Månadsvägen 64 lgh 0901

Bilder

  • Såld!
  • Allrum med plats för soffgrupp och matbord
  • Allrummet i vinkel med sovalkoven
  • Stambyt badrum
  • Entré
  • Duschhörna

Månadsvägen 64 lgh 0901 , Jakobsberg , Järfälla

Är det dags att flytta hemifrån? Välkommen till det perfekta första boendet om 32 välplanerade kvadratmetrar. Här får du plats med allt du behöver såsom säng, matplats och liten sällskapsdel och med gångavstånd från pendeltåget och butiker samt sportanläggning. Stort rum med härliga fönsterpartier och sovalkov med plats för dubbelsäng,Klädkammare, kokvrå samt stambyt badrum från 2015

32 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 257 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
32 kvm
Våning:
0
Lägenhetsnummer:
128
Byggår:
1962
Driftskostnad:
375 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

32 kvm

Rumsbeskrivning

Hall

Välkommande hall med gott om plats för förvaring i den praktiska garderoben som finns i hallen. Laminatgolv i klassisk brun samt vita tapeter på väggarna.

klädkammare

Praktisk klädkammare i anslutning till hallen med hyllplan och klädstång.

Rummet

Stort allrum med sovalkov där man får plats med dubbelsäng om man önskar det. Här finner man också plats för mindre matbord samt skrivbord. Laminatgolv i klassisk brun och vitmålade väggar med fondvägg i med blommönster på i svart.

Kokvrå

Härlig kokvrå med bra arbetsytor. Stomme i vit samt målade luckor i blå. Kyl/frys. Plastmatta på golv och vitmålade väggar.

Badrum

Stambyt badrum från 2015. Grå klinker och vit kakel på väggarna. Här finner man dusch med glasväggar och spegel med belysning och vägghängd toalett.

Undersökning av bostad och förening:

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:

Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 3, hiss finns ej

Avgift

2 257 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV

Andel i föreningen

0,1334%

Andel av årsavgiften

0,1334%

Reparationsfond

1274 kr

Byggnad

Byggnadsår

1962

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 30 april 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 137 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:1906

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

4 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 500 kr
Beräknat antal personer: 1

Förening

Namn

Västerby 2

Om föreningen

Välkommen till Brf Västerby 2 som byggdes 1962 och består av totalt 414 bostadsrättslägenheter på Månadsvägen 32-74 och Veckovägen 31-69. Föreningen är beläget på bekvämt promenadavstånd till Jakobsberg Centrum med ett stort utbud av service och affärer. I området finns även kvällsöppen livsmedelsbutik och restaurang.

Allmänt om föreningen
Kabel-TV och bredband genom Bredbandsbolaget varav basutbud på kabel-tv ingår i avgiften.
Till lägenheten hör ett källarförråd. Man har tillgång till en gemensam tvättstuga och cykelförråd.
I området finns dessutom ett återvinningshus/grovsoprum.
Var och en står för sin el. Eon har nätet och det står fritt att välja andra elleverantörer.
Säljaren debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbeloppet. Köparen debiteras en pantsättningsavgift på 1% av prisbasbeloppet vid varje pantsättning.

Avgiftsförändringar
Pga. genomförda stambyten och dräneringsarbeten beslöt styrelsen att höja avgiften för 2016 med 7% gällande lägenheter samt 2% gällande parkering och garage. 2017 reglerades avgiften med 2% för bostäder och 2 % för parkering/garage.

Utförda renoveringar
Tvättstugorna renoverades 2002.
Under 2006/07 har föreningen bytt samtliga fönster.
Balkongerna har helrenoverats under 2012.
Föreningen har installerat portlås 2013/14.
Stambytet är gjort under 2016.
Pågående dräneringsarbeten som berör fastigheterna är färdigställt.

Kommande renoveringar
Fasadrengöring genomförs omkring v 29.

Parkering
Det finns fri parkering i området med undantag för sk. städdagar. Norrbyparkeringen finns vid Coop och står till förfogande men ett parkeringstillstånd måste anskaffas för 300 kr (2015) som då är knuten till lägenheten. En bricka för inpassering behövs.

Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar.

Hemsida
hsb.se/norrastorstockholm/vasterby2

Med reservation för eventuella ändringar

Organisationsform

Andelsrätt

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Kommunens kommunikationer är goda och erbjuder såväl goda bussförbindelser som pendeltågstrafik. Färden med pendeltåg från Jakobsberg till Stockholms central tar 19 minuter. Närhet till såväl E18 som E4:an möjliggör för snabb transport söderut mot Stockholms city eller väster ut mot Enköping/Västerås. Arlanda och Bromma flygplats är belägna på cirka 25 minuters bilavstånd från Jakobsberg.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns centrumgalleria med stort serviceutbud och flertal butiker, t.ex. frisörer, caféer, klädbutiker, biograf, banker, apotek och ett välsorterat bibliotek. Här finns också centrala parkmiljöer med planteringar. Under senare år har ett flertal nya restauranger med olika smakinriktningar tillkommit. På sommaren finns det även gott om uteserveringar. I Jakobsbergs sjukhus finns vårdcentral, folktandvård och rehabilitering för äldre.

I närheten

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Botan Barzanji för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte