Abborrvägen 17

Bilder

  • Såld!
  • Baksidan av huset med stor altan i syd-/sydväst
  • Vy från altanen
  • Fasadbild från entrésidan
  • Insynsskyddad altan/uteplats ut mot allmänning
  • Baksidan av huset med stor altan i syd/sydväst

Abborrvägen 17 , Viksjö , Järfälla

Renoverat, barnvänligt och högt beläget kedjehus om sammanlagt 131 kvm. i Hummelmora. Renoverat kök med matplats och v-rum i öppen planlösning, helkaklat WC-/duschrum, 4 sovrum, mindre TV-rum, tvättstuga och WC-/badrum. Stor altan ut mot allmänning. Garage i länga. Nära förskola, skola, centrum, buss och Mälaren.

120 kvm, 5 rok

Typ:
Kedjehus
Boarea:
120 kvm
Biarea:
11 kvm
Tomtarea:
320 kvm
Byggår:
1974
Driftskostnad:
3 125 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 4 sovrum

Boarea

120 kvm

Biarea

11 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN:

Entré: Målade väggar i ljus turkos nyans, nålfiltsmatta, klädhylla och larm.

1/2-TRAPPA UPP:

Passage: Ljust målade väggar i turkos nyans, parkettgolv, taklucka till förråds- & inspektionsvind och spegelförsedd dubbelgarderob för klädförvaring.

Sovrum 1: Sovrum inrett med ljust grå väggar med en mönstrad fondtapet och ekparkett.

WC-/duschrum: Renoverat (2012) och helkaklat WC-/duschrum med vädringsfönster, inrett med vitt kakel, ljusgrå klinker med golvvärme, infällda spotlights med dimmer, tvättställ med engreppsblandare med kommod, spegel, infällda och kaklade hyllplan, vägghängd WC-stol och duschutrymme med vikbar duschvägg av glas.

Vardagsrum: Ljust och rymligt vardagsrum i öppen planlösning med köket och matplatsen. Vardagsrummet är inrett med vit och svagt mönstrad tapet och parkettgolv. Utgång till utbyggd och trädäcksförsedd altan/uteplats, anlagd 2013 och delvis under tak.

Kök med matplats: Renoverat (2015) kök med matplats i öppen planlösning med vardagsrummet. Köket är inrett med vit tapet, ekparkett, vita skåpluckor i trä faner, Marrakech kakel bakom arbetsbänkar av svart granit och med infälld diskho. Maskinellt är köket utrustat med spishäll, spisfläkt, ugn, inbyggd mikrovågsugn, rostfri kyl och rostfri frys och diskmaskin med integrerad frontlucka. Utgång till balkong längs hela huset längd, med utsikt utöver Viksjö och bort mot Jakobsberg och med förmiddagssol.

1/2-TRAPPA NER:

Hall: Målade väggar i ljust turkos nyans, laminatgolv (?), trappförråd och dubbelgarderob samt infälld garderob. Luftvärmepump.

Sovrum 2: Ljust rosa nyans på väggarna med en fondtapet i brun/rosa nyans, laminatgolv och utgång till trädgården på entrésidan.

Sovrum 3: Vita väggar med en målad "Jack Sparrow" siluett (Pirates of the Caribbean) och ekparkett.

Sovrum 4: Vita väggar med en ljust rosa och blommönstrad tapet och ekparkett.

Walk in closet: Praktisk och uppskattad walk in closet, inredd via väggar, heltäckningsmatta, klädhyllor, klädstänger (inredning från IKEA 2016) och fiberanslutningen.

TV-rum/förråd: Förråd som idag är inrett som TV-rum, inrett vit och svagt strukturerad tapet och heltäckningsmatta (plommonfärgad).

WC-/badrum: WC-badrum som är inrett med ljust gråmålad strukturväv, mörkgrå plastmatta, tvättställ med engreppsblandare med kommod, WC-stol, spegel, vägghängt förvaringsskåp och badkar.

Tvättstuga: Stor och rymlig tvättstuga, inredd med vitmålad strukturväv, brun plastmatta, tvättho, vägghängt medicinskåp, centraldammsugare, varmvattenberedare, 1 garderob, 1 linneskåp, städskåp, tvättmaskin (2016) och torktumlare (2016).

Budgivning
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

1-planshus med sluttningsvåning

Byggnadsår

1974

Uppvärmning

Direktverkande el samt Luftvärmepump

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 3 mars 2011
Energiprestanda: 64 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta på mark
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Tegel / träfasad
Fönster: Kopplade 2-glas / isolerglaskassetter
Bjälklag: Trä
Tak: Eternit / papp

Övrigt

Högt belägen balkong, längs hela huset längd, med utgång från köket och med utsikt över stora delar av Viksjö och mot Jakobsberg. På baksidan av huset finns en stor och utbyggd trädäcksförsedd altan/uteplats, delvis under tak, ut mot trädgården och allmänning.

Fastighetsbeteckning

Viksjö 6:33

Övriga byggnader

Separat förråd på tomten. Garage i länga.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

37 500 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 12 000 kr
El: 6 000 kr
VA: 3 000 kr
Renhållning: 2 000 kr
Väg, samf: 9 000 kr
Försäkring: 5 500 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

I samfällighetsavgiften ingår fiber, basutbud Canal Digital, garage, snöröjning,, belysning och sandning.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 156 000 kr

Summa pantbrev

2 727 500 kr

Tomt

Areal: 320 kvm
Tomttyp: Trädgård och naturtomt

Tomtbeskrivning

Plan och mindre trädgårdstomt på entrésidanmed mindre gräsyta och med två separata förråd. På baksidan av huset större och plan tärdgårdstomt med gräsmatta oc plats för t.ex. studsmatta eller fotbollsmål. Stor och trädäcksförsedd altan/ueplats och med tomt ut mot allmänning.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Viksjö GA:17-GA:19
Last, Officialservitut: Tillträde, 01-JÄF-2008

Tillträde

15/12 eller enl ök

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett nyöppnat gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor och skolor i Viksjö. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till både Jakobsbergs och Barkarbys pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även direktbussar till våra grannkommuner såsom Kista och Sollentuna men även till Stockholms City under rusningstrafik.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, två apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns i kommunen Barkarby Handelsplats.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Nasim Kött Torg
440 m
ICA Kvantum Viksjö
560 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
2,8 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Tilly Wahlgren Service
350 m
Viksjö Familjedaghem
480 m
Kollektivtrafik
Såningsvägen
190 m
Gösvägen
250 m
Grundskolor
Viksjöskolan
550 m
Högbyskolan
760 m
Gymnasium
Mälargymnasiet
1,9 km
Järfälla Gymnasieskolor
1,9 km
Banker
Swedbank
450 m
Nordea Bank AB
2,7 km
Golfbanor & Golfklubbar
Viksjö Golfklubb
1,7 km
Järfälla Golfklubb
1,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Viksjö sporthall
600 m
Viksjövallen
680 m
Simhallar & Utomhusbad
Baset Mälaren
1,9 km
Medley Jakobsbergs simhall
2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte