Fänriksvägen 5, entréplan

Bilder

Utgångspris

3 295 000 kr

Bevaka slutpriset

Fänriksvägen 5, entréplan , Barkarbystaden , Järfälla

Lugnt belägen och ljust inredd 3:a på entréplan om 83 kvm., med fullt utrustat kök med matplats i öppen planlösning med vardagsrummet, två sovrum, varav en med utgång till stor härlig trädäcksförsedd altan med utsikt mot Ålsta Hage, helkaklat WC-/badrum, extra WC och stor walk in closet.

82,8 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 198 kr inkl värme, kallvatten, kabel-TV, bredband, IP-t
Typ:
Lägenhet
Boarea:
82,8 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
1001
Byggår:
2011/2012
Driftskostnad:
441 kr/månad
Utgångspris:
3 295 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Budgivning pågår

Bud Budgivare Tidpunkt
3 200 000:- 1 2016-09-26 14:20

* = Annullerat bud

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

82,8 kvm

Rumsbeskrivning

Bostaden har genomgående ekparkett, vitmålade väggar samt tak i vitt och presenterar följande planlösning:

Entré: Säkerhetsdörr

Hall: Bra planerad hall med goda avhängningsmöjligheter vid hatthylla samt garderober för klädförvaring. Mörkgrå klinker med golvvärme precis innanför entrén, exemplariskt för våta skor, övergår sedan till ett parkettgolv och vitmålade väggar.

Gäst-WC: Extra WC, inredd med vita och släta väggar, grafitgrå klinker, WC-stol, spegel och tvättställ med engreppsblandare.

Kök/Vardagsrum: Bostadens hjärta finns i detta kök med rymlig matplats och stora perspektivfönster. Kökssnickerier från Myresjö kök i klassiskt vitt, bänkskiva i laminat med kantlist i aluminium och vitt glas som stänkskydd ovanför bänkskiva. Maskinell utrustning från Electrolux: Spishäll med ugn, diskmaskin, inbyggd Micro i arbetshöjd, kyl och frys samt fläktkåpa.

Vardagsrummet är inrett med vitmålade och släta väggar, parkettgolv och rymmer soffa, tv-bänk, sideboard och fåtölj. Dessutom så är gatan utanför bostaden en återvändsgata vilket innebär minimalt med trafik.

Dusch/wc-rum: Helkaklat duschrum med infällda spotlights och kvalitativa materialval från Svedbergs. WC-/badrummet är inrett med vitt kakel och klinker i matt svart med golvvärme (el). Utrymmet är i övrigt inrett med wc-stol, tvättställ med engreppsblandare, spegelskåp med belysning, badkar och handdukstork (el). Tvättdel med TM och TT samt arbetsbänk i laminat med förvaringsskåp ovan.

Sovrum 1:
Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng, arbetsbord eller byrå. Rymlig och inredd klädkammare (ELFA-inredning) i direkt anslutning.

Altan/uteplats: I österläge med morgon/fm. sol finns en mycket rymlig och trädäcksförsedd, delvis indragen, altan/uteplats som ger en trivsam och skyddande känsla. Vy mot grönskande naturreservatet, Järvafältet.

Sovrum 2:
Något mindre sovrum med plats för enkelsäng, underbara fönster i vinkel vilket ger möjlighet även för de mindre att titta ut på allt spännande om händer utanför bostaden.

Övrigt:
- I månadsavgiften ingår följande: kallvatten, värme. Därutöver tillkommer kostnaden för egen förbrukning av varmvatten. Föreningarna har tecknat ett kollektivt gruppavtal med Telia omfattande bredbandstelefoni, bredband 100/100Mbit/s och digital-TV med kanalpaket Lagom.
- Lamell och rullgardiner ingår.
- Vita släta innerdörrar.
- Uttag för data/TV finns i alla rum.
- Fönsterbänkar i sten.
- Förråd och garage kan hyras separat i "Hangaren" (Fänriksvägen 1), förmedlas via Barkarby Hage Parkering AB.
- Busslinjer som trafikerar närområdet är linje 567 mellan Jakobsbergs Station och (Barkarby Station/Sollentuna Station)

Förskolor, Skolor, Parker & Nöjen
-50 meter till Karlslund för- och grundskola: Karlslund
-Ålstaparken en kommunal lekpark med Flygplats-tema finns belägen 10 meter från Barkarby Hage: Ålstaparken
-20 meter ovanför Barkarby Hage finns en inhägnad hage där "Scottish Highland Cattle" (tamboskap, kossor) betar på ett större grönområde.
-750 meter bort vid Barkarby Handelsplats finns Andy's Lekland.
-Herrestaskolan bara ett stenkast bort, Sveriges första och största skola som är byggd i massivträ och med miljöcertifieringen Guld. Skolan beskrivs som en av Sveriges modernaste skolor ur ett miljöperspektiv - nästan koldioxidneutral och självförsörjande på el.

Viktig information:
Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns ej

Pris

3 295 000 kr Utgångspris

Avgift

5 198 kr inkl värme, kallvatten, kabel-TV, bredband, IP-t

Andel i föreningen

4,01%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

4-våningshus med hiss

Byggnadsår

2011/2012

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: Isolerglaskassetter

Fastighetsbeteckning

Barkarby 2:23

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

5 300 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 500 kr
VA: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Vatten igår, men uppvärmning av vatten tillkommer om c:a 1800 kr/år

Övrigt

Uteplats, kabel-TV och bredband. I månadsavgiften ingår följande: kallvatten, värme. Därutöver tillkommer kostnaden för egen förbrukning av varmvatten.

Bostadskvarteret Barkarby Hage är ett av Barkarbystadens första kvarter och entreprenören Sundvalls Byggnads AB, hade nöjet att välja den bästa tomten i hela området. Här bor du på flyghistorisk mark, i ett lugnt läge och bara några minuters promenad från Sveriges bästa shopping. Och det bästa av allt - utanför fönstret har du ett både unikt och jättelikt strövområde! Med bara några steg förflyttar du dig till en plats där stenar, träddungar och vildrosor berättar historien om de människor och djur som levde här för tusen år sedan.

Lägenheterna är ritade av Arkitektmagasinet som använt ljus och rymd som ledstjärna för sitt skapande. Till inredningen valdes genomgående material av hög kvalitet och från välrenommerade leverantörer.

Innergården är lummig gård med parkutsikt och hela bostadskvarteret är utformad som ett U, med den öppna delen mot ett lummigt parkområde. Gården till ett trivsamt och grönt uterum, där det är enkelt att träffas och umgås. Barkarby Hage ligger i ett skyddat läge utan genomfartstrafik. Lägenheterna är omgivna av stora grönskande områden och precis utanför huset finns en lekplats. Karlslundsskolan och Herrestaskolan ligger på bekvämt gångavstånd ifrån lägenheten.

Förening

Namn

Barkarby Hage

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Barkarby Hage har sammanlagt 24 bostadsrätter och uppfördes 2011 av Åke Sundvall Byggnads AB.

Fastigheten ligger med ett lugnt och skyddat läge med direkt närhet till Järvafältet och till Barkarby Handelsplats i Norra Stockholm. I området utvecklas nu Barkarbystaden är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet. Under en tioårsperiod växer här fram en helt ny stadsdel med 5 000 nya bostäder och 6 000 nya arbetsplatser.

Barkarbystaden kommer att ha ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Dessutom ligger Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum, precis runt knuten.

I månadsavgiften ingår kallvatten och värme. Separat debitering sker för verklig förbrukning av varmvatten.

Obligatorisk kostnad á 299 kronor/månad tillkommer för bredband (100/100 Mbit/s, TV och telefoni, vilken debiteras samtidigt som månadsavgiften. Leverantör är Telia. I området finns också cykelrum, barnvagnsrum och förråd.
I hangaren finns möjlighet att hyra förråd (kostnad ca 550 kr/mån) och garageplats (kostnad ca 1 000 kr/mån). (Sep.kö via Barkarby Hage Parkering AB).

Köparen debiteras en överlåtelseavgift på 1 108 kr ( 2,5% av prisbasbeloppet) samt en pantsättningsavgift på 443 kr (1% av prisbasbeloppet) vid varje pantsättning för lån som belastar bostaden

Hemsida: http://brfbarkarbyhage.bostadsratterna.se/, www.barkarbystaden.se

Om området

Barkarbystaden

Barkarbystaden är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer här fram en helt ny stadsdel. En mix av boendeformer är planerat för att skapa en levande stadsmiljö. Närheten till naturen är påtaglig i hela stadsdelen genom parker och trädplanterade boulevarder. De två stora stadsparkerna erbjuder möjlighet till både avkoppling. Här finns även förutsättningar för alla tänkbara sport- och fritidsaktiviteter för hela familjen. Järvafältets Naturreservat är ett av Stockholms absolut största strövområden. Området börjar precis i utkanten av Fänriksvägen med Ålsta hage. Bortanför hagen sträcker det stora naturreservatet ut sig med sina skogar, ängar och promenadstigar. Här finns även Säbysjöns badplats och Järfälla Ridcentrum med ridskola. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Barkarbystadens utmärkta kommunikationer gör det enkelt att både bo och arbeta här. Med pendeltåg tar det endast 16 minuter till Stockholm Central. Dessutom når du både Arlanda och Bromma flygplats inom 30 minuter med bil. De många fina gång- och cykelstråken underlättar förbindelserna mellan stadsdelens bostadsområden, skolor, handel och rekreationsområden. Med den ev. nya spårförbindelsen går det snabbt och smidigt att ta sig både lokalt i staden och till Kista. Infartsparkering finns att tillgå vid Barkarby pendeltågsstation.

Närservice

Barkarbystaden kommer att ha ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Dessutom ligger Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum. Läs mer om Barkarbystaden på: www.barkarbystaden.se

I närheten

Livsmedelsbutiker
Maxi ICA Stormarknad Barkarbystaden
430 m
The Italian Food Company AB
1,6 km
Köpcentrum & Gallerior
Stockholm Quality Outlet
660 m
Veddesta Centrum
1,7 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Karlslund för- och grundskola
150 m
Dalens Förskola
400 m
Kollektivtrafik
Stora torget
470 m
Herrestavägen
470 m
Grundskolor
Karlslund för- och grundskola
150 m
Tallbohovskolan
1,1 km
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
2 km
Didaktus Jakobsberg
2,1 km
Banker
SEB
1,9 km
Swedbank
1,9 km
Golfbanor & Golfklubbar
Barkarby Golfhall
1,7 km
Akalla-Kanaan 98 Bgk
2,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tallbohov Idrottsplats
1 km
Barkarby Flygklubb
1,5 km
Simhallar & Utomhusbad
Tensta Sim- och Idrottshall
3,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte