Tvåspannsvägen 14

Bilder

  • Såld!
  • Framsida huset med carport och förråd
  • Kök i vitt med matplats
  • Vardagsrum
  • Sovrum 1 med öppet till nock
  • Uteplats under tak på framsidan

Tvåspannsvägen 14 , Jakobsberg , Järfälla

RENOVERINGSCHANS! 1 1/2-plans villa med totalyta om 130kvm och möjlighet till 5 sovrum i barnvänligt område. Bergvärmepump 2016, uteplats, carport samt gott om förvaring i separat förrådsbyggnad. Belägen på återvändsgata vilket ger dig med barn en stor trygghet. Renoveringsbehov vilket ger dig möjlighet att skapa din familjs egna drömboende! Ca.5 min till Järvafältet och endast fåtal minuter till busshållplatsen.

124 kvm, 6 rok

Typ:
Kedjehus
Boarea:
124 kvm
Biarea:
6 kvm
Tomtarea:
492 kvm
Byggår:
1960
Driftskostnad:
1 958 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 - 5 sovrum

Boarea

124 kvm

Biarea

6 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉ PLAN:

Hall:
Entré med avhängningsmöjlighet, laminatgolv i grått och målade väggar i vitt 2016.

Kök:
Kök renoverat 2004 med bra arbetsytor och matplats för 4-5personer. Crémevita dekorfrästa luckor med delvis vitrin, blått kakel med vit bård ovan bänkskiva i mörk laminat samt infälld dubbel-ho. Maskinell utrustning: Spishäll med ugn i rostfritt (nov 2014), diskmaskin (ca 2007) integrerad kyl/frys (ca 2006) och fläktkåpa i svart (ca 2006). Eklaminat pryder golvet och väggarna är målade i vitt. Eventuell möjlighet att öppna upp köket mot vardagsrummet för att skapa en större matplats och generösare samvaroytor.

Tvättavdelning:
Groventré med TM och TT från juli 2016, extra stor kapacitet och A++ klassificerade med 8 kg kapacitet vardera. Bergvärmepump från juni 2016. Tvättho och förvaring.

Vardagsrum och matrum:
Genomgående rum där ljuset flödar från två håll och skapar en trivsam miljö att vistas i, både för middagar och samtal med vänner. Plats finns nämligen för sällskapsdel, tv-hörna och matplats. Utgång till uteplats på både fram och baksida. Matrummet kan med fördel göras om till Sovrum nummer 5. Ekparkett och tapet/målad vägg i rött. Inbyggd förvaringslösning i matrummet beklädd i mosaik.

Uteplats med tak och utgång från vardagsrummet:
Möt den tidiga våren och förläng sommaren då du även de regniga dagarna kan vistas under tak, vid matbordet, i goda vänners lag.

Uteplats utan tak med utgång från matrummet:
På baksidan finns en generös träbelagd uteplats med möjlighet till loungegrupp, solstolar eller matgrupp.

Sovrum 3/Sovrum 4
Möjlighet att dela av rummet till två rum med hjälp av uppsättning av vägg. Det är redan förberett med två dörrar på vardera sida med ingång från hallen. Ljust laminatgolv och målade väggar i svagt blå kulör.

Duschrum:
I behov av renovering. Helkaklat med dusch, wc och handfat.

ÖVRE PLAN:

Hall:
Plats för förvaringsmöbel. Laminatgolv.

Gäst-wc:
Perfekt liten gäst-wc med mosaik-klinker och målade väggar i vitt. Handfat, wc-stol samt spegel med belysning ovan.

Sovrum 1:
Det största sovrummet med öppet till nock och synliga balkar vilket ger huset en härlig rymd. Plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang. Laminatgolv.

Sovrum 2:
Plats för enkelsäng och byrå eller skrivbord. Laminatgolv och vita väggar.

Carport och förråd finns att tillgå.

Övrigt:
- Ej fiber utan comhem
- Ytskikt delvis löpande renoverat.
- Bergvärmepump juni 2016.
- Larm installerat från Sector alarm.

Radonmätning utförd:
2010-05-25 med årsmedelvärdet 230 Bq/m3.

Besiktigat, energideklarerat och säljansvarsförsäkrat:
Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet samt energideklaration finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

1960

Uppvärmning

Bergvärme med pump från 2016 (vattenburet radiatorsystem)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 november 2016
Energiklass: C
Energiprestanda: 55 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Trä ommålad 2005
Fönster: 2-glas kopplade/3-glas 3 st
Bjälklag: Trä
Tak: Tegelpannor
Utv. plåtarbete: Plåt

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:1528

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

23 500 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 14 000 kr
VA: 6 000 kr
Försäkring: 3 500 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Uppvärmningskostnaden avser även hushållsel. VA- kostnaden avser även renhållning.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 120 000 kr

Summa pantbrev

3 177 500 kr

Tomt

Areal: 492 kvm
Tomttyp: plan trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Insynsskyddad och plan trägårdstomt med trädäcksförsedd uteplats. På framsidan finns ett stenparti med rosenbuskar och körsbärsträd. Baksidan har två plommonträd och en fläderbuske samt en köksträdgård med röda vinbär, rabarber, björnbär, hallon, mynta, salvia, lavendel och timjan. Underbart att njuta utav om sommaren!

Carport för en bil samt förrådsbyggnad. Uppställningsplats för ytterligare en eller två bilar på asfalterade uppfarten.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Last, Avtalsservitut: Avverkningsförbud, 01-IM5-24/1003

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation 2016 inom ramen för utbyggnad av Mälarbanan, färd till Stockholms city tar 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Direktlinje med buss till Stockholm city. Infartsparkering finns vid stationen. Ombyggd E18 som har kortat ner restiden till Stockholms city, nu utan trafikljus.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns centrumgalleria med butiker, livsmedelsbutiker samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf. På torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd. I Jakobsberg finns vårdcentral, folktandvård och rehabilitering för äldre.

I närheten

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte