Nidarosslingan 20D, entréplan

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrum mot uteplats
  • Öppen planlösning
  • Wc/duschrum med tvättavdelning
  • Matplats & vardagsrum
  • Fasadbild - uteplatsen med vita utemöbler

Nidarosslingan 20D, entréplan , Skälby , Järfälla

Rymlig 2:a i markplan! Mysig lägenhet i 2-vånings låghus som ger en trivsam radhuskänsla. Lägenhet med öppen planlösning, träbelagd uteplats i ett omtyckt och trivsamt område. Mycket barnvänligt med lekpark i området och fri parkering på gatan. Tillgång till 1 carportplats för den som önskar 100-300kr/mån.

61 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 639 kr inkl VA och kabel-TV. exkl värme.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
61 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
22
Byggår:
2010
Driftskostnad:
791 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

61 kvm

Rumsbeskrivning

Bostaden presenterar följande planlösning:

Entré/Hall
Praktisk entré med klinkergolv, vilket är perfekt för blöta skor, och som sedan övergår till en ekparkett. Här finns plats för hatthylla och garderob om så önskas. I anslutning till entrén finns Wc/Duschrum med tvättavdelning samt de båda sovrummen.

Vardagsrum
Oerhört ljust och mysigt vardagsrum med öppen planlösning mot kök och matplats. Fönster i två väderstreck vilket ger en härlig miljö till hela rummet. Plats finns för både soffa och divan samt soffbord och tv-möbel. Fondvägg i grått och övriga väggar i ljus kulör samt parkettgolv. Här finns utgång till den trevliga uteplatsen i soligt läge med en träbelagd del som ger plats för utemöbler eller lounge-grupp, vidare finns även en liten gräsyta att disponera utanför.

Kök
Ljust och fint kök i vinkel med vita kökssnickerier och vitt kakel ovanför bänkskiva i laminat. Gott om förvaring och arbetsyta där mat kan lagas med utsikt från köksfönstret samt trivsamt ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna i vardagsrummet. Utrustning: dubbelho i rostfritt, diskmaskin, kombinerad kyl/frys, ugn med spishäll och fläkt. Här finns matplats för 4-6 personer. Ljusa väggar och parkettgolv.

WC/Duschrum
Helkaklat duschrum i vitt med praktisk tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk ovan samt överskåp för linneförvaring. Wc-stol, handfat med kommod, spegelskåp, dusch med vikbara väggar i glas och vädringsfönster.

Sovrum 1
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord, byrå och ytterligare möblemang. Bra med förvaringsmöjlighet i garderober som ingår i köpet.

Sovrum 2
Mindre sovrum som passar utmärkt som barnrum eller klädkammare. Även en större säng går in om du som vuxen vill sova här för att ge plats åt dina 1-2 barn i de större sovrummet.

Viktig information:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokuement eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare, Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 2, hiss finns ej

Avgift

3 639 kr inkl VA och kabel-TV. exkl värme.

Driftskostnad

9 500 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 7 000 kr
Försäkring: 2 500 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

3,92031%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

2-vånings låghus

Byggnadsår

2010

Uppvärmning

Vattenburet system med egen värmepump

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 14 februari 2014
Energiklass: -
Energiprestanda: 84 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Fiber bredband finns indraget från Telia samt "tre hål i väggen" finns från comhem. TV-uttag finns i vardagsrum och sovrum och nätverksuttag finns i alla rum.

Tillgång till 1 Carport i gemensam länga om så önskas.
Utan motorvärmare: ca100 kr /mån.
Med motorvärmare: ca350 kr/mån.

Fri gästparkering. Fri parkering på gatan utanför.

Förening

Namn

Drivbänken

Om föreningen

I attraktiva Skälby Trädgårdsstad har Peab byggt 24 lägenheter åt Brf Drivbänken i storlekar från 2-3 rok på 48-73 kvm. Alla lägenheter har öppna och ljusa planlösningar. Till föreningen hör 24 st carport, varav 17 st med elvärme, parkeringsplatser, lekplatser, cykelrum samt soprum.
Trädgårdsstaden uppdelas i tre kvarter med ett varierande utbud av hustyper med olika höjd och form som skapar en omväxlande miljö. Brf Drivbänken var den sista etappen av tre i Trädgårdsstaden och är idag helt färdigställt.

Skälby Trädgårdsstad består av två föreningar: Brf Sekatören som är vår syster förening och oss själva, Brf Drivbänken.Dessa två föreningar tillhör även samfällighetsföreningen Trädgårdsstaden där radhusen, kedjehusen och villorna även ingår. Trädgårdsstaden har hand om bland annat våra allmänna ytor så som parker och gräsytor.

Om området

Skälby

Skälby är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till vackra grönområden. Skälby Gård välkomnar till trevligt valborgs- och midsommarfirande samt julmarknad. Skälbys bostadsområden består till största delen av friliggande villor och radhusområden. I området finns gym, pizzeria, närbutik och Strömvallen med fotbollsplaner. Lövstabadet i Hässelby finns inom cykelavstånd. Kommunen erbjuder en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis/padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll som på vintern erbjuder längdskidåkning. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Skälbyvägen går flertal bussar ner till Barkarby pendeltågsstation, men även till Hässelby/Vällingby där man når tunnelbane-nätet. Pendeltåget tar 18 min från Barkarby station, där finns även direktbussar till bl.a. Kista och Sollentuna. Nya ormbackaleden bidrar till en förbättrad tvärförbindelse mellan Järfälla och Sthlm/Hässelby.

Närservice

Ica Maxi i Barkarbystaden och Barkarby handelsplats finns inom bilavstånd samt Willys och Matvärlden i Veddesta som erbjuder mat från världens alla länder. Som alternativ finns även Åkermyntan C i Hässelby som erbjuder livsmedelsbutiker, apotek och diverse småbutiker samt blomster- och trädgårdsvaruhus.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Fodi Skandinavien AB
1,2 km
Willy:s
1,2 km
Köpcentrum & Gallerior
Stockholm Quality Outlet
2,4 km
Åkermyntan Centrum - Citycon
2,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Skälbyskolan
640 m
Orgona Förskola Orgonastugan
780 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
2,1 km
Grundskolor
Björkebyhallen sporthall
600 m
Skälbyskolan
640 m
Gymnasium
Mälargymnasiet
2,2 km
Didaktus Jakobsberg
2,4 km
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
3,1 km
Pro:s Folkhögskola
5,1 km
Banker
Swedbank
2,6 km
Swedbank
2,7 km
Golfbanor & Golfklubbar
Komethallen AB
1,1 km
Viksjö Golfklubb
1,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Björkebyhallen sporthall
600 m
Svedborg Tennis & Sportgolv AB
900 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
2,4 km
Nälstaspåret Motionsspår
3,9 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte