Fölvägen 1B

Bilder

  • Vy från tänkt skaftväg in på tomten
  • Svagt sluttande tomt
  • Vy ut mot Hästskovägen
  • Förrättningsprotokoll -sid 1
  • Förrättningsprotokoll - sid 2

Utgångspris

3 295 000 kr

Bevaka slutpriset

Fölvägen 1B , Jakobsberg , Järfälla

Trivsamt belägen villatomt om 716 kvm. i lugnt och etablerat villaområde i Vattmyra i Jakobsberg, med möjlighet att bygga 1 - 1 1/2-planshus (ej högre än 4,5 meter till takfot) och högst 1/4 av tomten får bebyggas. Fritt val av husleverantör. Skapa ditt egna boende. Anmäl intresse via mail och/eller telefon till mäklaren.

Typ:
Tomt
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
716 kvm
Utgångspris:
3 295 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Rumsbeskrivning

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning via telefon och sms. Detta innebär att alla som deltar i budgivningen får information om vilka bud som har inkommit via sms. Budgivningen kan även följas via vår hemsida. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som slutligen köper tomten. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:2833

Allmänt om fastigheten

Summa pantbrev

4 442 500 kr

Tomt

Areal: 716 kvm
Tomttyp: Svagt sluttande trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Detaljplanebestämmelsen, tomtkarta samt övriga handlingar ligger ute som pdf-fil under fliken "Dokument och länkar" på ovan nämna objekt. Fastigheten regleras av stadsplan 1977-06-20, akt 01-JÄF-2196.

Spekulanter uppmanas att undersöka fastigheten, inkluderande gällande plan- och byggbestämmelser.
En blivande köpare uppmanas att själv kontrollera gällande byggplan och förutsättningar genom kommunen. På bygglov handläggs och granskas bygglovärenden och kontrollplaner - det som kallas bygglovprocessen. Vänligen boka besökstid per telefon. Telefon: kommunens växel 08- 580 285 00. Besöksadress: Riddarplatsen 5 i Jakobsbergs centrum. E-post: miljo.bygglovsnamnden@jarfalla.se.

Utbyggnation av Mälarbanan, 2spårigt till 4spårigt, Mer info:
http://www.trafikverket.se/Privat/Projekt/Stockholm/Malarbanan-Tomteboda-Kallhall/Om-Projekt-Malarbanan/

Vatten/avlopp

Anslutningsavgifter för VA och EL tillkommer. Det finns inga latenta gatukostnader som belastar fastigheten. Kommunens taxa för anslutning till kommunalt vatten- och avlopp framgår på kommunens hemsida: www.jarfalla.se, rubriken Bygga och Bo under avsnittet Vatten och avlopp; http://www.jarfalla.se/bygga-bo--miljo/vatten-och-avlopp/avgifter-och-bestammelser.html. Anslutningsavgifter för el, kontakta Eon. 040-25 50 00

Servitut etc

Förmån, Officialservitut: Väg, 0123-15/19
Last, Officialservitut: Vattenledning, 0123-15/19.
Fastigheten kommer att säljas utan utfärdade pantbrev. Nu befintliga pantbrev kommer att överföras till stamfastigheten.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation 2016 inom ramen för utbyggnad av Mälarbanan, färd till Stockholms city tar 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Direktlinje med buss till Stockholm city. Infartsparkering finns vid stationen. Ombyggd E18 som har kortat ner restiden till Stockholms city, nu utan trafikljus.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns centrumgalleria med butiker, livsmedelsbutiker samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf. På torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd. I Jakobsberg finns vårdcentral, folktandvård och rehabilitering för äldre.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Nordic Imex AB
580 m
STATOIL
710 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
870 m
Stockholm Quality Outlet
2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Kallhäll Stäket Familjedaghem
140 m
Vattmyras Förskola
140 m
Kollektivtrafik
Vattmyraskolan
120 m
Fölvägen
390 m
Grundskolor
Vattmyraskolan
340 m
Internationella Engelska Skolan Järfälla
600 m
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
750 m
Didaktus Jakobsberg
1,3 km
Banker
Handelsbanken
750 m
SEB
790 m
Golfbanor & Golfklubbar
Barkarby Golfhall
2,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vattmyravallen Idrottsplats
80 m
Jakobsbergs Sport- och Idrottshall
1,4 km
Simhallar & Utomhusbad
Kallhällsbadet Mälaren
3,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte