Jakob Ulvssons Väg 18

Bilder

  • Såld!
  • Stor baksida
  • Garage och uppställningsplats för bilar
  • Grönskande tomt
  • Altan om ca 40 kvm (yta angavs vid säljarens köp)
  • Stäket, båtklubben

Jakob Ulvssons Väg 18 , Stäket , Järfälla

Familjär 1-plansvilla i Norra Stäket med stor tomt om 1005kvm och garage med plats för en bil. Två badrum, bastu, eldstad, 3-4 sovrum och stor altan. Härligt läge nära Mälaren och natur. Huset är i delvis renoveringsbehov men har alla förutsättningar att bli en riktig pärla för dig och din familj, insynsskyddat läge!

99 kvm, 4 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
99 kvm
Biarea:
23 kvm
Tomtarea:
1 005 kvm
Byggår:
1986

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 sovrum

Boarea

99 kvm

Biarea

23 kvm

Rumsbeskrivning

Bostaden är i delvis behov av renovering men allt beror såklart på dina egna preferenser och önskemål. Idag erbjuds du tre sovrum, allrum med öppenspis, två badrum och bastu samt kök med matplats. Du får även en generös altan som vetter mot baksidan och den stora tomten om 1005 kvm. En perfekt första villa för den mindre familjen som vill bo i ett omtyckt område nära Mälaren till en bra beondekostnad.

Bra att veta: Noteringen om läckage i grunden är åtgärdad och dessa bilagor finns med under fliken "Viktig information", besiktningsmannen rekommenderade fortsatt teknisk utredning vilket nu är genomfört och avslutat med bilagda rapporter.

Hall:
Indelad i ett första kapprum med möjlig klädförvaring samt en inre hall efter valvet för byrå och sittmöbel. Plastgolv och ljusa väggar.

Kök med matplats:
Kökssnickerier i vitt med kakel ovan bänkskiva i laminat med diskho i rostfritt. Gott om förvaring och arbetsytor samt matplats för 6 personer. Maskinell utrustning: spis med fyra plattor, diskmaskin, kyl och frys samt fläkt. Plastmatta och vita väggar. Köksdel avgränsar matplatsen från själva köket.

Vardagsrum med murad eldstad med braskasett:
Mysfaktorn stiger rejält när du tänder eldstaden om kvällarna. (Kassett-insatsen bidrar även som värmekälla) Här erbjuds plats för soffa, tv-möbel samt läshörna. Parkettgolv och vita väggar. Utgång till altanen.

Badrum:
Äldre standard med våtrumsmatta och våtrumstapet. Badkar, wc-stol, stort handfat med kommod och spegelskåp samt vädringsfönster.

Sovrum 1:
Plats för dubbelsäng och utgång till altanen

Sovrum 2:
Arbetsrum idag, plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang. Garderober.

Sovrum 3:
Beläget i andra delen av huset och har egen dusch i anslutning, kan delas av till två mindre rum.

Dusch/wc med bastu:
Våtrumsmatta och våtrumstapet, duschkabin, handfat, skåp samt bastu med två sittrader.

Garage och förråd:
Anslutet till huset finns ett enbilsgarage samt förråd där ägaren gärna lämnar kvar en del verktyg liksom i friggeboden på baksidan av tomten.

Uppställningsplats för bilar finns utanför garage på asfalt.

TOMT
Grönskande tomt med insynsskyddaat läge som skapar ett privat rum att umgås i om sommaren, stor altan som vetter mot baksidan och även förgårdsmark mot gatan. Friggebod och vedbod på baksidan tomten.

ÖVRIGT
-Elpanna, fabrikat PV13, tillverkad år 2002.
-Radonmätning utförd med protokoll från mätning 2006-05-03 gav ett årsmedelvärdet om 110 Bq/m3 och därmed ligger under gränsvärdet om 200 Bq/m3.

Besiktigat, energideklarerat och säljansvarsförsäkrat:
Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet samt energideklaration finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla med garage

Byggnadsår

1986

Uppvärmning

Elpanna med vattenburet radiatorsystem

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 30 augusti 2016
Energiklass: G
Energiprestanda: 173 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Uteluftsventilerad krypgrund
Grundmur: Betongbalkar på plintar
Stomme: Trä
Fasad: Träpanel
Fönster: Isolerglaskassetter
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Plåt

Fastighetsbeteckning

Stäket 1:35

Allmänt om fastigheten

Kommentar

Inga driftskostnader redovisas då huset stått tomt en längre tid och säljs av dödsbo där dödsbodelägaren är bosatt utomlands. Hänvisning till Energideklarationen och dess bilaga.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 672 000 kr

Summa pantbrev

682 000 kr

Tomt

Areal: 1 005 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Last, Avtalsservitut: Villa och årlig avgäld, 01-IM5-52/319
Last, Avtalsservitut: Ledning mm, 01-IM5-52/765

Tillträde

Omgående/Överenskommelse

Om området

Stäket

Stäket är beläget i norra delen av Järfälla och omges av fantastisk natur vid Järvafältet och Mälaren. Området är mycket populärt bland barnfamiljer och domineras av villor men här finns även rad- och kedjehus. Bebyggelsen består av vacker arkitektur från sekelskiftet fram till nutid och är Järfällas enda område som erbjuder sjönära tomter. På promenad- och cykelavstånd ligger fina badvikar, båthamnar och Ängsjö friluftsområde med ett stort utbud av fritidsaktiviteter såsom skid- och motionsspår samt grillplatser mm. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och motionslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Stäket tar man sig snabbt ut på såväl E18 som E4:an som gör att till exempel Arlanda ligger på bekvämt avstånd. Ny- & utbyggd pendeltågsstation från 2016 finns i Kallhäll inom ramen för utbyggnad av Mälarbanan, färd till Stockholms city tar 24 minuter. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden. På nära avstånd från Stäket ligger även Kungsängens stations där regionaltåg utgår ifrån.

Närservice

I Stäketkanalen finns sjömack med servering och i korsningen Uddnäsvägen och gamla Enköpingsvägen finns restaurang. Närmare Kallhäll invid E18 finns snabbmatsrestaurang, större livsmedelsbutik, bygghandel mm. Med E18 når man även Barkarby Handelsplats på bara några minuter.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp Stäket
1,1 km
Ecoolista AB
2,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Iljansboda Förskola
140 m
Almarevägens Förskola
810 m
Kollektivtrafik
Norra Stäket
200 m
Björnstiernas väg
400 m
Grundskolor
Iljansbodaskolan
140 m
Kolarängsskolan
1,8 km
Banker
Swedbank
2,7 km
Swedbank
2,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Almare Stäket Polo Country Club AB
1,7 km
Kallhälls Ishall
2,3 km
Simhallar & Utomhusbad
Bonäsbadet Mälaren
1,3 km
Stigstorp
2,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte