Vintervägen 27

Bilder

  • Baksidan med stor och insynsskyddad trädgård med pool
  • Vy från uteplatsen utöver trädgård och pool
  • Stor och trädäcksförsedd altan/uteplats
  • Vy från uteplatsen under tak
  • Stor och lummig trädgårdstomt med pool i söderläge

Utgångspris

7 795 000 kr

Bevaka slutpriset

Vintervägen 27 , Jakobsberg , Järfälla

Underbart belägen 1-plansvilla på Vintervägen i Västra Jakobsberg, med totalyta om 215 kvm. Stort familjekök, vardagsrum, 4-5 sovrum, stort TV-/allrum med öppen spis. Stor och insynsskyddad trädgårdstomt om 2225 kvm., ut mot allmänning och med pool. 1-bilsgarage med stora förråd. Flera bilplatser. Nära skola & p-tåg.

171 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
171 kvm
Biarea:
44 kvm
Tomtarea:
2 225 kvm
Byggår:
1966
Driftskostnad:
3 550 kr/månad
Utgångspris:
7 795 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 3 - 6 sovrum

Boarea

171 kvm

Biarea

44 kvm

Rumsbeskrivning

Entré: Välkomnande entré, centralt placerad på huset, inredd med vitmålad strukturväv, terrakottafärgade klinker med golvvärme, spegelförsedd skjutgarderob för klädförvaring och luftvärmepump.

Gäst-WC: Praktiskt i direkt anslutning till entré är gäst-WC placerad, inredd med vit och svagt mönstrad vinyltapet, ljus plastmatta, WC-stol och tvättställ med engreppsblandare.

Kök med matplats: Stort och härligt familjekök med matplats, i omedelbar anslutning till vardagsrummet och därmed möjlighet att vid önskemål öppna upp för en ännu mer öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är inrett med vitmålade väggar, träimitationsmönstrad plastmatta, vita skåpluckor, vitt kakel bakom vita arbetsbänkar av laminat med infälld diskho. Maskinellt är köket utrustat med spishäll, spisfläkt, mikrovågsugn, inbyggd och rostfri ugn, diskmaskin, kyl och frys.

Groventré/tvättutrymme: Praktiskt i direkt anslutning till köket är groventrén/tvättstugan belägen, inredd med vitmålade strukturväv, ljusa terrakottafärgade klinker med golvvärme, vitlaserat trätak, taklucka till vinden och lucka till torpargrund, klädhylla. Maskinellt är tvättstugan utrustad med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk med tvättho, arbetsbelysning, bänkskåp och väggfasta överskåp.

Vardagsrum: Ljust och rymligt vardagsrum, med plats för såväl större soffgrupp som matsalsgrupp, inrett med vitmålade väggar, parkettgolv och utgång till stor, härlig och insynsskyddat trädäck/altan delvis under tak, ut mot allmänning, med infravärme, eluttag och belysning och utsikt över trädgården på baksidan med gräsyta och utomhuspoolen. Ett fantastiskt utrymme för umgänge med familj och vänner.

Sovrum 1 / 2: Rymligt sovrum, som ursprungligen var avdelat till två mindre sovrum och som vid behov kan återställas till två sovrum. Rummet är inrett med vit och strukturerad tapet, ljust laminatgolv och 2 dubbelgarderober.

Passage: Vit strukturtapet, terrakottafärgade klinker med golvvärme och en inbyggd garderob.

Klädkammare/förråd: Praktisk klädkammare/förråd.

Sovrum 3 / 4: Masterbedroom, som vid behov kan inredas till två separata sovrum med egen ingång från hallen. Sovrummet är inrett med vit strukturtapet, trägolv och fem väggfasta garderober. Utgång till trädgården på baksidan och med poolen i fonden.

Dressingroom/arbetsrum: I direkt anslutning till sovrummet finns ett rum, som kan inredas till det andra sovrummet, eller som idag nyttjas som dressingroom och/eller arbetsrum. Vit strukturtapet, trägolv, två garderober och ett linneskåp.

WC-/duschrum: Renoverat och helkaklat WC-/duschrum, inrett med vitt kakel, grå klinker med golvvärme, vitlaserat trätak med infällda spotlights, dubbla tvättställ med engreppsblandare med kommod, WC-stol, halogenspotförsedd spegel med dubbla badrumsskåp, handdukstork och duschutrymme med vikbara duschväggar. Vägghängda underskåp för förvaring.

1/2 trappa ner:

TV-/all-/ungdomsrum: Den tillbyggda delen av huset rymmer bl.a. ett stort och härligt TV-/all-/ungdomsrum, med vita väggar, vitlaserat trätak, ljust och vitlaserat trägolv, öppen spis med insats och dubbeldörrar ut till den trädäcksförsedda altanen med plats för flera stora mat- & loungegrupper.

Arbets-/sovrum: Vita väggar, vitlaserat trätak och vitlaserat trägolv.

Sovrum 5 / 7: Innanför sovrummet ligger ytterligare ett sovrum, inrett med vita väggar med två mönstrade fondväggar, vitlaserat trägolv och tre dubbelgarderober.

Garage: Rymligt 1-bilsgarage i huset, men inte med ingång från huset. Garaget rymmer också gott om förvaring och flera lagerhyllor (ingår eller inte?), varmvattenberedare, extra kyl (ingår eller inte?) och extra frys (ingår eller inte?).

Mat-/vinkällare: Praktisk och uppskattad mat-/vinkällare, inredd med lagerhyllor och med förvaringshyllor för vin.

Två separata förråd innanför garaget.

Besiktigat, energideklarerat och säljansvarsförsäkrat:
Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet samt energideklaration finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

1-planshus i vinkel

Byggnadsår

1966

Uppvärmning

Direktverkande el samt Luftvärmepump

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 8 juni 2017
Energiklass: G
Energiprestanda: 140 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Uteluftsventilerad krypgrund & betongplatta
Grundmur: Betonghålsten & lecasten
Stomme: Trä
Fasad: Tegel & träfasad
Fönster: 2-glas kopplade
Tak: Plåt

Övrigt

Stor, insynsskyddad och trädäcksförsedd altan/uteplats i söderläge, delvis under tak och med infravärme, belysning, eluttag och med utsikt över den grönskande trädgården med gräsytor, lite naturtomt, pool och ut mot allmänning. Förberett för bredband. Kanal är indragen, men inte aktiverat. I dagsläget amvänder ägaren ADSL. Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument, eller rekvirera från fastighetsmäklaren Per Stenmark, telefon 08-580 104 60 eller via e-mail: per.stenmark@husmanhagberg.se. Larm med siren finns monerat i huset.

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:468

Övriga byggnader

Separat garage i huset med därtill hörande matkällare och flera förråd, inte med ingång från huset. Separat gäststuga.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

42 600 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 25 000 kr
El: 8 000 kr
VA: 2 500 kr
Renhållning: 1 500 kr
Försäkring: 5 600 kr
Beräknat antal personer: 2

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 631 000 kr

Summa pantbrev

859 000 kr

Tomt

Areal: 2 225 kvm
Tomttyp: Svagt sluttande trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tillträde

15/10 eller enligt ök

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation 2016 inom ramen för utbyggnad av Mälarbanan, färd till Stockholms city tar 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Direktlinje med buss till Stockholm city. Infartsparkering finns vid stationen. Ombyggd E18 som har kortat ner restiden till Stockholms city, nu utan trafikljus.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns centrumgalleria med butiker, livsmedelsbutiker samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf. På torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd. I Jakobsberg finns vårdcentral, folktandvård och rehabilitering för äldre.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Wermason's Livs AB
640 m
Coop Nära
640 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
1,4 km
Stockholm Quality Outlet
2,6 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Olovslunds Förskola
260 m
Vallvägens Förskola
540 m
Kollektivtrafik
Aprilvägen
140 m
Höjdvägen
350 m
Grundskolor
Olovslundskolan
280 m
Kvarnskolan
1 km
Gymnasium
Mälargymnasiet
1 km
Gymnasieiskolornas information Järfälla
1,2 km
Banker
Handelsbanken Jakobsberg
1,3 km
Nordea Bank AB
1,3 km
Golfbanor & Golfklubbar
Viksjö Golfklubb
2,8 km
Järfälla Golfklubb
2,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Kvarnvallen Idrottsplats och Ishall
1 km
Simhallen i Jakobsberg
1,1 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
1,1 km
Bruket Mälaren
2,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte