Hättkvarnsgatan 5, 1 tr

Bilder

  • Såld!
  • Fasadbild
  • Kök med barbänkslösning
  • Badrum med kombimaskin
  • Vardagsrum
  • Kök

Hättkvarnsgatan 5, 1 tr , Jakobsberg - Söderdalen , Järfälla

Söderdalen är ett nytt attraktivt område med kort promenadavstånd till pendeltåget - 20 min till Sthlm city! Här erbjuds en perfekt planerad och nyproducerad lägenhet om 2 rok på 46 kvm med balkong mot gården i väster. Allt är i absoluta toppskick då ingen tidigare bott i bostaden, måste ses!

46 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 125 kr inkl vatten, sopor, kabel-TV och Bredband exkl varmvatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
46 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
51101
Byggår:
2016
Driftskostnad:
394 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

46 kvm

Rumsbeskrivning

Nuvarande ägare har fått nyckeln 2016-11-17 men de har valt att inte flytta in i denna perfekt planerade 2 rok så bostaden kommer att överlåtas i utmärkt skick med fina material och färgval. Lägenheten är ett klokt val både design- och miljömässigt men framförallt så erbjuder det dig en funktion med en tidlös elegans och med trendiga detaljer. Detta lågenergihus har återvinning av värmen i frånluften, individuell mätning av varmvatten och energieffektiva installationslösningar - hållbart hus med hög miljöstandard! Tillvalskostnaderna behöver inte vara särskilt stora då grundvalen är av hög standard såsom integrerat och rostfritt i köket. Ta chansen och bosätt dig i Jakobsbergs mest expansiva och eftertraktade område Söderdalen med närhet till pendeltåg, all tänkbar shopping och livsmedelsbutiker, gym samt järvafältet och dess natur.

Bostaden har genomgående ekparkett, grängat vitmålat tak och vitmålade väggar samt presenterar följande planlösning:

Hall:
Avhängningsmöjligheter vid hatthylla samt en garderob. Säkerhetsdörr.

Kök/Vardagsrum:
Bostadens hjärta finns i den öppna planlösningen mellan kök- matplats och vardagsrum där kökets arbetsdel avgränsas med en bardisk mot vardagsrummets sällskapsytor. Självklart har du utgång till en balkong där du beroende på årstid kan möta solen om kvällen (väster/norrläge) Kökssnickerier från Vedum i klassiskt vitt (Maja 16mm) med handtag i rostfritt. Bra med förvaring och arbetsytor för att vara i en mindre 2 rok med bänkskiva i laminat (Zeus antracit 7486D) samt kakel i 107481 vit Carrara c blank med ljusgrå fog. Maskinell utrustning från Siemens, energisnåla : Induktionshäll, diskmaskin integrerad, ugn i rostfritt, micro i rostfritt, kyl/frys i rostfritt och köksfläkt (Franke). Lysrörsarmatur under överskåp. Matplats för 2-4 personer alt. barstolslösning längs med bardisken. Vardagsrumsdelen rymmer mindre soffa och tv-bänk.

Balkong:
Mot innergården med kvällssol, beroende på årstid, och utgång från vardagsrummet.

Dusch/wc:
Helkaklat badrum med klinker i mörkgrått och kakel i vitt sidenmatt. Dusch med vägg i klarglas, wc-stol, handfat med kommod i vitlack och eluttag i lådan, badrumsskåp med belysning. Tvättavdelning med kombimaskin, arbetsbänk i laminat med förvaringsskåp ovan i vitt. Ett fint badrum som kommer vara i exemplariskt skick eftersom ingen kommer hinna använda det innan dig. Golvvärme finns ej.

Sovrum 1:
Med plats för säng och sängbord med skjutdörrsgarderob och inredning från Elfa. Städskåp är placeradi garderoben.

ÖVRIGT:
Innerdörrar: Easy GW vit, slagdörr.
Golv: Ek 3-stav mattlackad, 14mm.
Till bostaden hör ett förråd: 51101.
I bygganden finner man cykelrum,barnvagnsrum samt rullstolsförråd.

KABEL-TV/BREDBAND:
I månadsavgiften ingår kostnaden om 220kr/mån för Telia Tripple play.

FÖRRÅD, CYKELRUM, P-PLATS:
Samtliga bostäder har ett tillhörande förråd. I anslutning till varje trapphus finns cykelförråd samt förråd för barnvagnar och rullstolar. Cykelparkering finns även utomhus på gården. Längs järnvägen kommer parkeringshus att byggas, och provisorisk markparkering ordnas i anslutning till kvarteret tills garaget är färdigbyggt.

Läs mer på: https://www.jm.se/bostader/sok-bostad/stockholm/jarfalla/soderdalen/vindmollan/
Där finner du all information om projektet Vindmöllan.

VIKTIG INFORMATION:
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens ekonomiska plan samt stadgar och övriga handlingar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom ekonomisk plan och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 5, hiss finns

Avgift

3 125 kr inkl vatten, sopor, kabel-TV och Bredband exkl varmvatten

Driftskostnad

4 730 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 200 kr
VA: 1 530 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Driftkostnader bygger på byggherrens kalkyl, Mer information finner du också i ekonomiskaplanen. Elavgiften är schablon på tidigare sålda bostäder i motsvarande storlek.

Andel i föreningen

0,638%

Andel av årsavgiften

0,638%

Tillträde

Omgående

Byggnad

Byggnadstyp

4-våningshus med hiss

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas fönster (isoler)

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:920

Övrigt

Det ska noteras att det inte är JM eller Brf Vindmöllan som säljer lägenheten. Säljaren är en privatperson som tecknat upplåtelseavtal, men som av privata skäl har valt att sälja lägenheten. Mot bakgrund härav säljs inte lägenheten till fast pris och budgivning kan förekomma om intresset för lägenheten är stort.

Då byggnadsarbeten pågår i huset och i området så finns det tyvärr ingen möjlighet att se lägenheten invändigt utan den säljs på ritning.

Vi ber dig som köpare att ta del utav den ekonomiska planen och föreningens stadgar som finns som pdf-fil under fliken "viktiga dokument". Där finns även bofaktabladet samt övrig väsentlig information om lägenheten och projektet.

Förening

Namn

Vindmöllan

Om föreningen

2012 var det här ett uttjänt industriområde. Ingen kunde kanske riktigt tro på visionen om ett femtontal bostadskvarter med cirka 1 250 nya lägenheter. Men nu växer Söderdalen och är beläget endast 19 minuter från Stockholms city, ytterligare en pendeltågsnedgång har även öppnat som vetter mot bostadsområdet. I kvarteret Vindmöllan har JM byggt 126 välplanerade lägenheter om 1-5rok, 32-112 kvm. Adresserna är: Väderkvarnsgatan 6, Mäldgatan 4-6 samt Hättkvarnsgatan 5-7. 4-6 våningshus med hiss och källare.

Husen är lågenergihus med energikrav som är 30% lägre än Boverkets normkrav och som placeras i en parkmiljö med grönområden och vattenspeglar. Innergården har eftermiddagssol, gott om sittplatser och plats för umgänge.

Till Vindmöllans arkitektur står det urbana rummet som stilförebild. Med skarpa kontraster och teglade fasader har det byggts ett hus som tar avstamp i staden och landar i idyllen. Bland de färgsprakande putshusen blir det tegelmurade Vindmöllan en kaxig uppstickare som tar staden till Söderdalen. En annan trevlig detalj är husets utformning. Vindmöllan har en hästskoliknande form som ger kvarterets upphöjda innergård en privat inramning. Här finns gott om sociala ytor och bekväma sittplatser, och öppningen mot väst ser till att den gröna gården får rikliga mängder eftermiddagssol.

Söderdalen ligger nära Jakobsbergs station som är en knutpunkt för bussar och pendeltåg. Här bor du nära fritidsanläggningar, stora naturområden och bra kommunikationer. Stadsdelen Söderdalen planerar även för en ny park, Lillängsparken.

Bredband, tv och telefoni: TeliaSonera. TriplePlay 220kr/mån. (Ingår i angivna avgiften)
individuell mätning av varmvatten installeras i varje bostad. Debitering efter faktisk förbrukning kommer tillämpas. Pris vatten: Ca 50 kr/m3. För mer exakt pris hänvisar de till www.minol.se

Se även:
http://www.jarfalla.se/bygga-bo--miljo/stadsutveckling-och-detaljplaner/planarkiv/detaljplaner-laga-kraft-ar-2013-2016/soderdalen.html
https://www.jm.se/bostader/sok-bostad/stockholm/jarfalla/soderdalen/vindmollan/

Om området

Jakobsberg - Söderdalen

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis/padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Söderdalen har ett centralt läge med närhet till Jakobsbergs centrum och pendeltågsstationen. Med pendeltåget tar det 21 minuter till Stockholm central. Flera busslinjer passerar i anslutning till området och gör det lätt att åka kollektivt runtom i Stockholmsområdet. Direktbussar går längs E4 in till Stockholm, tvärförbindelser finns bland annat till Mörby, Sollentuna och Kista.

Närservice

Förutom ett hundratal butiker och restauranger i Jakobsbergs centrum finns också bibliotek, post- och bankkontor, flera läkarmottagningar samt barnavårdscentral. I Viksjö centrum finns en mycket omtyckt Ica Kvantum. Vid Barkarby Handelsplats finns IKEA och över 80 butiker och varuhus samt Stockholm Quality Outlet.

I Jakobsberg finns ett tiotal grundskolor för årskurs F-5 och flera av dem har även årskurs F-9. De flesta ligger inom promenad- alternativt cykelavstånd från Söderdalen. Här finns även ett tiotal förskolor, både i privat och i kommunal regi. Dessutom finns det många familjedaghem som alternativ till förskola. Inom Söderdalen planeras för två nya förskolor.

Parkering

Ett parkeringshus byggs som bullerskärm mot järnvägen och för besökare kommer det att finnas parkering längs gatorna.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Chilenska Delikatesser Stockholm Handels
160 m
The Swedish Foods in Järfälla
170 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
780 m
Stockholm Quality Outlet
1,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Nybergs Förskola
310 m
I Ur och Skur Skogsbacken
500 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
2,2 km
Grundskolor
Järfälla Kulturskola
190 m
Nybergs Förskola
310 m
Gymnasium
Didaktus Jakobsberg
320 m
Mälargymnasiet
350 m
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
1,1 km
Banker
Swedbank
720 m
Nordea Bank AB
730 m
Golfbanor & Golfklubbar
Komethallen AB
1,4 km
Viksjö Golfklubb
1,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Simhallen i Jakobsberg
420 m
Medley Jakobsbergs simhall
420 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
420 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte