Maskinistvägen 16, 7 tr.

Bilder

  • Såld!
  • Inglasad balkong med sjöutsikt
  • Sjöutsikt från balkongen
  • Inglasad balkong med härlig utsikt
  • Modernt kök och ordentlig matplats
  • Modernt kök i vinkel och öppet mot vardagsrum

Maskinistvägen 16, 7 tr. , Bolinder Strand - Kallhäll , Järfälla

Välkommen till denna rymliga och högt belägna bostad i Bolinder Strand med fönster i tre väderstreck! Bostaden ligger på våning 8 och här har du utsikt över Mälaren från stor inglasad balkong som vetter mot soligt sydvästläge. Huset uppfördes 2011 och här bor man utan insyn i bekvämt boende med hiss. Bostaden erbjuder modern standard med ljusa ytskikt, fullt utrustat kök, duschrum med tvätt samt separat WC. Utöver det finns här förvaring i flera garderober samt klädkammare till det större sovrummet. Från bostaden ser man tågstationen och pendeltåg tar dig till Sthlm på ca 24 min. I området finns restaurang, friskis & svettis gym, löparspår, fin strandpromenad och natur reservat. Välkommen att upplevas på plats!

95 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 727 kr inkl. värme & kallvatten Sep. debitering för varmvatten och mediapaket
Typ:
Lägenhet
Boarea:
95 kvm
Våning:
8, hiss finns
Lägenhetsnummer:
41702
Byggår:
2012
Driftskostnad:
491 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

95 kvm

Rumsbeskrivning

Entré/ Hall
Välkomnande hall i vinkel med ekparkett på golvet och vitmålade väggar. Här finns det goda förvaringsmöjligheter i garderob med skjutdörrar och plats att hänga av sig på hatthylla intill entrén.

Gäst-WC
Fin och modern WC utrustad med WC-stol, handfat med kommod, spegelskåp med spotlights. Väggarna är vitmålade med ljust kakel ovanför handfat och mörkt klinker på golvet.

WC/Dusch
Modernt och rymligt med kakel och klinker i grått respektive mörkgrå. Utrustat med WC-stol, handfat med grå kommod, spegel med belysning, duschhörna med glasvägg och golvvärme (el). Här finns även tvätt del med tvättmaskin och torktumlare (Siemens) med vit arbetsbänk ovanför samt överskåp.

Kök
Modernt och öppet kök mot vardagsrum med vita kökssnickerier och brunt kakel ovanför arbetsbänk i laminat. Köket är utrustat med infälld spishäll, fläkt, infällt och stort diskho, varmluftsugn, diskmaskin, inbyggd micro samt kyl och frys. Mot vardagsrum finns en bardel som öppnar upp mellan kök och vardagsrum. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar. Här finns anslutning till den inglasade balkongen, med solskydd, i sydväst läge där du kan njuta av solen under hela dagen med skogs och sjöutsikt över del av Mälaren, samt Görväln i väster. På den stora balkongen ryms loungegrupp eller caféset. I köket finns uttag för tele, tv och internet.

Vardagsrum
Ljust och öppet vardagsrum med ekparkett och vitmålade väggar. Här finns plats för soffgrupp, soffbord och tv-del. Här finns uttag för tv samt dubbla uttag för tele och internet.

Sovrum 1
Ekparkett och vitmålade väggar. Här får det plats med bl.a. enkelsäng och skrivbord. Garderob finns. I sovrum 1 finns uttag för tele och internet.

Sovrum 2
Master bedroom med sjöutsikt och klädkammare, där det finns plats för dubbelsäng och annat möblemang. Ekparkett och vitmålade väggar med vinkelvägg och uttag för bredband. Anslutning till rymlig klädkammare med garderob och goda förvaringsmöjligheter på hyllplan med stänger, ekparkett och vita väggar. Här finns uttag för tele, tv och internet.

Sovrum 3
Här finns plats för enkelsäng och annat möblemang. Detta rum funkar även som kontorsrum, vilket den används som idag. Ekparkett och grönmålade väggar med randig fondtapet. Fönsterbräda i sten. Här finns uttag för tele och internet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

8 av 10, hiss finns

Avgift

4 727 kr inkl. värme & kallvatten Sep. debitering för varmvatten och mediapaket

Driftskostnad

5 900 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 500 kr
VA: 700 kr
Övrigt: 2 700 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

1,2404%

Andel av årsavgiften

1,2404%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

April 2017 / enligt ök.

Byggnad

Byggnadstyp

10-våningshus med hiss

Byggnadsår

2012

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 11 juni 2014
Energiklass: -
Energiprestanda: 79 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas fönster (isoler)

Övrigt

Inglasad balkong med högt och fritt läge. Här har man härlig utsikt mot skog och sjöutsikt över Mälaren. Alla glaspartier går att fälla bort för att få helt öppet. På balkongen ligger utomhusmatta.

Tillhörande förråd om ca 4 kvm finns i källaren.

Förening

Namn

Bolinder Port

Om föreningen

Fastigheten uppfördes under 2011/12 av JM AB och inflyttning pågick under 2012. Föreningen består av 101 lägenheter i modern arkitektur fördelade på 1-5 rok i två huskroppar. Brf Bolinder Port bildades som självständig förening 2013.

Allmänt om föreningen
Fastigheten är tystare än vad svenska byggregler kräver. Extra tjocka väggar och bjälklag ger mycket god ljudisolering mellan lägenheterna och höga ljudkrav har ställts på ventilations- och värmesystem. Ytterdörrarna håller god ljudklass och brevinkast i dörrarna har ersätts med postboxar i trapphusens entréer.

Avgiften är inkl. värme & kallvatten. Separat debitering för mediapaketet avseende; bredband (100/10Mbit), TV (basutbud) och bredbandstelefoni (grundavgift) från Comhem, (Se separat pdf under bilagor). Sep. debitering varmvatten (ca 50-100kr/mån) och hushållsel sker. Föreningen är ansluten till fjärrvärmenät och har Eon som elleverantör.

I källaren finns lägenhetsförråd till varje lägenhet, 2 cykelförråd samt ett antal uppställningsplatser för barnvagnar. Utanför entrén till Maskinistvägen 16 finns takförsedda cykelställ för ett 50-tal cyklar/mopeder.

Föreningen har ett starkt miljöarbete och ett miljötänk som skall genomsyra allt som sker inom föreningen. Huset har mätare installerade till varje lägenhet för att mäta varmvattenförbrukningen. Varmvattnet debiteras respektive bostadsrättsinnehavare relaterat till uppmätt förbrukning. Genom att varmvattenanvändningen mäts individuellt i varje lägenhet får man bättre kontroll över sin varmvattenförbrukning och över sina energikostnader.

Föreningen kommer att vara delaktiga i en gemensamhetsanläggning med grannfastighet rörande motorvärmare, lekyta och vattenledningar.
Garantitiden för byggnadsarbetena är fem år från slutbesiktningen som genomförs i samband med den första upplåtelsen av varje bostad. Garantitiden för vitvaror och ytskikt som t.ex. målning är 2 år från slutbesiktningen. (Se separat pdf om besiktning och byggfelsförsäkring under bilagor)

Avgiftsförändringar
2015 höjdes årsavgiften med 2%. Höjningen är i linje med den ekonomiska planen och styrelsen kan konstatera att ekonomin i föreningen kommer att bli stark kommande år.
2016 oförändrad avgift
2017 oförändrad avgift
För parkeringsplatser är hyran oförändrad 2015.

Parkering
Totalt finns det 91 parkeringsplatser, varav 34 garageplatser (ca 600 kr/månad) och 57 platser utomhus med motorvärmare (ca 350 kr/månad). Separat kö. Det finns även flertal gästparkeringar i området.

Utförda renoveringar

Kommande renoveringar

Med reservation för eventuella förändringar.

Teknisk förvaltning: JM AB
Administrativ förvaltning: MBF
Föreningen har en egen hemsida: www.bolinderport.se. Här kan man bland annat ta del av föreningens stadgar samt annan matnyttig information.

Om området

Bolinder Strand - Kallhäll

Bolinder Strand är ett sjö- och strandnära område med waterfront mot Mälaren. Ett naturnära område med exklusiva bostäder och vackert upplyst strandpromenad, som också erbjuder två badplatser i västerläge, två båtklubbar och marina. Utöver detta finns Görvälns naturreservat med fina strövområden. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Förskolor och skolor finns i närliggande Kallhäll. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation 2016 inom ramen för utbyggnad av Mälarbanan, färd till Stockholms city tar ca. 24 minuter. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Jakobsberg som Stäket. Stor infartsparkering. Ombyggd E18 som har kortat ner restiden till Stockholms city, nu utan trafikljus.

Närservice

I Bolinder Strand finns Friskis & Svettis samt uppskattad lunchrestaurang. I närliggande Kallhälls Centrum, som f.n. genomgår omattande renovering och ombyggnad, med bl.a. Folkets hus, bibliotek samt ett tjugotal affärer, restauranger, frisör, läkar- och tandläkarmottagning.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära Gänget
220 m
Coop Konsum
270 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
4 km
Stockholm Quality Outlet
5,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Kallhälls öppna förskola
380 m
Svetsarvägens Förskola
540 m
Grundskolor
Kallhälls sporthall
480 m
Lädersättraskolan
760 m
Gymnasium
Björkebyhallen sporthall
3,9 km
Kvarnskolan
4,1 km
Banker
Swedbank
280 m
Swedbank
280 m
Golfbanor & Golfklubbar
Rotebro Golf
5,4 km
Svartinge Golf AB
5,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Kallhälls sporthall
480 m
Bolindervallen Idrottsplats
1,2 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
4,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Anders Trotzig för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte