Vasavägen 106, 1 tr

Bilder

  • Såld!
  • Underbar innergård med lekpark och grill
  • Nyligen renoverad och utbyggd balkong med inglasning och filtmatta.
  • Kök med matplats
  • Hall med 4 garderober och ett städskåp
  • Badrum med dusch och handdukstork

Vasavägen 106, 1 tr , Jakobsberg , Järfälla

Vilken pärla! Extremt välutnyttjade 41,5kvm med vardagsrum, kök med matplats samt sovdel/sovrum. Oerhört generös och nyrenoverad balkong från 2016 med inglasning. Centralt belägen med gångavstånd till pendeltåget som tar dig till Sthlm-central på 19 minuter. Här kan du bo 1-2 personer utan problem!

41,5 kvm, 1,5 rok

Månadsavgift:
2 500 kr inkl värme, vatten och bredband (100Mbit) exkl kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
41,5 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
1013
Byggår:
1956
Driftskostnad:
345 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1,5 rum

Boarea

41,5 kvm

Rumsbeskrivning

Hall
Ljus och välkomnande hall med utrymme för avhängning av ytterkläder vid hatthylla samt 3 inbyggda garderober, ett linneskåp och ett städskåp. Golvet är försett med ett matt plastgolv i imiterad parkett och väggarna är målad väv i beige caffelatte kulör.

Vardagsrum/allrum
Bra planerat rum med stort fönster samt balkongdörr som släpper in det härliga dagsljuset. Här finns plats för såväl sällskapsdel som tv-hörna. Ekparkett slipat 2009 av nuvarande ägare och ljus tapet med röd bård.

Inglasad balkong
Nyligen renoverad och utbyggd balkong med filtmatta och inglasning som går att skjuta åt sidan. Perfekt läge med sol på eftermiddagen.

Kök
Här kan du bjuda hem vänner för att avnjuta en härligt god middag och faktiskt, trots att det endast är 1,5rok, få plats med ett mindre matbord i köket. Nedre köksskåpen är renoverade med nya luckor och vitvaror från 2009. De svagt gula, övre skåpen, är original. Ljust kakel från 2009 ovan bänkskiva i laminat med infälld disko och avställningsyta. Den maskinella utrustningen består av en kombinerad kyl/frys, spis med fyra plattor och ugn samt en köksfläkt. Kallskafferiet finns kvar ovanför kyl/frys. Matt plastgolv i imiterad parkett såsom i hallen och väggarna tapetserade i beige kulör med ett svagt skimrande mönster. Förberett för diskmaskin.

Badrum
Helkaklat 2009 med grått klinker och vitt kakel. Här finns en duschplats (badkar i källarförrådet), wc-stol, handfat, handdukstork (vattenburen) och badrumsskåp med spegel (installerad 2016).

Sovrum
Från vardagsrummet når du sovalkoven/sovdelen som har ett riktigt fönster och därmed är som ett separat sovrum. I dagsläget står en 105cm säng men det går att få in en dubbelsäng. Ekparkett och tapet i beige ton.

Övrigt:
-Fönsterbänkar i sten
-Förråd i samma port
-Tvättstuga i grannporten
-Proline sk. stamrenovering 2004.
För kännedom så är bostaden registrerad som en 1:a i bostadsrättsföreningens lägenhetsregister men disponeras idag som en mini 2:a /1,5:a.

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

2 500 kr inkl värme, vatten och bredband (100Mbit) exkl kabel-tv

Andel i föreningen

1,0869%

Andel av årsavgiften

1,1359%

Tillträde

Omgående eller ök.

Byggnad

Byggnadstyp

3-våningshus utan hiss med souterrängvåning

Byggnadsår

1956

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 5 december 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 104 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:1163

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

4 144 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 300 kr
Försäkring: 1 844 kr
Beräknat antal personer: 1

Förening

Namn

Nybergstvåan

Om föreningen

Välkommen till Brf Nybergstvåan som består av totalt 72 st lägenheter med storlekarna 1,2,3 samt 5 rok, och bildades 1956. Utöver detta finns 4 affärslokaler.

Allmänt om föreningen
Fiber installerades 2010 med möjlighet till bredband, ip-telefoni samt ip-tv från Ownit. 100Mbit för 149kr/mån är inkluderad i månadsavgiften (tv samt telefoni står br.innehavaren själv för kostnaderna, fritt val av lev.) Två tvättstugor finns i källaren mellan Frihetsvägen 11 och 13 som renoverades 1999, tre tvättmaskiner i den ena och två tvättmaskiner i den andra. I närheten av tvätttugorna finns också föreningens bastu från 2003. Enkel övernattningslokal för 2-4 personer finns att hyra bredvid bastun. På innergården finns separat soprum med sopsortering. Föreningslokal i källaren till Frihetsvägen 13 kan lånas till kalas. Cykelrum i porten Frihetsvägen 11. Förråd tillhör bostaden och finns i källaren. Förening tar ut en avgift på 800kr i förbesiktning och överlåtelseavgift samt pantsättningsavgift på 350kr. Föreningens ekonomiska förvaltning sköts utav Ekad AB. Fastighetsskötsel och teknisk förvaltning EFS AB.

Parkering
19 garage och 45 p-platser (sep.kö, kontakta vicevärden för status) P-plats mellan 125-250kr/mån. Pris på garage oklar.

Utförda renoverigar
Föreningen genomförde stamrenovering 2004 med Proline metoden.
Samtliga fönster har bytts ut till energisparmodell.
Tvättstugorna renoverades 1999.
Fönster med ytterligare ljuddämpning har sats in på sidan mot tågbanan 2014/15.
Fjärrvärme installerades 2009
3-glas föster 1998.
Nya fasader och tak från 1988

Kommande renoveringar
Inga planerade då föreningen nyligen renoverat och byggt ut balkongerna samt glasat in dem.

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Kommunens kommunikationer är goda och erbjuder såväl goda bussförbindelser som pendeltågstrafik. Färden med pendeltåg från Jakobsberg till Stockholms central tar 19 minuter. Närhet till såväl E18 som E4:an möjliggör för snabb transport söderut mot Stockholms city eller väster ut mot Enköping/Västerås. Arlanda och Bromma flygplats är belägna på cirka 25 minuters bilavstånd från Jakobsberg.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns centrumgalleria med stort serviceutbud och flertal butiker, t.ex. frisörer, caféer, klädbutiker, biograf, banker, apotek och ett välsorterat bibliotek. Här finns också centrala parkmiljöer med planteringar. Under senare år har ett flertal nya restauranger med olika smakinriktningar tillkommit. På sommaren finns det även gott om uteserveringar. I Jakobsbergs sjukhus finns vårdcentral, folktandvård och rehabilitering för äldre.

I närheten

Livsmedelsbutiker
The Swedish Foods in Järfälla
80 m
Chilenska Delikatesser Stockholm Handels
90 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
570 m
Stockholm Quality Outlet
1,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Nybergs Förskola
280 m
Allmogens Förskola
500 m
Kollektivtrafik
Nybergstorget
170 m
Jakobsberg Frihetsvägen
280 m
Grundskolor
Nybergskolan
190 m
Nybergsskolan
280 m
Gymnasium
YTC-Gymnasiet
250 m
Didaktus Jakobsberg
270 m
Banker
Swedbank
510 m
Nordea Bank AB
540 m
Golfbanor & Golfklubbar
Barkarby Golfhall
1,4 km
Järfälla Golfklubb
2,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Bowling Bull
330 m
Jakobsbergs Sport- och Idrottshall
510 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte