Traktorvägen 38, 1 tr

Bilder

  • Såld!
  • Solig och möblerbar balkong som omhuldas av gröskan - utan insyn!
  • Underbar interiör med dubbeldörrar till balkongen
  • Barlösning i köket med förvaring på andra sidan
  • Vardagsrum/allrum med plats för tv-hörna
  • Bullerbyidyll i två plan med balkonger i sydväst

Traktorvägen 38, 1 tr , Viksjö , Järfälla

Mini 3:a med 2 sovrum och loftvåning! Ljus och fräsch lägenhet utöver det vanliga med en enorm takhöjd i allrummet och bardisk som avgränsar köket. Helkaklat badrum med tvättpelare. Klk och förråd. Granne med Viksjö centrum som erbjuder bl.a goda busskommunikationer, Ica, systembolaget och apoteket.

63 kvm, 2,5 rok

Månadsavgift:
4 636 kr inkl värme, VA, kabel-TV (basutbud), exkl. bredband med IP-telefoni (125kr/mån)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
63 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
17
Byggår:
2000-2001
Driftskostnad:
650 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2,5 rum

Boarea

63 kvm

Rumsbeskrivning

Hall/entré:
Med egen separat ingång en trappa upp får du känslan av att bo i radhus. Väl inne i bostaden möts du utav en ljus och välkomnande hall med linoleumgolv och målade väggar. Avhängning av ytterkläder direkt till höger på hatthylla, plats för spegel samt en klädkammare i anslutning med städskåp.

Klädkammare:
God förvaring och hyllplan samt klädstång.

Vardagsrum/allrum:
Det är detta rum som är bostaden hjärta och själ med en enastående takhöjd och vy mot loftvåningen. I en trivsam och öppen planlösning med köket ger detta allrum plats för både en sällskapsdel och matplats för ca 4-6 personer. Ekparkett, två fondväggar i modern brun nyans samt övriga väggar i beige kulör. Här finns utgång genom pardörrar till balkongen.

Balkong:
Vackra pardörrar ut till den möblerbara balkongen i soligt sydvästligt läge utan direkt insyn utan omhuldad av grönskan. Bostadens gavelläge ger fint med ljus åt hela entréplanet.

Kök:
Bra planerat kök i vinkel med vita kökssnickerier från Ballingslöv, kakel i vitt ovan dubbel-diskho i rostfritt med avställningsyta och bänkskiva i laminat. Maskinell utrustning: Spis (Electrolux, 2001), kombinerad kyl/frys (Electrolux, 2001), diskmaskin (Electrolux, 2014) och köksfläkt (Futurum, 2001). Trivsamt fönster för ljusinsläpp samt monterad bardisk med plats för två barstolar samt förvaring på andra sidan, utförd av nuvarande ägare. Köksön/bardisken ger även godare arbetsytor i köket och skärmar av köksdelen på ett utmärkt sätt från matplatsen och allrummet.

Badrum:
Helkaklat badrum med ljust klinker och vitt kakel med ljusblå bård. Dusch med välvda och vikbara duschväggar i glas installerades 2007, handdukstork, handfat med kommod, wc-stol, spegelskåp samt tvättpelare (Tvättmaskin och torktumlare).

Övre plan/ Loftvåningen

Denna mysiga tvåa utmärker sig genom dess loftlösning. Nuvarande ägare har dessutom delat av det stora loftet och skapat två sovrum. Du kan med fördel använda det ena som gästrum/kontor då det andra rymmer en dubbelsäng.

Sovrum:
Ljus linoleummatta och målade väggar i vitt. Plats för enkelsäng, arbetsplats och garderob.

Sovrum:
Ljus linoleummatta och målade väggar i vitt. Plats för dubbelsäng, arbetsplats och garderob.

Övrigt:
För kännedom så är bostaden registrerad som en 2:a i bostadsrättsföreningens lägenhetsregister men disponeras idag som en mini 3:a.
Bredband via bredbandsbolaget och IP-telefoni är inkluderat i månadsavgiften (till en kostnad av 125 kr i månaden)
Förråd ingår till bostaden och är placerat i separat byggnad precis nedanför entrén.

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns ej

Avgift

4 636 kr inkl värme, VA, kabel-TV (basutbud), exkl. bredband med IP-telefoni (125kr/mån)

Andel i föreningen

4,56766%

Andel av årsavgiften

4,56766%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

TT omgående eller ö.k.

Byggnad

Byggnadstyp

2-planshus utan hiss

Byggnadsår

2000-2001

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 11 december 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 142 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: Isolerglas

Fastighetsbeteckning

Viksjö 3:597

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

7 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 760 kr
Försäkring: 5 040 kr
Beräknat antal personer: 3

Förening

Namn

Pinjen

Om föreningen

Välkommen till Brf Pinjen som består av 24 lägenheter fördelade på 4 stycken 2-våningshus, byggda 2000. Alla med egen ingång.
Det finns två storlekar på lägenheterna den ena är 1 rok på 44,5 kvm, loftlägenheterna är på 63 kvm och har samma planlösning som 1:orna med den skillnaden att ett sovloft kommit till.

Allmänt om föreningen
Bredband via bredbandsbolaget och IP-telefoni är inkluderat i månadsavgiften (till en kostnad av 125 kr i månaden)
Gemensam städning sker 2 ggr per år. Det går snabbt och enkelt att ta sig till Järfälla. Det tar ca 20 minuter med tåg eller bil från Stockholm city till centralorten Jakobsberg. Det finns bra kommunikationer med bl.a en direktbuss till Sergels torg i rusningstrafik.

Föreningen fakturerar säljaren en överlåteseavgift på 2,5% av gällande prisbasbelopp. Köparen har en pantsättningsavgift på 1% av gällande prisbasbelopp per pantsättning.

Parkering
Parkering finns på baksidan av gården till en kostnad av 250 kr/månaden. Separat kö hos HSB.

Hemsida
http://www.hsb.se/norrastorstockholm/pinjen/valkommen-till-brf-pinjen-i-viksjo

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamnar. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Viksjö består till stor del av grupphusområden men närmast Centrum finns även flerfamiljshus. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till både Jakobsbergs och Barkarbys pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även direktbussar till våra grannkommuner såsom Kista och Sollentuna men även till Stockholms City under rusningstrafik.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns i kommunen Barkarby Handelsplats.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Kvantum Viksjö
140 m
Norrbacka Livs
470 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
2,4 km
Veddesta Centrum
3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Traktor Förskola
80 m
Tilly Wahlgren Service
270 m
Kollektivtrafik
Viksjö Viksjöplan
110 m
Viksjö centrum
270 m
Grundskolor
Viksjöskolan
230 m
Fastebolskolan
670 m
Gymnasium
Järfälla Gymnasieskolor
1,4 km
Mälargymnasiet
1,4 km
Banker
Swedbank
190 m
Nordea Bank AB
2,3 km
Golfbanor & Golfklubbar
Järfälla Golfklubb
1,3 km
Viksjö Golfklubb
1,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Viksjö sporthall
140 m
Viksjövallen
190 m
Simhallar & Utomhusbad
Baset Mälaren
2,4 km
Görvälnsbadet Mälaren
2,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte