Hättkvarnsgatan 5, entréplan

Bilder

  • Såld!
  • Planritning 2D
  • Kök med arbetsytor
  • Helkaklat WC-/duschrum
  • Helkaklat WC-/duschrum
  • Hall

Hättkvarnsgatan 5, entréplan , Jakobsberg , Järfälla

Tillfälle att köpa en nyproducerad 1:a om 33 kvm. med stor uteplats om 13 kvm. Lägenheten är under färdigställande och är klar för inflyttning fr o m mitten av nov. 2016. Rum med möjlighet till sovalkov i öppen planlösning, helkaklat WC-/duschrum med egen tvättmaskin. Nära till centrum och pendeltågsstation

33 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 580 kr inkl. värme, kallvatten och bredband, exkl. varmvatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
33 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
51001
Byggår:
2016
Driftskostnad:
352 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

33 kvm

Rumsbeskrivning

Nuvarande ägare får nyckeln 2016-11-03 men de har valt att inte flytta in i denna välplanerade lägenhet om 1 rok., varför bostaden kommer att överlåtas i nyskick med fina material och färgval. Lägenheten är ett klokt val både design- och miljömässigt men framförallt så erbjuder det dig en funktion med en tidlös elegans och med trendiga detaljer. Detta lågenergihus har återvinning av värmen i frånluften, individuell mätning av varmvatten och energieffektiva installationslösningar - hållbart hus med hög miljöstandard! Ta chansen och bosätt dig i Jakobsbergs mest expansiva och eftertraktade område Söderdalen med närhet till pendeltåg, all tänkbar shopping och livsmedelsbutiker, gym samt Järvafältet och dess natur.

Bostaden har genomgående ekparkett, grängat vitmålat tak och vitmålade väggar samt presenterar följande planlösning:

Entré/hall: Säkerhetsdörr, avhängningsmöjligheter vid klädhylla, skjutgarderobsdörr för klädförvaring och sep. städskåp.

Kök/Vardagsrum: Bostadens hjärta finns i den öppna planlösningen mellan kök- matplats och vardagsrum med utrymme för sovalkov. Kökssnickerier från Vedum i klassiskt vitt (Maja 16mm) med handtag i rostfritt, förvaring och arbetsytor med bänkskiva i laminat (Zeus antracit 7486D) samt kakel i 107481 vit Carrara c blank med ljusgrå fog. Maskinell utrustning från Siemens, energisnåla: Induktionshäll, diskmaskin integrerad, ugn i rostfritt, Micro i rostfritt i högskåp, kyl/frys i rostfritt och köksfläkt (Franke). Lysrörsarmatur under överskåp. Matplats för 2-4 personer. Vardagsrumsdelen rymmer mindre soffa och tv-bänk.

Uteplats: Rymlig uteplats om 13 kvm. mot innergården, omgiven av skärmväggar och med utgång från vardagsrummet.

WC-duschrum: Helkaklat WC-/duschrum med klinker i mörkgrått och kakel i vitt sidenmatt. Dusch med vägg i klarglas, wc-stol, handfat med kommod i vit lack och eluttag i lådan, badrumsskåp med belysning. Tvätt avdelning med kombimaskin, arbetsbänk i laminat med förvaringsskåp ovan i vitt. Golvvärme finns ej.

ÖVRIGT:
Innerdörrar: Easy GW vit, slagdörr.
Golv: Ek 3-stav mattlackad, 14mm.
Till bostaden hör ett förråd: 51001. (finns förråd till också till denna lägenhet?)
I bygganden finner man cykelrum, barnvagnsrum samt rullstolsförråd.

KABEL-TV/BREDBAND:
I månadsavgiften ingår kostnaden om 220kr/mån för Telia Tripple play.

FÖRRÅD, CYKELRUM, P-PLATS:
Samtliga bostäder har ett tillhörande förråd. I anslutning till varje trapphus finns cykelförråd samt förråd för barnvagnar och rullstolar. Cykelparkering finns även utomhus på gården. Längs järnvägen kommer parkeringshus att byggas, och provisorisk markparkering ordnas i anslutning till kvarteret tills garaget är färdigbyggt.

Läs mer på: https://www.jm.se/bostader/sok-bostad/stockholm/jarfalla/soderdalen/vindmollan/
Där finner du all information om projektet Vindmöllan.

VIKTIG INFORMATION:
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens ekonomiska plan samt stadgar och övriga handlingar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom ekonomisk plan och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns ej

Avgift

2 580 kr inkl. värme, kallvatten och bredband, exkl. varmvatten

Andel i föreningen

0,5184%

Tillträde

15/11 eller enligt ök

Byggnad

Byggnadstyp

4-våningshus med hiss

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas fönster (isoler)

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:920

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

4 230 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
VA: 1 230 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Uppvärmning av varmvatten och hushållsel. Driftkostnader bygger på byggherrens kalkyl, Mer information finner du också i ekonomiskaplanen

Övrigt

Det ska noteras att det inte är JM eller Brf Vindmöllan som säljer lägenheten. Säljaren är en privatperson som tecknat upplåtelseavtal, men som av privata skäl har valt att sälja lägenheten. Mot bakgrund härav säljs inte lägenheten till fast pris och budgivning kan förekomma om intresset för lägenheten är stort.

Då byggnadsarbeten pågår i huset och i området så finns det tyvärr ingen möjlighet att se lägenheten invändigt utan den säljs på ritning.

Vi ber dig som köpare att ta del utav den ekonomiska planen och föreningens stadgar som finns som pdf-fil under fliken "viktiga dokument". Där finns även bofaktabladet samt övrig väsentlig information om lägenheten och projektet.

Förening

Namn

Vindmöllan

Om föreningen

2012 var det här ett uttjänt industriområde. Ingen kunde kanske riktigt tro på visionen om ett femtontal bostadskvarter med cirka 1 250 nya lägenheter. Men nu växer Söderdalen så det knakar med endast 19 minuter från Stockholms city. I kvarteret Vindmöllan bygger JM 126 välplanerade lägenheter om 1-5rok, 32-112 kvm, med inflytt Q4 2016-Q2 2017. Adresserna är: Väderkvarnsgatan 6, Mäldgatan 4-6 samt Hättkvarnsgatan 5-7. 4-6 våningshus med hiss och källare.

Husen är lågenergihus med energikrav som är 30% lägre än Boverkets normkrav och som placeras i en parkmiljö med grönområden och vattenspeglar. De flesta lägenheterna får balkong, uteplats eller terrass. Kvarteret byggs runt en privat innergård som har eftermiddagssol, gott om sittplatser och plats för umgänge.

Till Vindmöllans arkitektur står det urbana rummet som stilförebild. Med skarpa kontraster och teglade fasader bygger vi ett hus som tar avstamp i staden och landar i idyllen. Bland de färgsprakande putshusen blir det tegelmurade Vindmöllan en kaxig uppstickare som tar staden till Söderdalen. En annan trevlig detalj är husets utformning. Vindmöllan får en hästskoliknande form som ger kvarterets upphöjda innergård en privat inramning. Här finns gott om sociala ytor och bekväma sittplatser, och öppningen mot väst ser till att den gröna gården får rikliga mängder eftermiddagssol.

Söderdalen ligger nära Jakobsbergs station som är en knutpunkt för bussar och pendeltåg. En ny entré till pendeltåget kommer att byggas närmare Söderdalen i samband med att perrongen förlängs för att regionaltågen skall kunna stanna där. Här bor du nära fritidsanläggningar, stora naturområden och bra kommunikationer. Stadsdelen Söderdalen planerar även för en ny park, Lillängsparken.

Bredband, tv och telefoni: TeliaSonera. TriplePlay 220kr/mån.
individuell mätning av varmvatten installeras i varje bostad. Debitering efter faktisk förbrukning kommer tillämpas. Pris vatten: Ca 50 kr/m3. För mer exakt pris hänvisar de till www.minol.se

http://www.jarfalla.se/bygga-bo--miljo/stadsutveckling-och-detaljplaner/planarkiv/detaljplaner-laga-kraft-ar-2013-2016/soderdalen.html
https://www.jm.se/bostader/sok-bostad/stockholm/jarfalla/soderdalen/vindmollan/

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation 2016 inom ramen för utbyggnad av Mälarbanan, färd till Stockholms city tar 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Direktlinje med buss till Stockholm city. Infartsparkering finns vid stationen. Ombyggd E18 som har kortat ner restiden till Stockholms city, nu utan trafikljus.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns centrumgalleria med butiker, livsmedelsbutiker samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf. På torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd. I Jakobsberg finns vårdcentral, folktandvård och rehabilitering för äldre.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Cakes Land
80 m
Chilenska Delikatesser Stockholm Handels
170 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
780 m
Stockholm Quality Outlet
1,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Nybergs Förskola
330 m
I Ur och Skur Skogsbacken
490 m
Kollektivtrafik
Nybergstorget
180 m
Jakobsberg Frihetsvägen
230 m
Grundskolor
Järfälla Kulturskola
170 m
Nybergsskolan
330 m
Gymnasium
YTC-Gymnasiet
240 m
Didaktus Jakobsberg
310 m
Banker
Swedbank
720 m
FOREX Bank
780 m
Golfbanor & Golfklubbar
Barkarby Golfhall
1,4 km
Viksjö Golfklubb
1,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Simhallen i Jakobsberg
400 m
Jakobsbergs Sport- och Idrottshall
400 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
400 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte