Fänriksvägen 7, 3 tr

Bilder

  • Såld!
  • Kök med matplats
  • Vardagsrum med infälld tv-lösning i väggen
  • Balkong med fönster åt tre håll in i bostaden
  • Uteplats på framsidan utanför entrédörren
  • Badrum

Fänriksvägen 7, 3 tr , Barkarbystaden , Järfälla

3 rok med både uteplats och balkong, högst upp i huset! Stora perspektivfönster som på ett vackert sätt bildar en tavla utav naturen utanför. Arkitektoniskt spännande lägenhet med insynsskyddad, vindstilla balkong inbyggd i fasadlivet. Här finns en modern planlösning med genomgående ekparkettgolv och vita väggar. Snyggt helkaklat duschrum med tvätt-avdelning och Myresjö kök i vitt. Entré med klinker med golvvärme och rymlig klädkammare. Här lever ni ett bekvämt och barnvänligt lägenhetsliv med närhet till all tänkbar service, shopping, förskola/skola och gröna sköna naturupplevelser ute på Järvafältet. Förskola och lekpark finns precis utanför dörren!

75,2 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 478 kr värme, vatten, kabel-TV. Enhetsmätning av varmvatten tillämpas.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
75,2 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
341
Byggår:
2011
Driftskostnad:
583 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

75,2 kvm

Rumsbeskrivning

Bostaden har genomgående ekparkett, vitmålade väggar samt tak i vitt och presenterar följande planlösning:

Hall:
Bra planerad hall med goda avhängningsmöjligheter vid hatthylla samt garderober för klädförvaring. Mörkgrått klinker med golvvärme precis innanför entrén, exemplariskt för våta skor, övergår sedan till ett parkettgolv och vitmålade väggar. Säkerhetsdörr.

Uteplats:
Utanför entrédörren på framsidan så finns en loungedel med sol på eftermiddagen/kvällen. Unikt med möjlighet till två uteplatser/balkonger.

Kök/Vardagsrum:
Bostadens hjärta finns i detta kök med matplats och stora perspektivfönster som på ett vackert sätt bildar en tavla utav den prunkande naturen utanför. Det är verkligen wow- känsla på de tre perspektivfönsterna som omsluter hela balkongen, vanligast med två sidor glas men i detta fallet är det hela tre sidor viket gör att du från matplatsen kan se över balkongen och in i barn rummet. Läckert! Sällskapsytorna är väl tilltagna och matplatsen likaså. Självklart har du utgång till en balkong, men inte vilken som helst, utan en lättmöblerad solig balkong med morgon/fm.sol, nästintill fri från blåst eftersom den är inbyggd i fasadlivet. Kökssnickerier från Myresjö kök i klassiskt vitt, bänkskiva i laminat med kantlist i aluminium och vitt glas som stänkskydd ovanför bänkskiva. Maskinell utrustning från Electrolux: Spishäll med ugn, diskmaskin, inbyggd micro i arbetshöjd, kyl och frys samt fläktkåpa. Unik planlösning med fönster i vinkel och med en balkong, inbyggd i husets fasadliv, som skådas från fönster vid matplatsen som rymmer ca 6-8 personer. Vardagsrumsdelen rymmer soffa, tv-bänk, sideboard och fåtölj. De något lägre fönsterbrädorna erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp över de båda rummen och som sagt, det är de stora perspektivfönsterna som gör denna lägenhet magisk. Naturen är en del utav bostaden och belägenheten högst upp i huset skapar en lugn och behaglig boendemiljö. Dessutom så är gatan utanför bostaden en återvändsgata vilket innebär minimalt med trafik. Förskola precis mittemot och Järvafältets naturreservat skådas från lägenheten.

Balkong:
I österläge med morgon/fm.sol med en spännande arkitektonisk lösning som ger en mysig och behaglig balkong utan starka vindar. Förberett med glasat räcke och därmed möjlighet till profillös inglasning av balkongen. Vy mot förskola och det grönskande naturreservatet, Järvafältet, där bl.a. kossorna släpps ut om sommaren.

Dusch/wc-rum:
Helkaklat duschrum med infällda spotlights och kvalitativa materialval från Svedbergs. Klinker i matt svart och kakel i vitt. Wc-stol, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, badkar och handdukstork (el). Tvättdel med TM och TT samt arbetsbänk i laminat med förvaringsskåp ovan. Golvvärme finns att tillgå.

Sovrum 1:
Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng, arbetsbord eller byrå. Rymlig klädkammare i direkt anslutning.

Klädkammare:
Med gott om plats för klädförvaring eller förrådslösning. Flera hyllplan med stänger.

Sovrum 2:
Något mindre sovrum med plats för enkelsäng, underbara fönster i vinkel vilket ger möjlighet även för de mindre att titta ut på allt spännande om händer utanför bostaden.

Övrigt:
- I månadsavgiften ingår följande: kallvatten, värme. Därutöver tillkommer kostnaden för egen förbrukning av varmvatten. Föreningarna har tecknat ett kollektivt gruppavtal med Telia omfattande bredbandstelefoni, bredband 100/100Mbit/s och digital-tv med kanalpaket Lagom.
- Lamell och rullgardiner ingår.
- Vita släta innerdörrar.
- Uttag för data/TV finns i alla rum.
- Fönsterbänkar i sten.
- Förråd och garage kan hyras separat i "Hangaren" (Fänriksvägen 1), förmedlas via Barkarby Hage Parkering AB.
- Busslinjer som trafikerar närområdet är linje 567 mellan Jakobsbergs Station och (Barkarby Station / Sollentuna Station)

Förskolor, Skolor, Parker & Nöjen
-50 meter till Karlslund för- och grundskola: Karlslund
-Ålstaparken en kommunal lekpark med Flygplats-tema finns belägen 10 meter från Barkarby Hage: Ålstaparken
-20 meter ovanför Barkarby Hage finns en inhägnad hage där "Scottish Highland Cattle" (tamboskap, kossor) betar på ett större grönområde.
-750 meter bort vid Barkarby Handelsplats finns Andy's Lekland.
-Herrestaskolan bara ett stenkast bort, Sveriges första och största skola som är byggd i massivträ och med miljöcertifieringen Guld. Skolan beskrivs som en av Sveriges modernaste skolor ur ett miljöperspektiv - nästan koldioxidneutral och självförsörjande på el.

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 4, hiss finns

Avgift

4 478 kr värme, vatten, kabel-TV. Enhetsmätning av varmvatten tillämpas.

Andel i föreningen

0,0297%

Tillträde

Sept 2016/Överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

4-våningshus med hiss

Byggnadsår

2011

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 4 juni 2014
Energiklass: -
Energiprestanda: 101 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Barkarby 2:24

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

7 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 7 000 kr
Beräknat antal personer: 4

Övrigt

Bostadskvarteret Barkarby Hage är ett av Barkarbystadens första kvarter och entreprenören Sundvalls Byggnads AB, hade nöjet att välja den bästa tomten i hela området. Här bor du på flyghistorisk mark, i ett lugnt läge och bara några minuters promenad från Sveriges bästa shopping. Och det bästa av allt - utanför fönstret har du ett både unikt och jättelikt strövområde! Med bara några steg förflyttar du dig till en plats där stenar, träddungar och vildrosor berättar historien om de människor och djur som levde här för tusen år sedan.

Lägenheterna är ritade av Arkitektmagasinet som använt ljus och rymd som ledstjärna för sitt skapande. Till inredningen valdes genomgående material av hög kvalitet och från välrenommerade leverantörer.

Innergården är lummig gård med parkutsikt och hela bostadskvarteret är utformad som ett U, med den öppna delen mot ett lummigt parkområde. Gården till ett trivsamt och grönt uterum, där det är enkelt att träffas och umgås. Barkarby Hage ligger i ett skyddat läge utan genomfartstrafik. Lägenheterna är omgivna av stora grönskande områden och precis utanför huset finns en lekplats. Karlslundsskolan och Herrestaskolan ligger på bekvämt gångavstånd ifrån lägenheten.

Förening

Namn

Barkarby Hage 2

Om föreningen

Föreningen har 30 lägenheter fördelade på Fänriksvägen 7, 9 och 11. Lägenheternas storlek är mellan 57m² och 116m².

Huset uppfördes av Åke Sundvall Byggnads AB och stod klart 2011.
Fastigheten ligger vid korsningen Löjtnantsvägen och Fänriksvägen intill Barkarby Handelsplats i Norra Stockholm. I området utvecklas nu Barkarbystaden är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet. Under en tioårsperiod växer här fram en helt ny stadsdel med 5 000 nya bostäder och 6 000 nya arbetsplatser.

Barkarbystaden har ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Dessutom ligger Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum,precis runt knuten.

Telia fastighetsanslutning för fibernät ger dig som boende kostnadsfri digitaltv avseende grundutbudet samt bredband 100/100Mbit. (ingår i avgiften)
Tappvarmvattnet debiteras separat.

Cykelrum & barnvagnsrum på Fänriksvägen 7.
I hangaren finns möjlighet att hyra förråd och garageplats. (Barkrbyhage parkerings AB) Garageplats 700 kr (snart 900) / mån.
Förråd om 10 kvm 700 kr. P-plats ute äger grannföreningen Barkarby Hage 1, Parkeringsplats ca 350 kr/mån.
Årsavgifterna har inte höjts 2015 & 2016.
Ekonomisk förvaltare UBC.

Överlåtelseavgift och pantsättninsgavgift betalas av köparen.

Om området

Barkarbystaden

Barkarbystaden är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer här fram en helt ny stadsdel. En mix av boendeformer är planerat för att skapa en levande stadsmiljö. Närheten till naturen är påtaglig i hela stadsdelen genom parker och trädplanterade boulevarder. De två stora stadsparkerna erbjuder möjlighet till både avkoppling. Här finns även förutsättningar för alla tänkbara sport- och fritidsaktiviteter för hela familjen. Järvafältets Naturreservat är ett av Stockholms absolut största strövområden. Området börjar precis i utkanten av Fänriksvägen med Ålsta hage. Bortanför hagen sträcker det stora naturreservatet ut sig med sina skogar, ängar och promenadstigar. Här finns även Säbysjöns badplats och Järfälla Ridcentrum med ridskola. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Barkarbystadens utmärkta kommunikationer gör det enkelt att både bo och arbeta här. Med pendeltåg tar det endast 16 minuter till Stockholm Central. Dessutom når du både Arlanda och Bromma flygplats inom 30 minuter med bil. De många fina gång- och cykelstråken underlättar förbindelserna mellan stadsdelens bostadsområden, skolor, handel och rekreationsområden. Med den ev. nya spårförbindelsen går det snabbt och smidigt att ta sig både lokalt i staden och till Kista. Infartsparkering finns att tillgå vid Barkarby pendeltågsstation.

Närservice

Barkarbystaden kommer att ha ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Dessutom ligger Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum. Läs mer om Barkarbystaden på: www.barkarbystaden.se

I närheten

Livsmedelsbutiker
Maxi ICA Stormarknad Barkarbystaden
420 m
The Italian Food Company AB
1,5 km
Köpcentrum & Gallerior
Stockholm Quality Outlet
660 m
Veddesta Centrum
1,7 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Karlslund för- och grundskola
150 m
Dalens Förskola
410 m
Kollektivtrafik
Stora torget
460 m
Herrestavägen
470 m
Grundskolor
Karlslund för- och grundskola
150 m
Tallbohovskolan
1,1 km
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
2 km
Didaktus Jakobsberg
2,1 km
Banker
SEB
1,9 km
Swedbank
1,9 km
Golfbanor & Golfklubbar
Barkarby Golfhall
1,7 km
Akalla-Kanaan 98 Bgk
2,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tallbohov Idrottsplats
1 km
Barkarby Flygklubb
1,5 km
Simhallar & Utomhusbad
Tensta Sim- och Idrottshall
3,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte