Lidvägen 10

Bilder

  • Såld!
  • Lidvägen 10
  • Poolen
  • Matplatsdel i köket med utgång till altanen
  • Vardagsrummet
  • Balkongen

Lidvägen 10 , Jakobsberg - Västra , Järfälla

Välkommen till ett högt beläget och moderniserat hus i två plan om 159 kvm välbeläget på fin trädgårdstomt om stort härligt pooldäck med pool. Husets planlösning ger ett sömlöst flyt mellan de sociala ytorna där köket och den härliga altanen blir sociala mittpunkt. Förutom det erbjuder huset 4 stora sovrum samt 2 renoverade badrum. Vardagsrum med öppen spis samt utgång till solig balkong. Huset är till stor del renoverat under de senaste åren samt underhåll av fasaden och taket har skett löpande.

Detta är verkligen en unik villa i trivsamma omgivningar, nära till skolor och kommunikation som på ca 19 min tar dig in till Sthlm C.

159 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
159 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
1 375 kvm
Byggår:
1952
Driftskostnad:
2 708 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 4 sovrum

Boarea

159 kvm

Rumsbeskrivning

Modernt samt väldisponerat 2-planshus beläget i ett av Järfällas attraktivaste område. Familjens paradis med härlig trädäcksförsedd pool i soligt samt insynsskyddat läge. Husets planlösning samt den härliga altanen skapar möjlighet till en sammanhängande social yta för middagar och bjudningar med släkt och vänner.

Husets planlösning disponeras enligt nedan
Entré
Välkomnande entré där man finner gott om plats för avhängning samt förvaringsmöjligheter. Klinkers på golv med komfortvärme samt ljusa väggar.

Köket
Till vänster om entrén finner man det väl tilltalande köket som renoverades 2016. Stilrent kök med vita luckor med auto öppnare och utan handtag, bänkskiva i massivträ samt granitsten vid spisen. Marrakesh kakel ovanför arbetsytorna, infälldspis i graniten utan synliga kanter, kyl & frys samt inbyggd vinförvaring i rödtegel. Här finner man också den värmegivande hybridkaminen som funkar med både ved och pellets. Brasan kommer igång per automat när temperaturen understiger det förställda temperaturen i huset.
Klinkers med komfortvärme vid köket samt vid matplatsen finner man mörklaserade trägolv med komfortvärme. Väggarna är vitmålade.

Från köket når man den härliga altanen med pool.

Badrum
Renoverat badrum från 2012, Stort badrum med sjöstensklinker på golvet med komfortvärme samt ljusbeige kakel på väggarna. Här finner man både badkar, ångduschkabin, handdukstork samt VVB från NIBE.
Härifrån når man också tvättstugan med gott om arbetsytor. Tvättmaskin samt torktumlare på varandra, infälld strykbräda, handfat och spegel med inbyggd belysning samt kakel i svart ovanför handfatet.

Gäst-WC
Liten gäst-wc som nås från hallen vid entrén som är beläget under trappan till övre plan. Sjöstensklinkers på golvet samt ljusa kakels på väggarna.

Sovrum
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och andra sovrumsmöblemang om man önskar det. Svartlutat furugolv och ljusa väggar.

ÖVRE PLAN

Vardagsrum
Stort och luftigt vardagsrum med stora fönster som släpper in generöst med ljus. Genomgående parkettgolv på övre plan samt ljusa väggar
Härifrån når man också den stora och soliga balkongen i västläge med plats för utemöbler. Nuvarande ägare har planterat vindruvor samt planerat att det ska fungera som ett tak för balkongen.

Sovrum 1
Välbeläget sovrum ligger intill vardagsrummet med plats för dubbelsäng samt olika garderoblösningar om man önskar det. Parkettgolv och ljusmålade väggar.

Sovrum 2
Stort sovrum med plats för dubbelsäng,
Plats för att kunna bygga in moderna garderober i väggen. Parkett golv och ljusa väggar

Sovrum 3
Sovrum med utgång till balkong samt tillgång till en mindre klädkammare. Parkettgolv och ljusa väggar

Badrum
Mindre badrum med mosaik på väggarna samt klinkers på golvet med komfortvärme, Här finner man inbyggt sittbadkar, handfat samt Wc.

Övrigt

2009 - Byggnation av pool (Folkpool)
2010- Om putsning av hela fasaden
2010- Anläggning av klinker på balkongen
2012- Renovering av badrum & tvättstuga på entréplan
2016 - Renovering av kök

Byggnad

Byggnadstyp

2-plansvilla

Byggnadsår

1952

Uppvärmning

Direkt El

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 2 maj 2017
Energiklass: -

Byggnadssätt

Grundläggning: Kantförstyv. betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2+1-glas isolerrutor
Bjälklag: Betong
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Plåt

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:872

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

32 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 25 000 kr
VA: 2 500 kr
Försäkring: 5 000 kr
Beräknat antal personer: 4

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 800 000 kr, varav byggnadsvärde 1 050 000 kr

Summa pantbrev

3 671 660 kr

Tomt

Areal: 1 375 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Härlig trädgård på baksidan av huset med plats både för studsmatta samt lek. Befintlig lekstuga finns på tomten.
Önskar man sig odla egna grönsaker samt bygga växthus finner man plats för det också.
Fantastisk pool med gott insynsskydd och trädäck runtom hela. Det strömmande vattnet ger ett behagligt och avkopplande ljud när du sluter ögonen i solstolen och drömmer dig bort. Nu behöver du inte längre åka på semester för du har ditt eget paradis precis utanför dörren!

Poolen är 3,5 x 6,5 meter (30 kubik), med belysning och trappa. Fint vildvin runt räcket i smide växer sig grönt under våren och sommaren vilket ger avskärmade känsla. Uppvärmning och pumpen är placerad i krypgrunden under huset.

Från trädgården når man också krypgrunden av bakredelen av huset, Här finner man plats för förvaring av trädgårdsredskap samt sommarmöbler.

Asfalterat uppfart med plats för vinterförvaring av båten samt 4-6 bilar.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Jakobsberg - Västra

Västra Jakobsberg är ett klassiskt och uppvuxet villaområde med cykel- och promenadavstånd till såväl centrum med tillgång till pendeltåg som till Mälaren med härliga strövområden vid bl.a Gärvälns slott, badstränder och båthamnar. Vid seklets början var området i första hand ett område för fritidsboende. I mitten av 1900-talet började området att bebyggas för egnahemsboende. Under senare år så har en del nybyggnation tillkommit, som gör att området idag präglas av en blandad bebyggelse med både radhus och friliggade hus med större tomter. Tack vare det centrala läget i Jakobsberg, så är det gång- och cykelavstånd till en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från Görvälns Slott. På nära avstånd finns också Viksjö golfbana med 18 + 9 hål, samt bad- och båtliv vid Mälarens fina strandremsa. För barnfamiljer finns ett flertal förskolor och skolor i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

På gång- och cykelavstånd nås Jakobsbergs centrum med den nya bussterminalen och pendeltågsstationen. Buss trafikerar området till centrum. Tåget tar 19 min till Stockholms central. Det är enkelt att ta sig ut på E18 och E4, för transport till centrala Stockholm samt till Bromma och Arlanda flygplatser.

Närservice

Det finns pizzeria i området. I övrigt hänvisas till Jakobsbergs centrum, som är fullservicecentrum, samt Barkarbys Handelsplats.Ni har också närhet till Görvälns återvinningsstation.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Nära
520 m
Hemköp Jakobsbergs Centrum
690 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
770 m
Stockholm Quality Outlet
2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Mjölnarens Förskola
500 m
Kvarnens Förskola
550 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
3 km
Grundskolor
Olovslundskolan
670 m
Vattmyraskolan
820 m
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
600 m
Kvarnskolan
890 m
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
240 m
Banker
Handelsbanken Jakobsberg
640 m
Nordea Bank AB
710 m
Golfbanor & Golfklubbar
Komethallen AB
2,6 km
Viksjö Golfklubb
3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vattmyravallen Idrottsplats
550 m
Simhallen i Jakobsberg
980 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
980 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Botan Barzanji för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte