Häggvägen 9

Bilder

Utgångspris

4 975 000 kr

Bevaka slutpriset

Häggvägen 9 , Barkarby , Järfälla

Stilrent 60-talshus med totalyta om 190 kvm. om 5-6 rok på tomt, efter planerad avstyckning, om c:a 900 kvm. med västerläge i lugnt och barnvänligt villaområde. Huset erbjuder arbetskök med matplats, stort v-rum med extra takjöjd och braskamin, 3 sovrum, 2 WC-/dusch-/badrum, TV-allrum och gott om förvaring.

130 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
130 kvm
Biarea:
60 kvm
Tomtarea:
900 kvm
Byggår:
1965
Driftskostnad:
3 125 kr/månad
Utgångspris:
4 975 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Budgivning pågår

Bud Budgivare Tidpunkt
5 010 000:- 1 2017-01-16 12:16
4 975 000:- 2 2016-12-15 12:20
4 500 000:- 1 2016-12-13 17:20

* = Annullerat bud

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 3 sovrum

Boarea

130 kvm

Biarea

60 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN:

Entré/hall: Ljus och luftig entré/hall med öppen planlösning till vardagsrummet och högt i tak. Hallen är inredd med vitmålad strukturväv, brun klinker och utrymme för klädförvaring.

Vardagsrum: Ljust och stort vardagsrum i två etage, inredd dels med panelbeklädda vägar, heltäckningsmatta och brun klinker, öppen spis med braskamin och stora perspektivfönster ut mot den klinkerbelagda altanen i västerläge.

Matplats: I direkt anslutning till arbetsköket och vardagsrummet är matplatsen belägen, inredd med vitmålad väv och ljus och melerad plastmatta.

Arbetskök: Inrett med ljusa väggar, ljus och melerad plastmatta och skåpluckor av trä. Maskinellt är köket utrustat med spis med dubbla ugnar, spisventilator, kyl/sval och separat frys. Utgång till stenbelagd uteplats på baksidan av huset.

WC-/duschrum: Inrett med brunt keramiskt material, bruna klinker, WC-stol, tvättställ och duschutrymme.

Passage/hall: Vit strukturväv, städskåp och garderob med överskåp.

WC-/badrum: Större WC-7badrum, inrett med brunt keramiskt material, bruna klinker, WC-stol, bidé, inkaklat badkar och tvättställ.

Masterbedroom: Praktiskt och i direkt anslutning till WC-/badrum är masterbedroom beläget, inrett med ljus och vitmålad strukturväv, laminatgolv, 2 garderober och 1 linneskåp med överskåp.

Sovrum 2: Rymligt sovrum inrett med ljus och svagt mönstrad tapet, heltäckningsmatta och 3 garderober med överskåp.

Sovrum 3: Rödbrun vävtapet, laminatglv och 2 garderober med överskåp.

SLUTTNINGSPLAN:

TV-/allrum: Stort och lkust TV-/allrum, inrett med vit strukturväv och trägolv.

Groventré: Praktisk groventré, inredd med vit strukturväv, klinkergolv och urymme för klädförvaring.

Klädkammare: Vitmålad väv, klinker, klädhylla och klädhängare.

Hobbyrum: Uppskattat hobbyrum, inrett med vit väv, ljust laminatgolv, arbetsbänk och lagerhyllor.

Matkällare: Klassisk matkällare, inredd med lagerhyllor, vit strukturväv och ljust laminatgolv.

Panrum: Vit strukturväv, klinker, elpanna och lagerhyllor.

Passage: Vit strukturväv, klinker och väggfasta hyllplan.

Tvättstuga: Stor tvättstuga, inredd med vit strukturväv, klinker. lagerhyllor och separat utrymme för klädförvaring, tvättmaskin och tvättho.

Budgivning
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla med sluttningsvåning

Byggnadsår

1965

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 mars 2016
Energiklass: G
Energiprestanda: 144 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Grundsulor
Grundmur: Lättbetong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Vitmålad puts/ träpanel
Fönster: 2-glas kopplade
Bjälklag: Lättbetongkassetter
Tak: Papp

Övrigt

Besiktningsprotokollet finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument, eller rekvirera från fastighetsmäklaren Per Stenmark, telefon 08-120 229 06 eller via e-mail: per.stenmark@husmanhagberg.se. Vid radonmätning, utförd 2003-01-24, uppgick årsmedelvärdet till 920 Bq/m3. Kopia av protokollet finns under avsnittet "Viktiga dokument & Länkar" på www.husmanhagberg.se, under de aktuella adressen. Offert för radonsanering från HemKomfort AB finns också under "Viktiga doument & länkar". Tillfartsväg till stamfastigheten, grusad väg, samt omläggning av vatten-/avlopp och el sker på säljarens bekostnad.

Fastighetsbeteckning

Björkeby 1:50 (efter avstyckning c:a 900 kvm.)

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

37 500 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 22 000 kr
El: 7 000 kr
VA: 2 500 kr
Renhållning: 1 500 kr
Försäkring: 4 500 kr
Beräknat antal personer: 1

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 134 000 kr

Summa pantbrev

2 000 000 kr

Tomt

Areal: 900 kvm
Tomttyp: Skogs- och naturtomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Last, Officialnyttjanderätt: Vattenledning, 01-IM5-30/523
Last, Avtalsservitut: Villa och årlig avgäld, 01-IM5-48/3682. Nya servitut. Ändamål: Väg. Rätt att anlägga, underhålla och förnya väg inom område markerat med x på kartan, för utfart till allmän väg, se karta aktbilaga KA1. Tll förmån för Björkeby 1:50 och belastar Björkeby 1:341. Nytt servitut. Ändamål Vattenledning. Rätt att anlägga, underhålla och förnya vattenledning inom område x, se karta aktbilaga KA1. Till förmån för: Björkeby 1:50. Belastar Björkeby 1:341. Nytt servitut. Ändamål: Avlopp. Rätt att anlägga, underhålla och förnya avloppsledning inom omrädet x, se karta aktbilaga KA1. Till förmån för: Björkeby 1:50. Belastar: Björkeby 1:341.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Övrigt

Fastigheten är i nuläget en fastighet om 1666 kvm., men som är under avstyckning. Det finns ett förhandsbesked, innebärande att en köpare / byggare omedelbart kan påbörja projektering för att bygga 5 lägenheter: 2 parhus och en s.k. Attefallshus, givet att fastigheten inte styckas. Om köparen önskar bygga 6 lägenheter, dvs 2 s.k. Attefallshus, krävs däremot styckning av nuvarande fastighet. Beslut om förhandsbesked och utdrag ur baskartan finns som PDF-filer under avsnittet "Viktiga dokument", på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen - Häggvägen 9 och som bilder.

Tomt om 1666 kvm., innan avstyckning, med förhandsbesked att bygga 5 lägenheter: 2 parhus och ett s.k. Attefallshus. I dag ett klassiskt 60-talshus med totalyta om 190 kvm. om 5-6 rok med västerläge i lugnt och etablerat villaområde. Huset erbjuder arbetskök med matplats, stort v-rum med braskamin, 3 sovrum, 2 WC-/duschrum, TV-rum.

Om området

Barkarby

Barkarby är den mest expansiva kommundelen. Här byggs en helt ny stadsdel (Barkarbystaden), med ny pendel- och regionaltågstation (Stockholm Väst) samt tunnelbana som beräknas vara klart till 2024. I Veddesta, som är nära beläget till tågstation och kommande tunnelbana, planeras 1200 st. nya bostäder. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Pendeltåget tar 16 min från Barkarby station. Från Barkarby station finns även direktbussar till bl a Kista och Sollentuna. Bussförbindelser går även till Barkarby Handelsplats. Bredvid Barkarby pendeltågsstation finns gott om parkering. Tunnelbana beräknas vara klart 2024 med två stationer i Barkarby, en i Barkarbystaden och en vid Barkarby station.

Närservice

Barkarby centrum erbjuder liten närbutik, vårdcentral, frisör och bibliotek samt restaruanger. I anslutning till Barkarby centrum ligger Barsbro Torg med lokal service. Söker man större utbud finns Barkarby Handelsplats med fullt utbud av både daglig service samt detaljhandel. Här finns IKEA, Bauhaus, El-Giganten, Decathlon, ICA Maxi, Plantagen, Systembolag för att nämna några. Vill man shoppa kläder finns här även Barkarby Outlet med stort utbud av kända varumärken.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Ekogross i Stockholm AB
750 m
Coop Nära
770 m
Köpcentrum & Gallerior
Veddesta Centrum
1 km
Stockholm Quality Outlet
2,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Barkarby öppna förskola
320 m
Pysslingen Förskolor och Skolor AB Förskolan Vålberga
390 m
Kollektivtrafik
Häggvägen
190 m
Barsbrovägen
360 m
Grundskolor
Barkarby Familjedaghem
850 m
Barkarbyskolan
850 m
Gymnasium
Ross Tensta Gymnasium
1,9 km
Yrkeslyftet Vård & Omsorgsutbildningar AB
2,2 km
Banker
FOREX Bank
2,2 km
Handelsbanken
2,6 km
Golfbanor & Golfklubbar
Barkarby Golfhall
1,6 km
Viksjö Golfklubb
2,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Fältspatet AB
240 m
Björkebyhallen sporthall
810 m
Simhallar & Utomhusbad
Tensta Sim- och Idrottshall
2 km
Nälstabadet
3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Per Stenmark

Per Stenmark

Järfälla Viksjö

Reg. Fastighetsmäklare Jur. kand

Ansvarig mäklare

070-631 81 60

08-120 229 06

per.stenmark@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte