Vasavägen 63, 1/2 tr

Bilder

  • Såld!

Vasavägen 63, 1/2 tr , Jakobsberg , Järfälla

Mycket fin 4:a med 3 sovrum endast 1/2 trappa upp men tillräckligt högt upp för att inte uppleva någon störande insyn. Ett rymligt vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster och utgång mot stor balkong i söderläge med trägolv och plats för hela familjen att njuta av solens timmar. Perfekt utsikt över lekparken och barnen har du direkt från balkongen! Helkaklat badrum med TM & TT samt dusch. Stor skjutdörrsgarderob som nås från två sidor i två olika rum, plats att köra in barnvagnen i. Kök med hög standard och utbyggd matplats för ca 4-6 personer. Källarförråd samt mindre matförråd. Stamrenoverat 2007. Brf.Wasa är en attraktiv förening och har en god ekonomi, en aktiv underhållsplan och ger dig en bostad med låg avgift, 3460kr/mån! Endast några minuter till J.bergs C med pendeltåg, vacker natur vid Järvafältet, nya Barkarbystaden samt Barkarby outletområdet.

85,5 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
3 565 kr inkl. värme, VA, bredband fiber och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
85,5 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
1076
Byggår:
1958
Driftskostnad:
558 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

85,5 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna underbara lägenhet där hela familjen kommer stortrivas!

Entré/Hall:
Du kommer in till entrén där du kan hänga av dina kläder och ställa skorna på avsedd plats. Entrén mynnar ut i en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter i stor skjutdörrsgarderob som för övrigt nås från två olika håll ifrån två olika rum. Garderobsinredning i form av trådbacksystem som ingår i köpet, klädstång samt plats för barnvagn på del av golvytan gör denna hall exemplarisk för en familj. Möjlighet finns att bygga till gäst-wc enligt originalritningen. Ekparkett och ljusa väggar målade 2015.

Kök:
Funktionellt kök med lantlig känsla, goda arbetsytor och avställningsytor. Vita falsade luckor och bänkskiva i massivt trä med dubbeldiskho och avställningsyta. Ny blandare-12. Maskinell utrustning: Diskmaskin -08, kyl och frys -11, kolfilterfläkt-08 samt spishäll med ugn -12. Utbyggd matplats för 4-6 personer längst in vid fönster för trivsamt ljusinsläpp.

Vardagsrum:
Bostadens hjärta finns i detta rum med dess generösa ytor och fantastiska ljusinsläpp. Här kan du slå dig ner i soffan och njuta av grönskan utanför balkongen.
Plats för både tv-hörna, matsal- eller förvaringsdel. Ekparkett, stormönstrad tapet på fondvägg samt ljusa målade väggar -15. Stilrena elementskydd-10 i vitt, nya träpersienner -10. Här är verkligen rummet att bara slo sig till ro och njuta i!

Sovrum 1:
Gott om plats för både dubbelsäng, garderob, sminkbord eller arbetsplats. Fondtapet i beige med modernt mönster och målade väggar -15 samt laminatgolv.

Sovrum 2:
Perfekt som barnrum med plats för enkelsäng alternativt dubbelsäng. Plastmatta i imiterat trä. Målade väggar i beige ton -15.

Sovrum 3:
Kan användas som gästrum, arbetsrum eller sovrum. Härifrån når du skjutdörrsgarderobens andra sida, inredd med trådbackar. Nya ytskikt 2016 med målade väggar oh tak, utbyte strömbrytare samt golvlister.

Inre hall:
Här finns ytterligare en rymlig skjutdörrsgarderob med en städskåpsinsats, klädstång och trådbackar. Vita halvmatta skjutdörrar.

Badrum:
Helkaklat, yteffektivt badrum med wc-stol, handfat, dusch med välvda och vikbara duschväggar i glas samt pelare med tvättmaskin och torktumlare - 10 (Bosch). Handdukstork, förvaringsskåp samt spegelskåp. Fuktmätt 2008, utan anmärkning enligt förra ägaren, som denna säljare köpte utav.

Balkong:
Stor och rymlig balkong i söderläge med sol hela dagen och utsikt mot lummig gård med lekplatser i grönskan. Trägolv samt träskydd gör balkongen till en mysig oas att vistas på. Omhuldad av grönskan och den värmande solen ger dig coh din familj ytterligare ett rum att umgås i om sommaren.

Övrigt:
Tvättstuga i grannfastigheten.
Förråd samt matrumsförråd finns i källaren.
Närhet till Barkarbystaden med planerad t-bana, pendeltåget samt all tänkbar shopping. Dess byggnation inverkar positivt på hela kommunen.
Cykel och barnvagnsförråd.

Tack för besöket!

Viktig information:
Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 565 kr inkl. värme, VA, bredband fiber och kabel-TV (basutbud)

Andel i föreningen

1,40145%

Andel av årsavgiften

1,39954%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Omgående möjligt eller ök

Byggnad

Byggnadstyp

3-våningshus utan hiss

Byggnadsår

1958

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 30 maj 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 112 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Järfälla-Jakobsberg 2:1181

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

6 700 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 500 kr
Försäkring: 2 200 kr
Beräknat antal personer: 4

Förening

Namn

Wasa

Om föreningen

Välkommen till Brf Wasa som bildades 1958, samma år som fastigheten byggdes. Föreningen har 82 lägenheter med bostadsrätt på adresserna Vasavägen 49-67 (ojämna nummer)

Renovering av fastigheten genomfördes 1986 då ytterväggarna tilläggsisolerades och nytt fasadtegel sattes upp. Nytt yttertak 1985. De relativt sett små balkongerna byttes till nya med 2,5 ggr större yta 1986. Badrummen renoverades 1990 och fönstren byttes 1991 till 2-glas/isolerglas. Ansluten till fjärrvärme sedan 2002. Säkerhetsdörrar 2002 samt att föreningen även har genomgått en stamrenovering 2007. Installerat nya belysningsstolpar 2009/2010 och installerat fiber via telia 2013. Ingår i avgiften med hastighet upp till 100/10 Mbit/s. Ett basutbud av TV-kanaler ingår också i avgiften.

Parkering tilldelas boende genom kö-system. Kö kan förekomma. Föreningen har 39 p-platser med el ca 160:-/mån samt 2 p-platser utan el ca 100:-/mån.

Månadsavgiften höjdes med 3% för 2016.

Gemensamma utrymmen: Pingisrum i gången mellan port 55-59 vid tvättstugorna. Cykelrum 4 st. 2 Tvättstugor 2 mangelrum och 3 torkrum. Grillplats i anslutning till fastigheten från 2015. Sophus för hushållsavfall finns på gården.

Administrativ och teknisk förvaltning sköts av HSB Norra Stor Stockholm.
Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument.

Köparen debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbeloppet samt en pantsättningsavgift på 1% av prisbasbeloppet vid varje pantsättning för lån som belastar bostaden.

Med reservation för ändringar (senast uppdaterad 2016-04-13)

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Kommunens kommunikationer är goda och erbjuder såväl goda bussförbindelser som pendeltågstrafik. Färden med pendeltåg från Jakobsberg till Stockholms central tar 19 minuter. Närhet till såväl E18 som E4:an möjliggör för snabb transport söderut mot Stockholms city eller väster ut mot Enköping/Västerås. Arlanda och Bromma flygplats är belägna på cirka 25 minuters bilavstånd från Jakobsberg.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns centrumgalleria med stort serviceutbud och flertal butiker, t.ex. frisörer, caféer, klädbutiker, biograf, banker, apotek och ett välsorterat bibliotek. Här finns också centrala parkmiljöer med planteringar. Under senare år har ett flertal nya restauranger med olika smakinriktningar tillkommit. På sommaren finns det även gott om uteserveringar. I Jakobsbergs sjukhus finns vårdcentral, folktandvård och rehabilitering för äldre.

I närheten

Livsmedelsbutiker
The Swedish Foods in Järfälla
180 m
Chilenska Delikatesser Stockholm Handels
190 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
770 m
Stockholm Quality Outlet
1,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Nybergs Förskola
60 m
Allmogens Förskola
700 m
Kollektivtrafik
Nybergstorget
110 m
Jakobsberg Vasavägen
260 m
Grundskolor
Nybergsskolan
60 m
Nybergskolan
130 m
Gymnasium
YTC-Gymnasiet
430 m
Didaktus Jakobsberg
470 m
Banker
Swedbank
710 m
Nordea Bank AB
760 m
Golfbanor & Golfklubbar
Barkarby Golfhall
1,2 km
Viksjö Golfklubb
2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Bowling Bull
300 m
Jakobsbergs Sport- och Idrottshall
660 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte