Vindilsgränd 28

Bilder

  • Såld!
  • Kök med matplats & vardagsrum i öppen planlösning
  • Fasadbild - sommartid
  • Fasadbild med altan, carport och biluppställningsplats
  • Arbetskök med matplats i öppen planlösning
  • Kök med matplats

Vindilsgränd 28 , Jakobsberg , Järfälla

Lugnt beläget, smakfullt inrett och prisbelönt parhus (Folkhem) ritat av Gert Wingårdh, 110 kvm. om 4 rok. Kök med matplats med glasskjutdörr till altan i väster. V-rum i öppen planlösning och utgång till altan, 3 sovrum, 2 helkaklade WC-/badrum. Carport/ bilplats vid huset. Mycket låga driftskostnader. Nära förskola/skola.

110 kvm, 4 rok

Typ:
Kedjehus
Boarea:
110 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
240 kvm
Byggår:
2001
Driftskostnad:
1 908 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 sovrum

Boarea

110 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN:

Entré: Glasdörr.

Hall/passage: Inredd med gråmålade väggar, parkettgolv, stor, praktisk och spegelförsedd skjutgarderob för klädförvaring.

WC-/duschrum: Helkaklat WC-/duschrum, inrett med vitt kakel, flerfärgade klinker med vattenburen golvvärme, WC-stol, tvättställ med engreppsblandare med kommod i ljus björk, infälld väggspegel, duschutrymme med vikbara duschväggar och inbyggd värmepump.

Matplats: Ljus och trevlig matplats i öppen planlösning med arbetsköket, inrett med gråmålade väggar, parkettgolv och skjutbar glasdörr ut till trädäcksförsedd altan/uteplats i västerläge.

Kök: Arbetskök inrett med gråmålade väggar, parkettgolv, flerfärgade skåpluckor och stänkskydd bakom arbetsbänk av trä med infälld diskho. Maskinellt är köket utrustat med spishäll, spisfläkt, kyl, frys, diskmaskin, inbyggd ugn och inbyggd mikrovågsugn.

Vardagsrum: Vardagsrum i vinkel och i öppen planlösning med köket, inrett med gråmålade väggar med en terrakottafärgad fondvägg, parkettgolv, 3 dubbeldörrar av glas med utgång till trädäcksförsedd altan, ut mot mindre allmänning.

ÖVRE PLAN:

Trapphall: Praktisk och karaktärsskapande spiraltrappa.

Hall/passage: Ljus och rymlig hall/passage med två stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp, gråmålade väggar och parkettgolv.

Sovrum 1: Gråmålade väggar, parkettgolv, infälld belysning i fönstret och fönsterbrädor av sten.

WC-/duschrum: Helkaklat WC-/duschrum, inrett med vitt kakel, flerfärgade klinker med vattenburen golvvärme, tvättställ med engreppsblandare med kommod, WC-stol, duschutrymme med duschvägg, tvätt-/strykbänk, hyllplan, tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum 2: Större sovrum med extra takhöjd och härlig rymd, inredd med gråmålade väggar, parkettgolv och fransk balkong.

Sovrum 3: Gråmålade väggar, parkettgolv, parkettgolv och dubbelgarderob (ingår eller inte?).

Klädkammare: Praktiskt klädkammare, inredd med klädhyllor, klädstänger, målade väggar, parkettgolv och centraldammsugare.

Budgivning
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus

Byggnadsår

2001

Uppvärmning

Vattenburen värme med frånluftsvärmepump

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 november 2016
Energiklass: C
Energiprestanda: 46 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Tegel/lärkträ
Fönster: Isolerglaskassetter
Bjälklag: Trä
Tak: Takduk + sedumgräs

Övrigt

Trädäcksförsedd altan såväl på entrésidan som på baksidan av huset. Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet finns att ladda ner som en PDF-fil p� www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument, eller rekvirera från fastighetsmäklaren Per Stenmark, telefon 08-120 229 06 eller via e-mail: per.stenmark@husmanhagberg.se.

Fastighetsbeteckning

Polhem 1:113

Övriga byggnader

Separat förråd och carport

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

22 900 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 8 000 kr
El: 4 800 kr
Väg, samf: 6 100 kr
Försäkring: 4 000 kr

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 541 000 kr

Summa pantbrev

2 288 000 kr

Tomt

Areal: 240 kvm
Tomttyp: Trädgård

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Polhem GA:4-GA:5

Tillträde

15/1 2017 eller enligt ök

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation 2016 inom ramen för utbyggnad av Mälarbanan, färd till Stockholms city tar 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Direktlinje med buss till Stockholm city. Infartsparkering finns vid stationen. Ombyggd E18 som har kortat ner restiden till Stockholms city, nu utan trafikljus.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns centrumgalleria med butiker, livsmedelsbutiker samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf. På torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd. I Jakobsberg finns vårdcentral, folktandvård och rehabilitering för äldre.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Ferre Tobak O Spel
230 m
Nära Dej Saga Livs
1,1 km
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
2,4 km
Stockholm Quality Outlet
3,3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Berghems Förskola
190 m
Askungen Förskola
950 m
Kollektivtrafik
Blixtvägen
380 m
Östra Polhem
500 m
Grundskolor
Berghemskolan
430 m
Lädersättraskolan
1,3 km
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
2,2 km
Mälargymnasiet
2,7 km
Banker
Swedbank
1,8 km
Swedbank
1,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vattmyravallen Idrottsplats
1,5 km
Kallhälls sporthall
1,6 km
Simhallar & Utomhusbad
Kallhällsbadet Mälaren
2,3 km
Medley Jakobsbergs simhall
2,8 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte