Jakobsberg, Järfälla

Bilder

  • Välkommen till Östanvägen 10
  • Uppfarten samt garage
  • Allrum på övre plan
  • Allrummet på övre plan
  • Altan i söderläge

Utgångspris

4 995 000 kr

Bevaka slutpriset

Östanvägen 10 , Jakobsberg , Järfälla

Välkommen till Östanvägen 10 där du hittar denna fina 1½-plansvilla om 6 rum och kök. Huset är i mycket gott skick och har tagits väl om hand av nuvarande ägare. Välplanerat kök med plats även för de stora middagsbjudningarna, ett rymligt och ljust vardagsrum. Charmigt allrum på övre plan med charmiga fönsterpariter. 2 moderna badrum samt tvättstuga. Skyddad och takförsedd uteplats i lugnt läge. Garage med goda förvaringsutrymmen samt extra parkeringsyta på uppfarten. Här bor du några minuters promenad från kommunikationer, barnomsorg samt naturen och Översjön.

150 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
150 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
700 kvm
Byggår:
1987
Driftskostnad:
2 033 kr/månad
Utgångspris:
4 995 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 - 5 sovrum

Boarea

150 kvm

Rumsbeskrivning

Entré
Välkommande och stor entré med klinkergolv som möts av ekparkett som sprider sig in i huset, ljust målade väggar. Plats för ytterkläder finner man i den inbyggda garderoben med skjutdörrar i spegel.

Sovrum 1
Första sovrummet är beläget direkt till vänster om hallen när man kommer in i huset, med fönster i norrläge. Plastmatta på golv samt tapeter i ljusare nyans på väggarna.

Badrum
Stort och helkaklat badrum med lyxiga detaljer. Mosaikgolv med mönster samt helkakalt väg med board. Här finner man dubbelhandfat med bänkskiva i svart marmor samt snickeri från VEDUM.
Handdukstork, duschhörna i glas, toalettstol samt kommod med belysning och bänkskiva i svartmarmor och golvvärme.

Groventré/tvättstuga
Stor tvättstuga med gott om arbetsytor. Plastmatta på golv samt ljusa väggar. TM och TT från Samsung installerade 2015 samt här finner man den moderna varmvattenberedaren från NIBE (2015).

Sovrum 2
Härligt sovrum som är beläget av andra hörnet av huset som nås via köket. Plastmatta på golv samt ljusa väggar. Här finner man plats för dubbelsäng och andra sovrumsmöblemang om man önskar det.

Kök
Härligt kök med gott om arbetsytor. Köket erbjuder luckor och stomme i ek samt bänkskiva i mörkare nyans laminat. Här finner man plats för matbord där hela familjen får plats. Härifrån når man också den stora altanen i söderläge. Ekparkett på golvet samt ljusa väggar

Altan/uteplats
En stor träaltan i söderläge med utgång från köket ger plats för en stor matplats där ni kan avnjuta middagar i goda vänners lag.

Vardagsrum
Vardagsrummet har stora fönster i olika vinklar som ger rikligt ljusinsläpp och fönster i gavelläge som gör det användbart på flera olika vis. Rummets disponering skapar möjlighet till en sammanhängande social yta för middagar, bjudningar och festligheter. Parkettgolv och ljusa väggar.

Sovrum 3
Sovrum 3 ligger bredvid vardagsrummet och här får man plats med dubbelsäng samt skrivbord och garderob om man önskar det. Plastmatta på golv och ljusa väggar.

Övre plan
Allrum
Rummets öppna yta samt de härliga fönsterpartierna ger flera disponerings alternativ, och här kan det fungera med såväl sociala evenemang och bjudningar som med familjära kvällar i soffor och fåtöljer. Önskar man ytterligare sovrum på övre plan så kan man göra om denna yta till 1-2 sovrum. Hela övre plan har genomgått en total renovering under 2015 man har lagt nytt parkettgolv i vitbetsat samt ljusa väggar.

Sovrum
Mindre sovrum i jämförelse med resterande sovrum i huset. Här får man plats med enkelsäng samt skrivbord. Vit betsade parkettgolv samt ljusa väggar.

Badrum
Charmigt badrum med duschhörna med glasdörrar. Kakel i ljusare nyans samt klinker i grått med detaljer i mosaik. Här finner man handdukstork, kommod och spegel med inbyggt belysning och golvvärme.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

1987

Uppvärmning

Vattenburen - frånluftsvärmepump

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 27 oktober 2016
Energiklass: F
Energiprestanda: 108 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund (plastfolie finns)
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2+1-glas isoglaskassetter
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Plåt

Övrigt

Stor träd däckat med inbyggt belysning där man får plats med loungeset och grill. Här kan man sitta och njuta av dagarna under solenstrålar i familj och vänners sällskap . Att det nås via köket, gör det ännu enklare äta middagen utomhus.

Fastighetsbeteckning

Berghem 2:31

Övriga byggnader

Isolerad samt uppvärmt garage och förråd intill huset, har man fler bilar så kan man parkera på den bredda uppfarten där man får plats med 2-3 bilar till.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

24 400 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 10 000 kr
VA: 8 800 kr
Försäkring: 5 600 kr
Beräknat antal personer: 1

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 489 000 kr

Summa pantbrev

1 595 000 kr

Tomt

Areal: 700 kvm

Tomtbeskrivning

Plan och härlig trädgård med massor av fruktträd och grönabuskar.
Det finns idag det gammla brunnen kvar med med gammaldags pump som ännu pumpar upp vatten.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Förmån, Officialservitut: El-, teleledning, 0123-85/50
Förmån, Officialservitut: Väg, 0123-85/50

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation 2016 inom ramen för utbyggnad av Mälarbanan, färd till Stockholms city tar 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Direktlinje med buss till Stockholm city. Infartsparkering finns vid stationen. Ombyggd E18 som har kortat ner restiden till Stockholms city, nu utan trafikljus.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns centrumgalleria med butiker, livsmedelsbutiker samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf. På torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd. I Jakobsberg finns vårdcentral, folktandvård och rehabilitering för äldre.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Ferre Tobak O Spel
570 m
Nordic Imex AB
1,2 km
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
2,3 km
Stockholm Quality Outlet
3,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Berghems Förskola
150 m
Askungen Förskola
1,3 km
Kollektivtrafik
Östra Polhem
420 m
Berghem
420 m
Grundskolor
Berghemskolan
630 m
Vattmyraskolan
1,2 km
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
2,2 km
Mälargymnasiet
2,7 km
Banker
Swedbank
2,1 km
Swedbank
2,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vattmyravallen Idrottsplats
1,4 km
Kallhälls sporthall
1,9 km
Simhallar & Utomhusbad
Kallhällsbadet Mälaren
2,7 km
Bonäsbadet Mälaren
3,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Botan Barzanji för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte