Veckovägen 41, entréplan

Bilder

  • Såld!
  • Fasadbild
  • Badrum stambytt
  • Vardagsrum
  • Inglasad balkong
  • Utsikt från balkongen

Veckovägen 41, entréplan , Jakobsberg , Järfälla

Välplanerad bostad med delvis renoveringsbehov, stambytt badrum och renoverad inglasad balkong. Perfekt första bostad! Gångavstånd till Jakobsbergs C och pendeltåg som på ca 20 min tar dig in till Sthlm Central! På samma gata finns en mindre livsmedelsbutik samt kostnadsfri parkering.

57,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 660 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV(basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
57,5 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
343
Byggår:
1962
Driftskostnad:
416 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

57,5 kvm

Rumsbeskrivning

Lägenheten presenterar följande planlösning:

Hall:
Centralt belägen hall med hatthylla och klädkammare i anslutning. Möjlighet att placera garderob, byrå eller annan möbel finns. Grå linoleummatta och vitmålade väggar samt säkerhetsdörr.

Klädkammare:
Belägen i anslutning till hallen med klädstång och hyllplan.

Vardagsrum:
Rymligt med stort fönster och utgång till balkong, plats för både sällskaps- och matsalsdel för den som önskar. Ekparkett och tapet på väggarna med vit botten och blomster i brun nyans. Fin tvådelad glasdörr vid ingången till rummet.

Kök:
Charmigt original med dragluckor, linoleummatta i grå/blå kulör samt vitmålade väggar. Matplats för 4-6 personer och maskinell utrustning bestående utav: Spishäll med ugn (Electrolux), kombinerad kyl/frys (Electrolux) och köksfläkt (Futurum). Kakel i vitt ovan bänkskiva i laminat med infälld ho i rostfritt och avställningsyta. Städskåp finns samt skafferi.

Inglasad balkong:
Trivsam, möblerbar och inglasad balkong som renoverades 2012 av föreningen. Syd/ost läge vilket ger förmiddag/dagsol, solgardin samt filtmatta på golvet som ingår i köpet.

Dusch/wc-rum:
Helkaklat utrymme i vitt och grått, stambytt 2015/16, med badkar, handfat, vägghängd wc-stol och spegelskåp.

Sovrum:
Plats för dubbelsäng och byrå eller annat möblemang. Klädkammare i anslutning. Linoleumgolv i grå/svagt grön kulör och vävtapet i grön/vit.

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns ej

Avgift

3 660 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV(basutbud)

Andel i föreningen

0,21632%

Andel av årsavgiften

0,21632%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Omgående möjligt

Byggnad

Byggnadstyp

4-våningshus med souterrängplan utan hiss

Byggnadsår

1962

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 30 april 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 137 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:1670

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

5 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 2 000 kr

Kommentar

Baserat på schablon då detta är ett dödsbo och ingen bott i bostaden senaste tiden.

Förening

Namn

Västerby 2

Om föreningen

Välkommen till Brf Västerby 2 som byggdes 1962 och består av totalt 414 bostadsrättslägenheter på Månadsvägen 32-74 och Veckovägen 31-69.
Föreningen är beläget på bekvämt promenadavstånd till Jakobsberg Centrum med ett stort utbud av service och affärer. I området finns även kvällsöppen livsmedelsbutik och restaurang.

Allmänt om föreningen
Kabel-TV och bredband genom Bredbandsbolaget varav basutbud på kabel-tv ingår i avgiften. Till lägenheten hör ett källarförråd. Man har tillgång till en gemensam tvättstuga och cykelförråd. I området finns dessutom ett återvinningshus/grovsoprum. Möjlighet finns att disponera en gemensamhetslokal "pub 81" mot en mindre avgift. Var och en står för sin el. Eon har nätet och det står fritt att välja andra elleverantörer. Säljaren debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbeloppet. Köparen debiteras en pantsättningsavgift på 1% av prisbasbeloppet vid varje pantsättning. Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar.

Avgiftsförändringar
Pga. genomförda stambyten och dräneringsarbeten beslöt styrelsen att höja avgiften för 2016 med 7% gällande lägenheter samt 2% gällande parkering och garage.

Utförda renoveringar
Tvättstugorna renoverades 2002.
Under 2006/07 har föreningen bytt samtliga fönster.
Balkongerna har helrenoverats under 2012.
Föreningen har installerat portlås 2013/14.
Stambytet påbörjades under 2014 och är helt klart under 2016.

Kommande renoveringar
Pågående dräneringsarbeten som berör fastigheterna är färdigställt.

Parkering
Det finns fri parkering i området med undantag för sk. städdagar. Norrbyparkeringen finns vid Konsum och står till förfogande men ett parkeringstillstånd måste anskaffas för 300 kr (2015) som då är knuten till lägenheten. En bricka för inpassering behövs.

Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar.

Hemsida
hsb.se/norrastorstockholm/vasterby2

Med reservation för eventuella ändringar

Organisationsform

Andelsrätt

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Kommunens kommunikationer är goda och erbjuder såväl goda bussförbindelser som pendeltågstrafik. Färden med pendeltåg från Jakobsberg till Stockholms central tar 19 minuter. Närhet till såväl E18 som E4:an möjliggör för snabb transport söderut mot Stockholms city eller väster ut mot Enköping/Västerås. Arlanda och Bromma flygplats är belägna på cirka 25 minuters bilavstånd från Jakobsberg.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns centrumgalleria med stort serviceutbud och flertal butiker, t.ex. frisörer, caféer, klädbutiker, biograf, banker, apotek och ett välsorterat bibliotek. Här finns också centrala parkmiljöer med planteringar. Under senare år har ett flertal nya restauranger med olika smakinriktningar tillkommit. På sommaren finns det även gott om uteserveringar. I Jakobsbergs sjukhus finns vårdcentral, folktandvård och rehabilitering för äldre.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Wermason's Livs AB
110 m
Coop Nära
110 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
680 m
Stockholm Quality Outlet
1,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Mjölnarens Förskola
130 m
Montessori Förskola Kuben
170 m
Kollektivtrafik
Västerby
280 m
Vinkelbacken
460 m
Grundskolor
Kvarnskolan
360 m
Olovslundskolan
470 m
Gymnasium
Mälargymnasiet
360 m
Didaktus Jakobsberg
520 m
Banker
Nordea Bank AB
580 m
Handelsbanken
620 m
Golfbanor & Golfklubbar
Barkarby Golfhall
2,2 km
Järfälla Golfklubb
2,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Jakobsbergs Sport- och Idrottshall
440 m
Simhallen i Jakobsberg
440 m
Simhallar & Utomhusbad
Bruket Mälaren
3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte