Birgittavägen 29,1 tr.

Bilder

Utgångspris

1 750 000 kr

Bevaka slutpriset

Birgittavägen 29,1 tr. , Jakobsberg , Järfälla

Centralt belägen 2:a på 73 kvm. i uppskattade Brf Beckasinen, vid Jakobsbergs sjukhus, i hus med hiss och balkong. Fullt utrustat kök med matplats i ljus och öppen planlösning med vardagsrummet, stort sovrum, förråd/klädkammare och helkaklat WC-badrum med tvättmaskin/torktumlare. Nära centrum & p-tåg.

73 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 770 kr inkl värme, VA, inklusive ComHems basutbud
Typ:
Lägenhet
Boarea:
73 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
11
Byggår:
2001
Driftskostnad:
208 kr/månad
Utgångspris:
1 750 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Visa på karta

Budgivning pågår

Bud Budgivare Tidpunkt
1 750 000:- 1 2016-11-23 13:50

* = Annullerat bud

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

73 kvm

Rumsbeskrivning

Entré/hall: Rymlig entré/hall, inredd med ljusgul och melerad papperstapet, parkettgolv, klädhylla, städskåp och linneskåp.

WC-/badrum: Helkaklat WC-/badrum, inrett med vitt kakel med grå bård, vita klinker med golvvärme, WC-stol, badkar, tvättställ med engreppsblandare, spegelförsett badrumsskåp, tvättmaskin och torktumlare.

Klädkammare/förråd: Stor och praktisk klädkammare/förråd, inrett med vita vägar, ljus och melerad plastmatta, klädhylla med klädstång.

Sovrum: Ljust och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord, inrett med ljust lindblomsgrön papperstapet och parkettgolv.

Vardagsrum: Stort och ljust vardagsrum med plats för större soffgrupp och Tv-bänk/bokhylla och som idag är inrett i en öppen planlösning med köket med matplats, men som vid behov och efter önskemål kan inredas med vägg mellan köket och vardagsrummet. Vardagsrummet är inrett med ljusgul och melerad papperstapet och med parkettgolv. Utgång till halvcirkelformad balkong i syd-/sydvästläge.

Kök: Kök med matplats i öppen planlösning med vardagsrummet. Köket är inrett med ljusgul och melerad papperstapet, parkettgolv, vita skåpluckor, vitt kakel bakom diskbänk och laminatbänkskiva. Maskinellt är k��ket utrustat med spis med ugn, spisventilator, diskmaskin, kyl och frys. Fransk balkong.

Viktig information:

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 8, hiss finns

Pris

1 750 000 kr Utgångspris

Avgift

4 770 kr inkl värme, VA, inklusive ComHems basutbud

Andel i föreningen

0,82492%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

8-våningshus med hiss

Byggnadsår

2001

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 22 april 2009
Energiprestanda: 120 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: Isolerglaskassetter

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 16:2

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

2 500 kr/år

Kommentar

Föreningen tillämpas enhetsmätning, som debiteras kvartalsvis.

Förening

Namn

Beckasinen

Om föreningen

Välkommen till Brf Beckasinen som stod klart 2001 och består av 4 hus med totalt 128 lägenheter i storlekar från 32 till 142 kvm fördelat på 1-4 r.o.k. De flesta har balkong, några har uteplats och några är byggda i två plan. Det här är en förening nära centrum som alltid varit mycket omtyckt.

Allmänt om föreningen
Basutbudet från ComHem och bredband från Bredbandsbolaget ingår i avgiften (avgiften för telefon och bredband 100 Mbit/s ingår alltså i hyran med 150 kr per månad). Entré med kodlås och porttelefon. Det finns barnvagnsrum och välutrustad tvättstuga på entréplanet i varje port. I port 23 & 25 ingår lägenhetsförråd till bostaden. I port 27 & 29 ingår inte lägenhetsförråd till lägenheten utan där är det separat kö. Låsbara cykelförråd och ett gemensamt sophus med källsortering finns inom området. I närområdet finns även en lekplats. Teknisk och administrativ förvaltning sköts av HSB Norra Stor Stockholm. Säljaren debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbeloppet. Köparen debiteras en pantsättningsavgift på 1% av prisbasbeloppet vid varje pantsättning för lån som belastar bostaden. Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar.

Avgiftsförändringar
Ingen avgiftshöjning 2014, ingen 2015.

Parkering
Carportplatser med el går att hyra av föreningen för 250 kr/mån. Carport med el och dessutom med tillhörande förråd kostar 325 kr/mån. (Fn kö till båda alternativen per 2014-04-10).

Utförda renoveringar
Ett projekt har avslutats under 2012 med att ta tillvara på frånluftens värme och återinföra i värmesystemet.
Renovering och utbyte av fönstren har gjorts under 2013.
Hissen renoverades juli 2014.
Stamspolning juni 2014.

Kommande renoveringar
Föreningen har en 20-årig underhållsplan som revideras varje år.
Fasadtvätt och ventilationsrengöring är kommande underhåll.

Hemsida:
www.hsb.se/norrastorstockholm/beckasinen

Med reservation för eventuella ändringar.

Kontaktperson

Ordf Erik Andersson

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation 2016 inom ramen för utbyggnad av Mälarbanan, färd till Stockholms city tar 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Direktlinje med buss till Stockholm city. Infartsparkering finns vid stationen. Ombyggd E18 som har kortat ner restiden till Stockholms city, nu utan trafikljus.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns centrumgalleria med butiker, livsmedelsbutiker samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf. På torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd. I Jakobsberg finns vårdcentral, folktandvård och rehabilitering för äldre.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hammode
470 m
Coop Extra
520 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
490 m
Stockholm Quality Outlet
890 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Jakobsbergs öppna förskola
70 m
Kastanjens Förskola
70 m
Kollektivtrafik
Aspnäs skola
220 m
Jakobsberg sjukhus
310 m
Grundskolor
Aspnässkolan
70 m
Internationella Engelska Skolan Järfälla
500 m
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
630 m
Didaktus Jakobsberg
930 m
Banker
SEB
460 m
FOREX Bank
490 m
Golfbanor & Golfklubbar
Barkarby Golfhall
1,8 km
Järfälla Golfklubb
2,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tallbohov Idrottsplats
700 m
Bowling Bull
710 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte