Lädersättravägen 107, 8 tr.

Bilder

  • Såld!
  • Kök med stilrena materialval
  • Högst upp i huset!
  • Rymligt vardagsrum
  • Rymligt sovrum
  • Badrum med fin inredning och bubbelbadkar

Lädersättravägen 107, 8 tr. , Kallhäll , Järfälla

Unik lägenhet som totalrenoverats- 2 rok högst upp i huset med underbar utsikt och toppskick! Renoverad 2014/2015 med ny spännande planlösning, stilrent badrum med bubbelbadkar stambytt 2013/2014 av brf, kök 2014/2015 BTH bygg AB med garanti, garderober med sensorbelysning ingår.

62 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 982 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV(basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
62 kvm
Våning:
8, hiss finns
Lägenhetsnummer:
135
Byggår:
1967
Driftskostnad:
450 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

62 kvm

Rumsbeskrivning

Nuvarande ägare älskar verkligen lägenheten och skulle inte lämna den om det inte vore för att prova på sambolivet. Det är inte hon som renoverat bostaden utan hela lägenheten har renoverats 2014/2015 med hantverkare från bl.a. BTH bygg och garanti om 5-10år på exempelvis köket. Bredspacklade och målade väggar, målade tak, nyinlagda golv och renoverat kök samt badrum. Stambytt lägenhet! Belägenheten högst upp i huset gör att ingen granne kan störa genom att gå på sitt eget golv ovanför dig samt att du har en fantastisk utsikt och känsla av frihet. OBS! renoveringsfond finns kvar att använda för ny ägare om 7022kr!

Hall:
Denna planlösning presenterar en rymlig och funktionell hall där förvaring av ytterkläder finns i skjutdörrsgarderob med dörrar i spegelglas. Plats för hatthylla och sittmöbel. Tapet på väggarna och golvmatta/vinylmatta i grått imiterat klinker, lätt att hålla rent. Mot hallen vetter tre lådor i köksinredningen och utgör plats för viktiga papper, nycklar etc. Fri utsikt genom bostaden så fort du kliver in genom dörren. Infällda spotlight och säkerhetsdörr.

Kök:
Renoverat kök från 2014/2015 med snickerier i vitt (softclose funktion), mosaikkakel i vit/glas ovan bänkskiva i laminat med rejäl rektangulär enkelho i rostfritt och bänkbelysning med två olika ljusstyrkor som val. I köket finns ordentligt med arbetsytor och förvaring, matplats för ca 4-6 personer framför fönster med fint ljusinsläpp och framförallt en milsvid utsikt mot grönskan. Bostadens höga och framförallt fria läge utan insyn och utan tätt framförliggande hus är magiskt och något som verkligen förhöjer känslan i bostaden då samtliga fönster vetter åt det hållet. Maskinell utrustning: Infälld induktionshäll, diskmaskin, inbyggnads varmluftsugn samt micro, kyl/frys - samtliga vitvaror i rostfritt som inte är integrerat. Infällda spotlights med dimmerfunktion i nedsänkt tak målat i ljusare grå nyans. Lampan vid matplatsen ingår i köpet och kan belysas i tre olika lägen (alla, yttre ringen och den inre delen med lampor, regleras via strömbrytaren och antalet klick). Usb-laddare vid eluttag under köksskåpen samt ytterligare en liten finess med en grön och röd lysdiod under diskmaskinen som lyser i golvet om disken är klar eller inte.

Vardagsrum:
Här finns gott om plats för både matbord och sällskaps-/tv-hörna. Valnötsparkett inlagd, målade väggar i vitt (2015) samt tak målat sedan tidigare. Stora fönsterpartier som byttes utav föreningen ca 2005.

Badrum:
Helrenoverat i samband med stambytet 2013/2014 i föreningen men med diverse tillägg för standarsförbättring. Kakel och klinkers i vitt respektive beige, bubbel-badkar med vikbar glasvägg, wc-stol, stor design-handdukstork (vattenburen), rymligt handfat med kommod i brunt samt spegelskåp med belysning och fin design. Spotlights med dimmerfunktion i taket, förberett för TM. Eluttag till vänster om spegelskåpet.

Sovrum:
Oerhört generösa ytor då planlösningen har förändrats i denna bostad där klädkammare i hallen ersatts med skjutdörrsgarderob och plats för stor garderobslösning i sovrummet. Sovrummet erbjuder plats för dubbelsäng, garderober, arbetsplats/sminkbord, fåtölj/läshörna eller ytterligare möblemang. Garderob med skjutdörrar i spegelglas samt dubbelgarderob ingår i köpet. Dessa har sensorbelysning inuti och snygg samt praktisk inredning. Vitlaserad ekparkett och ljusa väggar. Utgång till stor och härlig balkong i soligt läge.

Balkong:
Med fint solläge, belägen på ett högt och fritt läge, finns denna möblerbara balkong där du kan njuta av solen utan någon insyn.

Övrigt:
Förråd i port 105/107, tvättstuga i port 107/109 på entréplan.
Vita fönsterbänkar i kök och vardagsrum

Viktig information:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare, Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

8 av 8, hiss finns

Avgift

3 982 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV(basutbud)

Andel i föreningen

0,27953%

Andel av årsavgiften

0,27953%

Reparationsfond

7022 kr

Tillträde

Omg eller ö.k.

Byggnad

Byggnadstyp

8-våningshus med hiss

Byggnadsår

1967

Uppvärmning

Fjärrvärme - Vattenburen värme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 25 april 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 145 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas/3-glas

Fastighetsbeteckning

Lädersättra 1:24-1:23

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

5 400 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 500 kr
Försäkring: 1 900 kr
Beräknat antal personer: 2

Förening

Namn

Trollberget

Om föreningen

Välkommen till Brf Trollberget som består av 294 lägenheter fördelade på två hus. Byggår 1967.

Hobbylokal för enklare snickeriarbeten finns mellan Lädersättravägen 105 och 107 och pingisrum på Lädersättravägen 107. Föreningslokal finns på Lädersättravägen 95-97. Cykelrum och barnvagnsrum finns i anslutning till varje port. Mysig grillplats på innergården.
Kabel-tv och bredband via Comhem alt. Bredbandsbolaget. Fiber indraget.
Enhetsmätning av el är tecknat genom föreningen för alla medlemmar och därmed slipper varje enskild medlem nätavgiften, utan faktureras för den faktiska förbrukningen i samband med månadsavgiften.

Föreningen har renoverat fasaden 2005 samt bytt ut samtliga fönster och balkongräcken.
Stambyte utfördes årsskiftet 2013/14.

Garage med 62 bilplatser (sep.kö ca 4-5 år) samt p-platser 85 st med och utan el (ca.150-200kr/mån. Reservation för eventuella ändringar). Ev kö. Ca 20-30 p-platser med el finns utan kö för medlemmar med "Boendelapp" för parkering om 300kr/år. Parkeringstillstånd ges ut av styrelsen.

Besök gärna föreningens hemsida: http://www.hsb.se/norrastorstockholm/trollberget och https://www.hsb.se/norrastorstockholm/brf/trollberget/boendeinformation/.

Föreningen förvaltas av HSB norra StorStockholm, tel. 010-442 50 00. HSB tar ut en medlemsavgift på 500 kr/ägare i samband med köp av bostadsrätt. Dessutom tar HSB ut en pantsättningsavgift för varje lån som tas med lägenheten som säkerhet, om 448 kr/lån. Överlåtelseavgift om 1120 kr tas ut från säljaren.

Organisationsform

Andelsrätt

Antal lägenheter

294

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Om området

Kallhäll

Kallhäll är en stadsdel i Järfälla kommuns norra delar som utgörs av såväl småhus som flerbostadshus. Väster om centrum ligger Mälaren som erbjuder två badplatser, Kallhälls- och Bonäsbadet samt två båtklubbar. Utöver detta finns Görvälns naturreservat och närhet till Järvafältet samt 4H-gård. Kallhäll erbjuder strandnära bostäder. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Kallhälls pendeltågsstation ligger i direkt anslutning till centrum varifrån även ett flertal busslinjer utgår. Här finns även en stor infartsparkering. Bussarna tar dig till såväl Jakobsberg och Stäket med natursköna Ängsjö som till kringliggande kommuner.

Närservice

I centrum finns Folkets hus med biograf och bibliotek samt ett tjugotal affärer, restauranger, frisör, läkar- och tandläkarmottagning. Planer finns på att modernisera centrum.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Nära Dej Saga Livs
130 m
Jbbkt Shalmas Jourbutik
310 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
3,3 km
Stockholm Quality Outlet
4,3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Barkbåten Förskolor AB
120 m
Gullivers Förskola
230 m
Kollektivtrafik
Lädersättra
310 m
Slammertorpsvägen
500 m
Grundskolor
Lädersättraskolan
340 m
Källtorpskolan
620 m
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
3,1 km
Mälargymnasiet
3,5 km
Universitet & Högskolor
Psykolog Bengt Sandström AB
5,3 km
Banker
Swedbank
810 m
Swedbank
810 m
Golfbanor & Golfklubbar
Rotebro Golf
4,9 km
Svartinge Golf AB
5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Kallhälls sporthall
610 m
Bolindervallen Idrottsplats
890 m
Simhallar & Utomhusbad
Kallhällsbadet Mälaren
1,5 km
Bonäsbadet Mälaren
2,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte