Vasaplatsen 6, 5 tr (lgh 1501)

Bilder

  • Såld!
  • Balkong med fm/morgonsol
  • Vardagsrum med burspråk
  • Kök med matplats
  • Dusch/wc- finns 2 st bad/dusch!
  • Badrum - finns 2 st bad/dusch!

Vasaplatsen 6, 5 tr (lgh 1501) , Jakobsberg , Järfälla

Tyst och lugnt då du är ensam på hela våningsplan 6 med eget förråd bredvid. Goda kommunikationer, affärer & restauranger runt knuten. Välkommen till en mycket central och bekväm lägenhet med renoverade ytskikt från 2012 och med 2 dusch/badrum. Sthlm C når du på 19 min, 30.000kr i reparationsfond till ny ägare!

96,5 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 291 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV(basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
96,5 kvm
Våning:
6, hiss finns
Lägenhetsnummer:
29
Byggår:
1991
Driftskostnad:
508 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

96,5 kvm

Rumsbeskrivning

Hall:
I denna lägenhet möts du av en rymlig hall i vinkel med ljusa tapeter och parkettgolv inlagt 2012. Hatthylla finns att tillgå liksom förvaring för städ/garderob. I den inre hallen finns två stycken klk/förråd för klädförvaring. Ytterligare ett stort förråd finns beläget på samma våningsplan, dörren bredvid. Endast för denna lägenhets bruk som för övrigt ligger ensam på hela våningsplan 6!

Förråd/Klädkammare:
Dessa två "rum" fungerar som antingen förråd eller klädkammare, ena utrustad med hyllplan och stänger. Vitmålade väggar och ljus plastmatta i båda klk/förråden. Önskas en stor walk in closet eller rum utan fönster så kan väggen mellan dessa tas ned.

Vardagsrum:
Här möts du av ett ljust vardagsrum med vita tapeter och ljusgrå fondvägg/tapet och parkettgolv. Utsikt har du mot Jakobsbergs Centrum via det vackra burspråket med plats för matgrupp. Plats för soffgrupp, soffbord, tv med möbeltillbehör, hylla och/eller vitrinskåp.

Kök:
Köket är uppdaterat med nya vitvaror, nytt parkettgolv och omlackerade blåa köksluckor samt nymålade vita väggar, allt från 2012. Vitt kakel ovan bänkskiva i ek med diskho i rostfritt och med en extra lång avställningsyta, även den i rostfritt. Fullhöjds kyl och frys med överskåp, spishäll med ugn från Electrolux och diskmaskin från Indesit. Plats för matbord för ca. 4-5 personer och utgång till balkong.

Balkong:
Här njuter du av solen under morgon och förmiddag då denna mysiga balkong ligger i österläge, högst upp i huset vilket gör att du möter himlen. Plats för utemöbler, grå plastmatta på golvet som ingår i köpet.

Dusch/wc:
Denna 4 rok har lyxen att ha, inte bara en utan två!, dusch/wc. Denna är belägen direkt vid entrén med vitt kakel och ljusgrå bård samt mörkgrått klinker (klinker inlagt 2014 med golvvärme). Utrustat med wc-stol, handfat, spegelskåp, dusch och handdukstork (vattenburen).

Badrum:
Bredvid bostadens första dusch/wc är detta badrum beläget med likvärdigt vitt kakel men ej klinker utan en ljusgrön våtrumsmatta. Utrustad med badkar, wc-stol, handfat, spegel, badrumsskåp, handdukstork (vattenburen) och tvättmaskin.

Sovrum 1:
Det största sovrummet med laminatgolv, vit tapet och en blommig fondvägg/tapet uppsatt 2011. Plats för dubbelsäng, skjutdörrsgarderob (ingår i köpet) samt ytterligare möblemang. Fönster åt två väderstreck, både mot mot Vasaplatsen och ett mindre till balkongen.

Sovrum 2:
Sovrum med mönstrad tapet i blått samt en ljus plastmatta/linoleumgolv. Plats för enkel- eller dubbelsäng, två garderober (ingår i köpet), skrivbord, hylla och byrå. Fönster mot torget utanför Jakobsberg station/centrum. Här kan du se när pendeltåget beräknas komma in och springa ned i rätt tid.

Sovrum 3:
Ett mindre sovrum, med svagt grön tapet med fondvägg i blått och ljus plastmatta/linoleumgolv. Plats för en enkelsäng, skrivbord och en garderob (ingår i köpet). Fönster mot Vasaplatsen och ett litet till balkongen vilket ger bra med ljus åt rummet.

Övrigt:
-Förråd och tvättstuga på entréplan i samma port, tvättstuga med fönster mot gården.
-Bredband från bredbandsbolaget (upp till 1gb) eller comhem tre hål i väggen.
-Reparationsfond som ny ägare får använda om 30.000kr!
-Eget förråd beläget bredvid lägenheten på samma våningsplan.
-Endast denna lägenhet på plan 6!
-2012 tapetserades hela lägenheten.

VIKTIG INFORMATION:

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar och övriga handlingar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

6 av 6, hiss finns

Avgift

5 291 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV(basutbud)

Andel i föreningen

3,62538%

Andel av årsavgiften

3,62539%

Reparationsfond

30000 kr

Tillträde

Aug 2016

Byggnad

Byggnadstyp

6-våningshus med hiss

Byggnadsår

1991

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 18 september 2012
Energiklass: -
Energiprestanda: 132 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:591

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

6 100 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 400 kr
Försäkring: 1 700 kr
Beräknat antal personer: 3

Förening

Namn

Ynglingen

Om föreningen

Välkommen till Brf Ynglingen, en centralt belägen bostadsrättsförening som består av ett 6-våningshus med hiss. Byggår 1991. 33 lägenheter som upplåts i både bostadsrätt samt hyresrättsform. Belägen på adresserna: Vasaplatsen 2-6 samt Ynglingavägen 11. Bostadsrättsföreningen HSB brf Ynglingen i Jakobsberg bildades den 21 september 2011 med syfte att förvärva den ombildade bostadsfastigheten Jakobsberg 2:591.
Gångavstånd till Jakobsbergs centrum med livsmedelsbutiker samt pendeltåg och buss.

Renoveringar:
Under året 2014 har en omfattande utvändig ommålningen genomförts. Balkongernas träpaneler, plåtdetaljer och fönsterbleck, samt plåt- och trädörrar mot gården har målats. Invändigt har samtliga hissdörrar målats om. Ett nytt låssystem började installeras i entréerna under december 2014 och är i drift sedan februari 2015. Bytet av låssystem innebär förhöjd säkerhet och därmed ett tryggare boende.

-Bostadsrättstillägget tecknas utav föreningen för medlemmarnas räkning.
-Föreningen ingår i ett gruppavtal tecknat med ComHem. Kostnaden för TV-grundutbudet ingår i årsavgiften till föreningen. I varje lägenhet finns även uttag för uppkoppling till Bredbandsbolaget (kostnad ingår ej i föreningsavgiften).
-Gemensam tvättstuga finns på entréplanet med fönster mot innergården.
-Ett förråd finns till lägenheten.

Avgiftshöjning 4% från 1 januari 2016.

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Kommunens kommunikationer är goda och erbjuder såväl goda bussförbindelser som pendeltågstrafik. Färden med pendeltåg från Jakobsberg till Stockholms central tar 19 minuter. Närhet till såväl E18 som E4:an möjliggör för snabb transport söderut mot Stockholms city eller väster ut mot Enköping/Västerås. Arlanda och Bromma flygplats är belägna på cirka 25 minuters bilavstånd från Jakobsberg.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns centrumgalleria med stort serviceutbud och flertal butiker, t.ex. frisörer, caféer, klädbutiker, biograf, banker, apotek och ett välsorterat bibliotek. Här finns också centrala parkmiljöer med planteringar. Under senare år har ett flertal nya restauranger med olika smakinriktningar tillkommit. På sommaren finns det även gott om uteserveringar. I Jakobsbergs sjukhus finns vårdcentral, folktandvård och rehabilitering för äldre.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp Jakobsbergs Centrum
120 m
Coop Extra
130 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
110 m
Stockholm Quality Outlet
1,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Allmogens Förskola
150 m
Kvarnens Förskola
220 m
Kollektivtrafik
Jakobsberg station
110 m
Jakobsberg centrum
120 m
Grundskolor
Aspnässkolan
540 m
Kvarnskolan
590 m
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
110 m
Didaktus Jakobsberg
460 m
Banker
Nordea Bank AB
20 m
Swedbank
110 m
Golfbanor & Golfklubbar
Barkarby Golfhall
1,9 km
Järfälla Golfklubb
2,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Simhallen i Jakobsberg
670 m
Jakobsbergs Sport- och Idrottshall
670 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Fernström eller Botan Barzanji för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte