Teknikvägen 73, 1 tr.

Bilder

  • Vardagsrum och kök i öppen planlösning
  • Ljust och rymligt vardagsrum med utgång till terrassen
  • Vy från terrassen
  • Fasadbild
  • Stor terrass med fritt västerläge

Utgångspris

2 475 000 kr

Bevaka slutpriset

Teknikvägen 73, 1 tr. , Kallhäll , Järfälla

Ljus och rymlig 3:a på 93,5 kvm. med stor terrass med eftermiddags-/kvällssol i hus med hiss. Kök med rymlig matplats i öppen planlösning med vardagsrummet, 2 sovrum, WC-/badrum med tvättmaskin och 2 stora förråd/klädkammare. Nära till såväl centrum och pendeltåg som Mälaren.

93,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 122 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
93,5 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
221
Byggår:
1980-81
Driftskostnad:
416 kr/månad
Utgångspris:
2 475 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

93,5 kvm

Rumsbeskrivning

Entré: Säkerhetsdörr.

Hall: Rymlig hall, inredd med vitmålad strukturväv, träimitationsmönstrad plastmatta, klädhylla och 1 garderob.

Sovrum 1: Rymligt sovrum med papperstapet i ljus nyans och terrakottafärgad plastmatta.

Sovrum 2: Ljus och svagt blommönstrad tapet, ljus och melerad plastmatta och fransk balkong.

WC-/dusch-badrum: Ljus våtrumsmatta på väggarna, ljusblå plastmatta på golvet, Wc-stol, tvättställ med engreppsblandare, badkar med dusch, spegelförsett badrumsskåp, hissbar torkställning, tvättmaskin och torkskåp.

Klädkammare 1: Praktisk klädkammare, inredd med vitmålade väggar, ljus och melerad plastmatta, klädhylla med klädstång och 2 linneskåp (utan garderobsdörr).

Klädkammare 2: Större klädkammare/förråd, inredd med panelbeklädda väggar, melerad plastmatta, klädhylla med klädstång och flera lagerhyllor.

Vardagsrum: Ljust och rymligt vardagsrum i öppen planlösning med köket och med utgång till stor terrass, delvis under tak, i västerläge, med fri utsikt med belysning, eluttag och infravärme. Vardagsrummet är inrett med vitmålad och strukturerad tapet och med parkettgolv.

Kök: Arbetskök med matplats för 6 personer, i öppen planlösning med vardagsrummet. Trivsam medplats med utsikt över terrassen och naturen utanför. Köket är inrett med vita väggar, plastmatta, vita skåpluckor och beige kakel bakom diskbänk och arbetsbänk. Förlängd arbetsbänk för matberedning eller för uppställning av buffé av ljus och melerad sten. Maskinellt är köket utrustat med spis med ugn. spisventilator, kyl, frys och diskmaskin.

Viktig information:

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris s��ljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns

Pris

2 475 000 kr Utgångspris

Avgift

5 122 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

0,29928%

Tillträde

Mars/april 2017

Byggnad

Byggnadstyp

4-våningshus med hiss

Byggnadsår

1980-81

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 november 2008
Energiprestanda: 151 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: Isolerglaskassetter

Fastighetsbeteckning

Kallhäll 9:10

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

5 000 kr/år

Övrigt

Terrass, bredband och förråd.

Förening

Namn

Kolarängen

Om föreningen

Välkommen till Brf Kolarängen som har ett härligt läge nära Mälaren, vilket ger stora möjligheter till promenader och bad.

Föreningen består av: 319 lägenheter med storlekar från 1-6 rok, 62 lokaler (inkl frd). Byggår 1980/81.
År 2009 gjorde föreningen i ordning ett gästrum på Turbingränd och 2015 ett på Teknikvägen. Här finns plats för 4 personer. Föreningen har även en festlokal med plats för max 50 personer, bastu, cykelförråd och vävstuga. Utöver detta finns också flera tvättstugor i föreningen.

Parkering: 235 garageplatser (445kr/mån) samt 101 p-platser (135 kr/mån utan el & 213 kr/mån med el). I garaget finns tvättmöjligheter. Separat kö gäller och den administreras av HSBs kontor i Jakobsberg. Medlem som står i kö för att hyra en garage- eller p-plats kan få ett Parkeringstillstånd för Boende som, med en avgift på 135 kr per 30 dagar (2015), ger rätt att parkera på föreningens avgiftsbelagda besöksplatser.

Föreningen har även tecknat en kompletterande bostadsrättstilläggsförsäkring. Medlem ansvarar själv för att teckna hemförsäkring för egna inventarier och andra villkor

Övrigt:
-Tillsyn sker av samtliga lägenheter innan tillträdet, utförs av HSB.
-Fiber indraget i fastigheten.
-Terrassen har ägaren ansvaret att underhålla/måla själv men man får färgen av brf. för att säkerställa att rätt typ av färg används.
-Ägare får byta färg på fönsternas insida, dock ej den yttre sidan som måste vara i originalkulören.

Avgiftshöjning 2016, 2%

Stamspolning har skett under 2012.

Föreningen är delägare i samfällighetsförening för sopsug i Norra Kallhäll.

Förvaltningen sköts av HSB Norra Stor-Stockholm, tel 08-580 897 00. För namn och telefonnummer till ordföranden vänligen kontakta handläggande fastighetsmäklare. För mer information om föreningen, vänligen se föreningens hemsida vis hsb: eller
http://www.kolarangen.se/ som är till för föreningens boende.

Om området

Kallhäll

Kallhäll är en stadsdel i Järfälla kommuns norra delar som utgörs av såväl småhus som flerbostadshus. Det pågår omfattande ombyggnation av Kallhälls centrum som omfattar både bostäder och handelslokaler. Väster om centrum ligger Mälaren som erbjuder två badplatser, Kallhälls- och Bonäsbadet samt två båtklubbar. Utöver detta finns Görvälns naturreservat och närhet till Järvafältet samt 4H-gård. Kallhäll erbjuder strandnära bostäder. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Kallhäll tar man sig snabbt ut på såväl E18 som E4:an som gör att till exempel Arlanda ligger på bekvämt avstånd. Ny- & utbyggd pendeltågsstation från 2016 finns inom ramen för utbyggnad av Mälarbanan, färd till Stockholms city tar 24 minuter. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden. Bussarna tar dig till såväl Jakobsberg och Stäket med natursköna Ängsjö som till kringliggande kommuner.

Närservice

Kallhälls centrum står inför omfattande ombyggnation och här erbjuds idag bibliotek, restauranger, frisör, läkar- och tandläkarmottagning samt ett flertal olika affärer. Folkets hus görs om i och med ombyggnationen av centrumet. I Kallhäll finns även en större byggvaruhandel.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp Stäket
540 m
Nära Dej Kallhäll
720 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Teknikvägens Förskola
90 m
Cylinders Förskola
260 m
Kollektivtrafik
Kolarängsvägen
240 m
Galgbacken
320 m
Grundskolor
Kolarängsskolan
340 m
Ulvsättraskolan
1 km
Banker
Swedbank
1,3 km
Swedbank
1,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Bolindervallen Idrottsplats
1,1 km
Kallhälls Ishall
1,1 km
Simhallar & Utomhusbad
Bonäsbadet Mälaren
460 m
Kallhällsbadet Mälaren
1,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,5 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte