Engelbrektsvägen 29, 1 tr.

Bilder

  • Såld!
  • Kök från 2008
  • Badrum 2008
  • Inglasad balkong
  • Vardagsrum
  • Kök 2008

Engelbrektsvägen 29, 1 tr. , Jakobsberg , Järfälla

Underbar lägenhet som du bara kan flytta in i & börja bo! Genomgående renoverad 2008 med fina material och färgval. Stort kök med matplats i anslutning och härlig inglasad balkong i väster. Förening med god ekonomi och låg avgift om 3173kr/mån! Fria p-platser på gatan. Gångavstånd till J.bergs C och p-tåg!

74,6 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 173 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV(basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
74,6 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
1302
Byggår:
1957/60
Driftskostnad:
433 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

74,6 kvm

Rumsbeskrivning

Hall:
Välkommen till denna mycket hemtrevliga och ombonade bostad med en luftig entré som är öppet mot kök och matplats. Ljusgråa målade väggar med en grå/brun klinker med en struktur som ger en känsla av sten och löper hela vägen in till köket. Plats för hatthylla och byrå. Säkerhetsdörr.

Kök:
Bostadens hjärta som renoverades 2008 med smakfulla kökssnickerier i svart/brunt och handtag i rostfritt, mosaikkakel i skimrande koppar och infällda spotlights ovanför och längs med köksluckorna, bänkskiva i laminat med infälld diskho i rostfritt. Tillbyggd barbordslösning i ek av nuvarande ägare som på ett bra sätt skärmar av köksdelen mot hallen och skapar en mysigare känsla. Plats finns för matbord mot väggen om så önskas. Maskinell utrustning: Spishäll, inbyggd ugn och micro i arbetshöjd, integrerad diskmaskin, fläktkåpa i design i rostfritt och vitt glas (fläkt ej godkänd av brf och behöver ses över) samt en kombinerad och integrerad kyl/frys. Underbart kök att vistas i där kreativiteten kan flöda och många vänner samlas kring matplatsen eller barbordet. I anslutning till matplatsen finns utgången till den inglasade balkongen.

Inglasad balkong:
Här finns gott om plats för sittgrupp och inglasningen gör att säsongen förlängs både på sensommaren och framåt vårkanten. Västerläget erbjuder ljuvlig kvällssol.

Dusch/wc:
Renoverades 2008, helkaklat i krämvitt med grå detaljer på vägg och klinker i svart/grå nyans. Duschkabin, wc-stol, handfat med kommod, spegel med två sidoskåp i frostat glas och toppmatad tvättmaskin samt golvvärme (el).

Vardagsrum:
Plats för både sällskaps och tv-del, mycket ljus från fönster, parkettgolv och svagt gula väggar. Vid önskemål finns det även plats för matbord för 4-6 personer.

Sovrum 1:
Harmoniskt rum med parkettgolv och svagt gul färg på väggarna där det finns plats för enkelsäng, skrivbord, hylla samt goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober.

Sovrum 2:
Väggar i svag gul kulör med ekparkett och klädkammare i anslutning (kan användas som mindre arbetsrum). Plats för dubbelsäng samt skrivbord eller byrå.

Övrigt:
-Förråd i källaren samt ett mindre matförråd, även det beläget i källaren.
-Nya innerdörrar 2008, vita spegeldörrar.
-Tvättstuga i samma port, 29.

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 173 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV(basutbud)

Andel i föreningen

0,992%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Omgående eller ö.k.

Byggnad

Byggnadstyp

3 våningshus utan hiss

Byggnadsår

1957/60

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 25 maj 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 161 kWh/m² (Atemp) och år

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

5 200 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 500 kr
Försäkring: 1 700 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Baserat på schablon då säljaren inte bor i bostaden idag.

Förening

Namn

Nybergstrean

Om föreningen

Välkommen till Brf Nybergstrean som består av 96 lägenheter i fastigheterna Jakobsberg 2:1214, 2:1369 och 2:1215 med adresserna Hamarvägen 35-51 och Engelbrektsvägen 29-35, 1 lokal som idag är pizzeria. Byggår:1957/60.

Föreningen förvaltas dels av styrelsen och dels av Lannea AB. CABJ fastighetsservice AB har anlitas för fastighetsskötsel och en del utförs av medlemmar i föreningen.
1989-90 genomfördes större renoveringar såsom tegelfasad och nytt plåttak.
Byte av vertikala avloppsstammar i källarplan under 2010.
Högtrycksspolning av avloppsledningar 2014/2015

Grovtvättstugor finns i port 37 och 49 samt Engelbrektsvägen 29.
Till lägenheterna hör ett lägenhetsförråd och syltförråd.
30 garage-pl - sep.kö.
26 parkerings-pl m elstolpe kostar 100 kr/mån - sep.kö.
31 parkerings-pl utan elstolpe kostar 50 kr/mån - sep.kö.

Kabel-tv genom ComHem. Basutbud 1,2,4 och lokal-tv ingår.
Bredband genom ComHem, kostnad tillkommer, alternativt genom Adsl.
Bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften.
En överlåtelseavgift betalas av säljare.

Med reservation för ev ändringar

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Kommunens kommunikationer är goda och erbjuder såväl goda bussförbindelser som pendeltågstrafik. Färden med pendeltåg från Jakobsberg till Stockholms central tar 19 minuter. Närhet till såväl E18 som E4:an möjliggör för snabb transport söderut mot Stockholms city eller väster ut mot Enköping/Västerås. Arlanda och Bromma flygplats är belägna på cirka 25 minuters bilavstånd från Jakobsberg.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns centrumgalleria med stort serviceutbud och flertal butiker, t.ex. frisörer, caféer, klädbutiker, biograf, banker, apotek och ett välsorterat bibliotek. Här finns också centrala parkmiljöer med planteringar. Under senare år har ett flertal nya restauranger med olika smakinriktningar tillkommit. På sommaren finns det även gott om uteserveringar. I Jakobsbergs sjukhus finns vårdcentral, folktandvård och rehabilitering för äldre.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hammode
150 m
Fam Konditori AB
320 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
400 m
Stockholm Quality Outlet
950 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Allmogens Förskola
320 m
Jakobsbergs öppna förskola
460 m
Kollektivtrafik
Folkungavägen
190 m
Jakobsberg sjukhus
260 m
Grundskolor
Nybergskolan
370 m
Aspnässkolan
460 m
Gymnasium
Didaktus Jakobsberg
540 m
Gymnasieiskolornas information Järfälla
560 m
Banker
Swedbank
360 m
FOREX Bank
400 m
Golfbanor & Golfklubbar
Barkarby Golfhall
1,5 km
Järfälla Golfklubb
2,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Bowling Bull
270 m
Tallbohov Idrottsplats
600 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Fernström eller Torbjörn Johansson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte