Ynglingavägen 11, 4 tr

Bilder

  • Såld!
  • Kök med matplats
  • Badrum 2015
  • Stor balkong i vinkel
  • Utsikt från balkongen
  • Vardagsrum

Ynglingavägen 11, 4 tr , Jakobsberg , Järfälla

Vill du bo med goda kommunikationer, affärer och restauranger runt knuten men med en solig balkong i sydost mot lugn och grönskande innergård? Badrum renoverat 2015, kök delvis 2016 och ytskikt 2013 med genomgående ekparkett. Fönster åt 2 håll och hiss, mer centralt och bekvämt blir det inte. 3 klk/förråd!

89 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 905 kr inkl. värme, VA och kabel-TV(basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
89 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
5
Byggår:
1991
Driftskostnad:
428 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

89 kvm

Rumsbeskrivning

Bostaden presenterar följande planlösning:

Hall:
Stor hall med plats för hatthylla, sideboard eller garderober. Sandfärgade väggar och ekparkett på golvet. Längre in i hallen finns tillgång till en rymlig klädkammare.

Kök:
Kök i vinkel som delvis renoverades under 2016 där bänkskivor, skåpluckor, lådfronter, handtag och kakel bytts ut. Snickerier i vitt med grått kakel ovan bänkskiva i laminat (imiterad sten) med infälld dubbelho i rostfritt. Målade väggar i ljust olivgrönt och ekparkett på golvet. Maskinell utrustning: Kyl och frys i rostfritt med överskåp (Electrolux, 2015), spis med ugn (Electrolux), diskmaskin (Miele 2013) och fläkt i rostfritt (2016). Matplats för 6-8 personer vid fönster i ett fritt läge mot torget, utan insyn.

Vardagsrum:
Med ett trivsamt ljusinsläpp och plats för både sällskaps-matsalsdel samt tv-hörna. Ekparkett, grå målade väggar med fondtapet.

Sovrum 1:
Masterbedroom med utgång till balkong samt stor klädkammare i anslutning. Gott om plats för dubbelsäng, arbetsplats och byrå. Ekparkett, målade väggar i sandfärg och fondvägg i träimitation.

Balkong:
Stor, solig balkong i vinkel med sydostläge vilket innebär sol på morgon/fm. Plats för större matgrupp och/eller loungegrupp. Trätrall och vit träpanel ger en trivsam känsla. Fin vy mot gården på ett högt läge!

Gäst-wc:
Praktiskt med två wc i lägenheten varav denna fick målade ytskikt 2015 och erbjuder wc-stol, handfat med kommod samt spegel. Målad våtrumstapet i grått och ljusgrå våtrumsmatta på golvet.

WC/ dusch:
Helrenoverat 2015 med kakel i vitt och klinker i grå imitation av sten med struktur. Wc-stol, handfat med kommod, spegel med belysning ovan, handdukstork och väggskåp. Duschväggar i vikbara glasdörrar, praktisk inkaklad hylla med infällda spotlights och möjlighet för förvaring av schampoflaskor. (Tvättmaskin ingår inte i köpet.)

Sovrum 2:
Med fönster mot balkongen och något mindre än sovrum 1. Plats för säng, arbetsbord och ytterligare möblemang. Ekparkett och målade väggar i vitt/sand.

Klädkammare/förråd:
2 st bredvid varandra med vägg som går att slå ut för att skapa en stor walk in closet eller extra rum.

Övrigt:
-Genomgående ekparkett och målade väggar 2013
-Balkonggolv lades in 2014
-Fönsterbänkar i marmor
-Tvättstuga Vasaplatsen 6 i "källarplan" vilket blir markplan mot gården.
-Förråd i källaren

Välkommen att kontakta mig som ansvarig mäklare vid minsta fråga eller fundering!

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 6, hiss finns

Avgift

4 905 kr inkl. värme, VA och kabel-TV(basutbud)

Andel i föreningen

3,36103%

Andel av årsavgiften

3,36103%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Omgående eller ö.k.

Byggnad

Byggnadstyp

6 våningshus med hiss

Byggnadsår

1991

Uppvärmning

Vattenburet radiatorsystem

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 18 september 2012
Energiklass: -
Energiprestanda: 132 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2+1-glas isolerrutor

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:591

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

5 136 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 636 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 3

Förening

Namn

Ynglingen

Om föreningen

Välkommen till Brf Ynglingen, en centralt belägen bostadsrättsförening som består av ett 6-våningshus med hiss. Byggår 1991. 33 lägenheter som upplåts i både bostadsrätt samt hyresrättsform. Belägen på adresserna: Vasaplatsen 2-6 samt Ynglingavägen 11. Bostadsrättsföreningen HSB brf Ynglingen i Jakobsberg bildades den 21 september 2011 med syfte att förvärva den ombildade bostadsfastigheten Jakobsberg 2:591.
Gångavstånd till Jakobsbergs centrum med livsmedelsbutiker samt pendeltåg och buss.

Renoveringar:
Under året 2014 har en omfattande utvändig ommålningen genomförts. Balkongernas träpaneler, plåtdetaljer och fönsterbleck, samt plåt- och trädörrar mot gården har målats. Invändigt har samtliga hissdörrar målats om. Ett nytt låssystem började installeras i entréerna under december 2014 och är i drift sedan februari 2015. Bytet av låssystem innebär förhöjd säkerhet och därmed ett tryggare boende.

-Bostadsrättstillägget tecknas utav föreningen för medlemmarnas räkning.
-Föreningen ingår i ett gruppavtal tecknat med ComHem. Kostnaden för TV-grundutbudet ingår i årsavgiften till föreningen. I varje lägenhet finns även uttag för uppkoppling till Bredbandsbolaget (kostnad ingår ej i föreningsavgiften).
-Gemensam tvättstuga finns på entréplanet med fönster mot innergården.
-Ett förråd finns till lägenheten.

Avgiftshöjning 4% från 1 januari 2016.

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Kommunens kommunikationer är goda och erbjuder såväl goda bussförbindelser som pendeltågstrafik. Färden med pendeltåg från Jakobsberg till Stockholms central tar 19 minuter. Närhet till såväl E18 som E4:an möjliggör för snabb transport söderut mot Stockholms city eller väster ut mot Enköping/Västerås. Arlanda och Bromma flygplats är belägna på cirka 25 minuters bilavstånd från Jakobsberg.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns centrumgalleria med stort serviceutbud och flertal butiker, t.ex. frisörer, caféer, klädbutiker, biograf, banker, apotek och ett välsorterat bibliotek. Här finns också centrala parkmiljöer med planteringar. Under senare år har ett flertal nya restauranger med olika smakinriktningar tillkommit. På sommaren finns det även gott om uteserveringar. I Jakobsbergs sjukhus finns vårdcentral, folktandvård och rehabilitering för äldre.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp Jakobsbergs Centrum
160 m
Coop Extra
170 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
160 m
Stockholm Quality Outlet
1,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Kvarnens Förskola
170 m
Allmogens Förskola
200 m
Kollektivtrafik
Jakobsberg station
60 m
Jakobsberg centrum
100 m
Grundskolor
Kvarnskolan
550 m
Aspnässkolan
590 m
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
110 m
Didaktus Jakobsberg
440 m
Banker
Nordea Bank AB
70 m
Handelsbanken
150 m
Golfbanor & Golfklubbar
Barkarby Golfhall
1,9 km
Järfälla Golfklubb
2,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Simhallen i Jakobsberg
630 m
Jakobsbergs Sport- och Idrottshall
630 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte