680 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
840 m
Grundskolor
Sandviks IP
500 m
Fjällen Förskola
680 m
Gymnasium
Mälargymnasiet
2,2 km
Kvarnskolan
2,5 km
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
3 km
Banker
Swedbank
780 m
Nordea Bank AB
3,1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Viksjö Golfklubb
1,7 km
Hässelby Golfklubb
1,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Sandviks IP
500 m
Viksjö sporthall
910 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
2,4 km
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
6,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte