Grönvretsvägen 5

Bilder

  • Såld!
  • Fasadbild
  • Fasadbild
  • Fasadbild
  • Vy från altan i söderläge
  • Altan under tak

Grönvretsvägen 5 , Jakobsberg - Västra , Järfälla

Rymlig och härlig familjevilla om totalyta om 240 kvm. i Västra Jakobsberg, på stor trädgårdstomt med plats för lek och umgänge. Huset erbjuder kök med matplats, v-rum med öppen spis, stor trädäcksförsedd altan, 4-6 sovrum, topprenoverat WC-/duschrum, TV-/ungdomsrum och dubbelgarage. Nära c. och p-tåg.

150 kvm, 7 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
150 kvm
Biarea:
90 kvm
Tomtarea:
1 512 kvm
Byggår:
1952

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

7 rum varav 4 - 5 sovrum

Boarea

150 kvm

Biarea

90 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN:

Entré: Ljus och mycket välkomnande entré, med större perspektivfönster i fonden, inredd med vitmålad strukturväv, fiskbensmönstrat parkettgolv och praktiskt skjutgarderob för klädförvaring.

Gäst-WC: Ljust lilamålad strukturväv, ljus och melerad plastmatta, tvättställ med engreppsblandare med kommod och spegelförsett badrumsskåp.

Arbetskök med matplats: Ljust och högt beläget arbetskök med matplats i öppen planlösning. Arbetsköket är inrett med gråmålade väggar, ljust laminatgolv, vita skåpluckor, vitt kakel bakom vita laminatbänkskivor och gott om matberedningsytor. Maskinellt är köket utrustat med spishäll, spisfläkt, kyl, frys och diskmaskin. Utgång till den stora trädäcksförsedda och insynsskyddade altanen/uteplatsen i söder, med plats för flera sitt- & soffgrupper, varav några under tak.

Vardagsrum: I direkt anslutning till köket, med praktiska skjutdörrar, är ljust och rymligt vardagsrum beläget. Vardagsrummet rymmer plats för såväl större soffgrupp som matplats. Vardagsrummet är inrett med ljusa väggar, fiskbensmönstrad parkettgolv och öppen spis. Utgång till den stora och trädäcksförsedda altanen.

Passage: Vita väggar och fiskbensmönstrat parkettgolv.

Sovrum 1: Ljust målade väggar och parkettgolv.

Sovrum 2: Grå tapet, parkettgolv och 4 garderober.

Masterbedroom/sovrum 3: Större sovrum inrett med vita väggar, parkettgolv och utgång till uteplatsen/altanen.

Walk in closet: I direkt anslutning till masterbedroom finns en rymlig walk in closet, inredd med vita väggar, hyllplan och klädstänger.

WC-/dusch-/badrum: Rymligt, renoverat (2013/2014) och helkaklat WC-/dusch-/badrum, inrett med vitt kakel, grå klinker med golvvärme, infälld LED-belysning i taket, dubbla tvättställ med engreppsblandare med kommod, badkar, duschutrymme med vikbara duschväggar och plats för sminkbord med spegel.

Klädvårdsrum: Praktiskt i öppen planlösning med WC-/dusch-/badrummet finns klädvårdsrum, inrett med vita väggar, grå klinker, tvättställ. Vid önskemål går att komplettera med tvättmaskin och torktumlare.

SLUTNINGSPLAN:

Passage: Vita och strukturerade väggar och mörkgrå/svart skiffergolv.

TV-/all-/ungdoms-/sovrum: Rum med egen utgång, perfekt som ungdomsrum eller för egen företagare, inrett med vita väggar och parkettgolv.

Lekrum: Vitmålade väggar och träimitaionsmönstrad plastmatta.

Tvättstuga/duschutrymme/pannrum: Vitmålade väggar, vitt betonggolv, tvättmaskin, torktumlare, varmvattenberedare, bergvärmepump (Nibe - nyligen servad med ny datorpanel), städskåp och duschkabin.

Förråd: Vita väggar, betonggolv och lagerhyllor.

Hobbyrum/förråd: Gulmålade väggar, heltäckningsmatta och lagerhyllor.

Mat-/vinkällare: Perfekt utrymme som mat-/vinkällare, med vita väggar, betonggolv och lagerhyllor.

Sovrum: Nymålade vita väggar och mörkgrå/svart skiffergolv.

Budgivning
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla med sluttningsvåning

Byggnadsår

1952 ombyggt 1995

Uppvärmning

Bergvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 19 juli 2016
Energiklass: E
Energiprestanda: 92 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Grundsulor och mellangjutet betonggolv
Grundmur: Lecasten
Stomme: Trä
Fasad: Tegel/träpanel
Fönster: 2-glas kopplade/3-glas isoler
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt

Övrigt

Stor, insynsskyddad och upphöjd altan/uteplats i söderläge med plats för flera soff- & sittgrupper, varav några under tak. Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet finns att laddas ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument, eller rekvirera från fastighetsmäklaren Per Stenmark, telefon 08-120 229 06 eller via e-mail: per.stenmark@husmanhagberg.se. Fiber installerat.

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:894

Övriga byggnader

Separat 2-bilsgarage med 3-4 bilplatser framför garaget.

Allmänt om fastigheten

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 390 000 kr

Summa pantbrev

4 917 000 kr

Tomt

Areal: 1 512 kvm
Tomttyp: Trädgård och naturtomt

Tomtbeskrivning

Stor, härlig och högt belägen trädgårdstomt med större gräsytor, t.ex. för studsmatta eller som idag med fotbollsmål. På entrésidan av huset är robogräsklippare installerad, sm ingår i köpet. Magnetslinga för resterande del av gräsmatta finns och ingår i köpet.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tillträde

15/11 eller enligt ök

Om området

Jakobsberg - Västra

Västra Jakobsberg är ett klassiskt och uppvuxet villaområde med cykel- och promenadavstånd till såväl centrum med tillgång till pendeltåg som till Mälaren med härliga strövområden vid bl.a Gärvälns slott, badstränder och båthamnar. Vid seklets början var området i första hand ett område för fritidsboende. I mitten av 1900-talet började området att bebyggas för egnahemsboende. Under senare år så har en del nybyggnation tillkommit, som gör att området idag präglas av en blandad bebyggelse med både radhus och friliggade hus med större tomter. Tack vare det centrala läget i Jakobsberg, så är det gång- och cykelavstånd till en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från Görvälns Slott. På nära avstånd finns också Viksjö golfbana med 18 + 9 hål, samt bad- och båtliv vid Mälarens fina strandremsa. För barnfamiljer finns ett flertal förskolor och skolor i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

På gång- och cykelavstånd nås Jakobsbergs centrum med den nya bussterminalen och pendeltågsstationen. Buss trafikerar området till centrum. Tåget tar 19 min till Stockholms central. Det är enkelt att ta sig ut på E18 och E4, för transport till centrala Stockholm samt till Bromma och Arlanda flygplatser.

Närservice

Det finns pizzeria i området. I övrigt hänvisas till Jakobsbergs centrum, som är fullservicecentrum, samt Barkarbys Handelsplats.Ni har också närhet till Görvälns återvinningsstation.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Wermason's Livs AB
470 m
Coop Nära
470 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
680 m
Stockholm Quality Outlet
1,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Mjölnarens Förskola
420 m
Kvarnens Förskola
450 m
Kollektivtrafik
Vinkelbacken
290 m
Jakobsberg centrum
480 m
Grundskolor
Olovslundskolan
670 m
Montessoriskolan Växthuset
800 m
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
510 m
Mälargymnasiet
800 m
Banker
Handelsbanken Jakobsberg
550 m
Nordea Bank AB
620 m
Golfbanor & Golfklubbar
Barkarby Golfhall
2,5 km
Järfälla Golfklubb
2,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vattmyravallen Idrottsplats
570 m
Simhallen i Jakobsberg
890 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
890 m
Bruket Mälaren
3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte