Rågången 162

Bilder

  • Såld!
  • Utbyggd trädäcksförsedd altan/uteplats vid entrésidan
  • Vy från trädäcksförsedda altanen på baksidan
  • Ljust och trivsamt kök i öppen planlösning
  • Kök med matplats
  • Renoverat och rymligt kök i öppen planlösning

Rågången 162 , Viksjö , Järfälla

Renoverat, smakfullt inrett och lugnt beläget radhus om 129 kvm., med stort och renoverat kök med matplats i öppen planlösning med vardagsrummet, helkaklat WC, 3 stora sovrum, helkaklat och ombyggt WC-/duschrum, walk in closet och två stora och trädäcksförsedd uteplatser, varav en ut mot allmänning. Nära förskola, skola, buss, Viksjö centrum och Mälaren. Garage i länga.

129 kvm, 4 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
129 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
238 kvm
Byggår:
1970
Driftskostnad:
2 375 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 sovrum

Boarea

129 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN:

Entré: Utbytt dörr- & entréparti.

Hall: Ljus och rymlig hall, inredd med vitmålad strukturväv, grå klinker med golvvärme, infällda spotlights, luftvärmepump och dubbelgarderob.

Tvättstuga: Praktiskt i direkt anslutning till entrén är tvättstugan belägen, inredd med gulmålad strukturväv, blå plastmatta, varmvattenberedare, tvättho och klädhylla.

WC: Renoverad och helkaklad WC, inredd med vitt kakel med ljusgrå bård, ljusgrå klinker med golvvärme, WC-stol, tvättställ med engreppsblandare, infällda spotlights och inkaklad spegel.

Passage: Vitmålad strukturväv, trägolv (?) och praktiskt förråd under trappan.

Kök: Stort och renoverat kök med matplats i öppen planlösning med vardagsrummet i vinkel. Köket är inrett med vitmålad bröstpanel, vit tapet, ljust trägolv, vitt trätak, vita pärlspontsluckor varav några md vitrinluckor, terrakottafärgat kakel bakom massiva arbetsbänkar av massiv ek och praktisk separat köksö för matberedning och med lådor och skåpförvaring. Maskinellt är köket utrustat med spishäll, spisfläkt, ugn, inbyggd mikrovågsugn, kyl, frys och diskmaskin med integrerad frontlucka. Utgång till stor och trädäcksförsedd altan/uteplats, med lugnt läge med gräsmatta och äppelträd ut mot allmänning och utrymmet är perfekt för lek och spel.

Matplats: Rymlig matplats i öppen planlösning, med plats för 4-8 personer, inredd med vitmålad bröstpanel, vit tapet och ljust trägolv.

Vardagsrum: Ljust och rymligt vardagsrum i öppen planlösning, med vita och släta väggar, ljust trägolv och utgång till stor och lugnt belägen trädäcksförsedd altan/uteplats i söderläge, delvis under tak.

ÖVRE PLAN:

Trapphall: Gulmålad strukturväv och trägolv.

Sovrum 1: Ljust gråmålad strukturväv, ljust trägolv och utgång till balkong, under tak, längs hela husets längd.

Sovrum 2: Masterbedroom, inredd med målad strukturväv med nyans av caffelatte, trägolv och utgång till balkongen längs hela huset längd.

Walk in closet: Mellan sovrum 2 och 3 är en rymlig och praktisk walk in closet placerad, inredd med vit strukturtapet, träimitationsmönstrad plastmatta, klädhylla, klädstång och taklucka till förrådsvind.

Sovrum 3: Vitmålade väggar med en målad fondvägg i ljust caffelatte och ljust trägolv.

WC-/duschrum: Renoverat, ombyggt och helkaklat WC-/duschrum, inrett med vitt kakel med ljusgrön glasmosaik i duschutrymmet och med glasbetong, grå klinker med golvvärme, infällda spotlights, tvättställ med engreppsblandare och WC-stol.

Budgivning

Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus

Byggnadsår

1970

Uppvärmning

Direktverkandel el (oljefyllda element) + luftvärmepump

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 23 september 2016
Energiklass: E
Energiprestanda: 85 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Kryprumsgrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument, eller rekvirera från fastighetsmäklaren Per Stenmark, telefon 08-580 104 60 eller via e-mail: per.stenmark@husmanhagberg.se.

Fastighetsbeteckning

Viksjö 3:27

Övriga byggnader

Separat förråd i anslutning till huset. Garage i länga.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

28 500 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 11 000 kr
El: 6 000 kr
VA: 2 000 kr
Renhållning: 1 500 kr
Väg, samf: 3 500 kr
Försäkring: 4 500 kr
Beräknat antal personer: 2

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 807 000 kr, varav byggnadsvärde 776 000 kr

Summa pantbrev

1 008 000 kr

Tomt

Areal: 238 kvm

Tomtbeskrivning

Övrigt tomt: Plan trädgårdstomt såväl på framsidan som baksidan och på baksidan med gräsytor, äppelträd och ut mot allmäning för lek, spel och umgänge.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Viksjö S:7, GA:10

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamnar. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Viksjö består till stor del av grupphusområden men närmast Centrum finns även flerfamiljshus. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till både Jakobsbergs och Barkarbys pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även direktbussar till våra grannkommuner såsom Kista och Sollentuna men även till Stockholms City under rusningstrafik.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns i kommunen Barkarby Handelsplats.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Nasim Kött Torg
540 m
ICA Kvantum Viksjö
1,1 km
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
2,9 km
Stockholm Quality Outlet
3,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Högby Förskola
210 m
Pysslingen Förskolor och Skolor AB Förskolan Råsten
710 m
Kollektivtrafik
Prismavägen
170 m
Rågången
300 m
Grundskolor
Högbyskolan
230 m
Viksjöskolan
1 km
Gymnasium
Järfälla Gymnasieskolor
2,1 km
Mälargymnasiet
2,1 km
Banker
Swedbank
1000 m
Nordea Bank AB
2,8 km
Golfbanor & Golfklubbar
Järfälla Golfklubb
2,4 km
Viksjö Golfklubb
2,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Sandviks IP
1,1 km
Viksjö sporthall
1,1 km
Simhallar & Utomhusbad
Baset Mälaren
1,2 km
Görvälnsbadet Mälaren
1,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte