Fänriksvägen 3, entréplan

Bilder

  • Såld!
  • Kök
  • Kök med matplats
  • Vardagsrum
  • Badrum
  • Vy från uteplats

Fänriksvägen 3, entréplan , Barkarbystaden , Järfälla

60,8kvm - 2 rok vid sidan av pulsen med vy mot Barkarbystadens centrum. Arkitektoniskt spännande och unik lägenhet med generösa ytor och bra planlösning. Stor gård med lekpark och fåtal minuters promenad till Ica Maxi liksom naturen på Järvafältet. Stor träbelagd uteplats att tillgå med gräsytor runtom.

60,8 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 597 kr inkl. värme, kallvatten (Exkl obl.avgift 299kr/mån TV/Bredband/Ip-tel)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
60,8 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
112
Byggår:
2011
Driftskostnad:
324 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

60,8 kvm

Rumsbeskrivning

Lägenheten presenterar följande planlösning:

Hall
Rymlig hall med plats för hatthylla samt byrå, förvaring även i garderob. Grått klinker intill entrén, perfekt för blöta skor, som sedan löper vidare i ett enhetligt tarkettgolv i hela bostaden samt vitmålade väggar. I anslutning ligger förrådet/klädkammaren med god förvaring och eventuellt en möjlig kontorsdel.

Badrum
Fint och modernt badrum med infällda spotlights, samt kakel och klinker i vitt respektive mörkt grått. Badrummet är utrustat med badkar, WC-stol, handfat, spegelskåp med belysning och handdukstork (eldriven). Tvättdel med TM och TT samt arbetsbänk i ljusgrå laminat med förvaringsskåp ovan.

Vardagsrum
Trivsamt vardagsrum med stora fönsterpartier i vinkel med utsikt mot den egna uteplatsen samt innergården. Den inbyggda uteplatsen i husets fasadliv skapar en trivsam planlösning i bostaden. Vardagsrummet ger plats för soffgrupp, soffbord och tv-bänk. Tarkettgolv och vitmålade väggar.

Kök
Modernt Myresjökök med vita kökssnickerier och stänkskydd i glas ovanför bänkskiva i laminat med spotlights ovan. Köket är utrustat med dubbelho i rostfritt, diskmaskin, inbyggd micro, kombinerad kyl/frys samt ugn med spishäll och fläkt. Matplats för ca 6 personer med fin utsikt genom stort fönster mot uteplatsen och innergården. Vitmålade väggar och tarkettgolv. Anslutning till den soliga uteplatsen.

Uteplats
I denna soldränkta uteplats kan du njuta av solen under en längre tid på dagen där plats finns för både loungegrupp och caféset. Öppen lösning med enbart ett steg från den träbelagda uteplatsen ned på den trevliga innergården. Markis finns.

Sovrum
Plats för dubbelsäng och sängbord. Goda förvaringsmöjligheter i de garderober som finns att tillgå. Tarkettgolv och vitmålade väggar. Fönster mot innergården.

Övrigt:
-OBS! Tarkett är ej slipbar såsom parkett men har samma känsla som parkett.
-TM och TT i lägenheten.
-Cykelrum och barnvagnsrum finns.
-Förråd och garage kan hyras separat i "Hangaren" (Fänriksvägen 1), förmedlas via Barkarby Hage Parkering AB.
-P-plats finns även att hyra utomhus.
-I månadsavgiften ingår följande: kallvatten, värme. Därutöver tillkommer kostnaden för egen förbrukning av varmvatten. (Nuvarande ägare har ca 100kr/mån i varmvattenkostnad) Föreningarna har tecknat ett kollektivt gruppavtal med Telia omfattande bredbandstelefoni, bredband 100/100Mbit/s och digital-tv med kanalpaket Lagom med Smart Start som debiteras om 299kr/mån.

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns ej

Avgift

3 597 kr inkl. värme, kallvatten (Exkl obl.avgift 299kr/mån TV/Bredband/Ip-tel)

Driftskostnad

3 895 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 864 kr
Försäkring: 1 031 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Trygghansa på försäkringen. Eon avser elförbrukningen.

Andel i föreningen

0,02949%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Flexibelt/enl. ö.k.

Byggnad

Byggnadstyp

4-våningshus med hiss

Byggnadsår

2011

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 4 juni 2014
Energiklass: F
Energiprestanda: 101 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Barkarby 2:23

Övrigt

Bostadskvarteret Barkarby Hage är ett av Barkarbystadens första kvarter och entreprenören Sundvalls Byggnads AB, hade nöjet att välja den bästa tomten i hela området. Här bor du på flyghistorisk mark, i ett lugnt läge och bara några minuters promenad från Sveriges bästa shopping. Och det bästa av allt - utanför fönstret har du ett både unikt och jättelikt strövområde! Med bara några steg förflyttar du dig till en plats där stenar, träddungar och vildrosor berättar historien om de människor och djur som levde här för tusen år sedan.

Lägenheterna är ritade av Arkitektmagasinet som använt ljus och rymd som ledstjärna för sitt skapande. Till inredningen valdes genomgående material av hög kvalitet och från välrenommerade leverantörer.

Innergården är lummig gård med parkutsikt och hela bostadskvarteret är utformad som ett U, med den öppna delen mot ett lummigt parkområde. Gården till ett trivsamt och grönt uterum, där det är enkelt att träffas och umgås. Barkarby Hage ligger i ett skyddat läge utan genomfartstrafik. Lägenheterna är omgivna av stora grönskande områden och precis utanför huset finns en lekplats. Karlslundsskolan och Herrestaskolan ligger på bekvämt gångavstånd ifrån lägenheten.

Förening

Namn

Barkarby Hage

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Barkarby Hage har sammanlagt 24 bostadsrätter och uppfördes 2011 av Åke Sundvall Byggnads AB.

Fastigheten ligger med ett lugnt och skyddat läge med direkt närhet till Järvafältet och till Barkarby Handelsplats i Norra Stockholm. I området utvecklas nu Barkarbystaden som är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet. Under en tioårsperiod växer här fram en helt ny stadsdel med 5 000 nya bostäder och 6 000 nya arbetsplatser.

Barkarbystaden kommer att ha ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Dessutom ligger Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum, precis runt knuten.

I månadsavgiften ingår kallvatten och värme. Separat debitering sker för verklig förbrukning av varmvatten.

Obligatorisk kostnad á 299 kronor/månad tillkommer för bredband (100/100 Mbit/s, TV och telefoni, vilken debiteras samtidigt som månadsavgiften. Leverantör är Telia. I området finns också cykelrum, barnvagnsrum och förråd.

Parkering finns att hyra inom föreningen genom separat kö. Föreningen har 36 st utomhusplatser som hyrs ut till medlemmarna och till grannföreningen Barkarby Hage 2´s medlemmar. Kostnad f.n. 350 kr/månad.
I angränsande hangaren finns möjlighet att hyra förråd (kostnad ca 550 kr/mån) och garageplats (kostnad ca 1 000 kr/mån).
(Hangaren har nyligen bytt ägare, så förändringar kan ske i nye ägarens styre).

Köparen debiteras en överlåtelseavgift på 1 120 kr ( 2,5% av prisbasbeloppet) samt en pantsättningsavgift på 448 kr (1% av prisbasbeloppet) vid varje pantsättning för lån som belastar bostaden

Hemsida: http://brfbarkarbyhage.bostadsratterna.se/, www.barkarbystaden.se

Om området

Barkarbystaden

Barkarbystaden är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer här fram en helt ny stadsdel. En mix av boendeformer är planerat för att skapa en levande stadsmiljö. Närheten till naturen är påtaglig i hela stadsdelen genom parker och trädplanterade boulevarder. De två stora stadsparkerna erbjuder möjlighet till både avkoppling. Här finns även förutsättningar för alla tänkbara sport- och fritidsaktiviteter för hela familjen. Järvafältets Naturreservat är ett av Stockholms absolut största strövområden. Området börjar precis i utkanten av Fänriksvägen med Ålsta hage. Bortanför hagen sträcker det stora naturreservatet ut sig med sina skogar, ängar och promenadstigar. Här finns även Säbysjöns badplats och Järfälla Ridcentrum med ridskola. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Barkarbystadens utmärkta kommunikationer gör det enkelt att både bo och arbeta här. Med pendeltåg tar det endast 16 minuter till Stockholm Central. Dessutom når du både Arlanda och Bromma flygplats inom 30 minuter med bil. De många fina gång- och cykelstråken underlättar förbindelserna mellan stadsdelens bostadsområden, skolor, handel och rekreationsområden. Med den ev. nya spårförbindelsen går det snabbt och smidigt att ta sig både lokalt i staden och till Kista. Infartsparkering finns att tillgå vid Barkarby pendeltågsstation.

Närservice

Barkarbystaden kommer att ha ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Dessutom ligger Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum. Läs mer om Barkarbystaden på: www.barkarbystaden.se

I närheten

Livsmedelsbutiker
Maxi ICA Stormarknad Barkarbystaden
400 m
ICA Nära Söderhöjden
1,5 km
Köpcentrum & Gallerior
Stockholm Quality Outlet
620 m
Jakobsbergs Centrum - Citycon
1,8 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Karlslund för- och grundskola
180 m
Dalens Förskola
400 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
4 km
Grundskolor
Karlslund för- och grundskola
180 m
Herrestadskolan
540 m
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
2 km
Didaktus Jakobsberg
2,1 km
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
2,3 km
Pro:s Folkhögskola
3,4 km
Banker
SEB
1,8 km
Swedbank
1,8 km
Golfbanor & Golfklubbar
Komethallen AB
1,6 km
Kista Golfcenter Driving range
2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Järfälla musikklasser
1,1 km
Bowling Bull
1,5 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
2,3 km
Medley Sollentuna sim- och sporthall
5,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte