Orgelvägen 9

Bilder

  • Såld!
  • Fasadbild från entrésidan
  • Stort och ljust vardagsrum med plats för mat- & soffgrupp
  • Ljust och rymligt vardagsrum med utgång till trädäcksförsedd altan
  • Vy från vardagsrummet
  • Kök med matplats

Orgelvägen 9 , Viksjö , Järfälla

Familjevänligt och renoverat gavelradhus, längst in vid återvändsgata ut mot allmänning, i barnvänliga Hummelmora, totalt 146 kvm. Kök med matplats, stort vardagsrum, 4 sovrum, 2 helkaklade och nyrenoverade WC-/dusch-/badrum. Plan & lekvänlig tomt. Garageplats i länga. Nära förskola och skola.

146 kvm, 5 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
146 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
308 kvm
Byggår:
1984
Driftskostnad:
3 338 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 4 sovrum

Boarea

146 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN:

Entré/hall: Rymlig och välkomnande hall, inredd med släta och målade väggar i en blålila nyans, parkettgolv och inbyggd och delvis spegelförsedd skjutgarderob för klädförvaring.

Sovrum 1: Vitmålade och släta väggar, laminatgolv och dubbelgarderob.

Vardagsrum: Stort och trivsamt vardagsrum, med plats för såväl större matgrupp som soffgrupp, inredd med släta och vitmålade väggar, nylagt parkettgolv (2017) och utgång till vitlaserad och trädäcksförsedd uteplats/altan, ut mot stor gräsmatta och mot allmänning.

WC-/duschrum: Renoverat (2016) och helkaklat WC-/duschrum, inrett med vitt kakel, ljusgrå klinker med golvvärme, tvättställ med engreppsblandare med kommod, WC-stol, spegelförsett badrumsskåp och duschutrymme med vikbara duschväggar.

Kök: Kök med matplats, med släta och vitmålade väggar, parkettgolv, vita skåpluckor och vitt kakel bakom arbetsbänkar av laminat i grå nyans. Maskinellt är köket utrustat med spis med keramikhäll med ugn, spisfläkt, diskmaskin och rostfri kyl/frys (side by side).

Tvättstuga/groventré: Praktiskt i direkt anslutning köket är tvättstugan/groventrén belägen, med svagt mönstrad och vit vinyltapet, brun plastmatta, tvättställ, tvättbänk, varmvattenberedare, tvättmaskin (2017), torktumlare (2017) och värmeväxlare.

ÖVRE PLAN:

Trapphall: Vitmålade väggar, laminatgolv och 1 garderob.

Sovrum 2: Större sovrum med sovalkov, med vitmålade väggar och laminatgolv.

Sovrum 3: Vitmålade väggar, en mönstrad fondtapet och laminatgolv.

Sovrum 4: Släta och gråmålade väggar och laminatgolv.

Klädkammare: Praktisk klädkammare/förråd, med vita väggar, plastmatta och lagerhyllor.

WC-/badrum: Renoverat (2017) och helkaklat WC-/badrum med fönster, inrett med vitt kakel, ljusgrå klinker med golvvärme, tvättställ med engreppsblandare med kommod, spegelförsett badrumsskåp, WC-stol, handdukstork och badkar.

Budgivning
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans gavelradhus

Byggnadsår

1984

Uppvärmning

Direktverkande el

Ventilation

Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 18 augusti 2017
Energiklass: F
Energiprestanda: 100 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta på mark med underliggande v
Stomme: Träregelstomme + tunnputsade lättbetongelement
Fasad: Trä & prefabricerade lättbetongelement
Fönster: Isolerglaskassetter
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument, eller rekvirera från fastighetsmäklaren Per Stenmark, telefon 08-580 104 60 eller via e-mail: per.stenmark@husmanhagberg.se. Ljust grålaserad och trädäcksförsedd altan/uteplats på baksidan av huset, med utsikt över trädgården och ut mot allmänning. Trädäcksförsedd altan/ueplats vid entrésidan

Fastighetsbeteckning

Viksjö 8:588

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

40 060 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 14 000 kr
El: 7 000 kr
VA: 3 000 kr
Renhållning: 2 000 kr
Väg, samf: 7 560 kr
Försäkring: 6 500 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

I samfällighetskostnaden ingår fiber, fast telefoni, TV.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 315 000 kr, varav byggnadsvärde 1 254 000 kr

Summa pantbrev

2 050 000 kr

Tomt

Areal: 308 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Viksjö GA:58
Last, Officialservitut: Takutsprång tillträde, 0123-83/17
Förmån, Officialservitut: Takutsprång tillträde, 0123-83/17
Last, Ledningsrätt: Vatten och avlopp, 0123-83/17

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det vackra Görvälns Slott, med restaurang och hotell. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/smabarn/forskola/forskolor-i-jarfalla/forskolor-i-viksjo.html) och skolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/skolbarn/grundskola/grundskolor-i-viksjo.html) i Viksjö.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till Jakobsbergs pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även direktbussar till Stockholms City under rusningstrafik.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns Barkarby Handelsplats i kommunen.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Norrbacka Livs
1,7 km
Gotland Kött & Deli
2,7 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Fjällenskolan
420 m
Sandviks Förskola
980 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
900 m
Grundskolor
Fjällenskolan
420 m
Sandviks Förskola
980 m
Gymnasium
Mälargymnasiet
2,8 km
Kvarnskolan
3,1 km
Banker
Nordea Bank AB
3,7 km
Swedbank
3,7 km
Golfbanor & Golfklubbar
Hässelby Golfklubb
890 m
Viksjö Golfklubb
1,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Sandviks Förskola
980 m
Hässelbyhallen
2,8 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
3 km
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte