Fänriksvägen 3, 1 tr

Bilder

  • Såld!

Fänriksvägen 3, 1 tr , Barkarbystaden , Järfälla

Denna bostad säljs med fast pris, först till kvarn, men den har inte varit ute till försäljning tidigare utan det är en prismodell som säljaren valt att tillämpa. Så skynda dig att maila mig för att vara först!

Arkitektoniskt spännande lägenhet med en ljus interiör och stora fönster mot gården. Här finns en modern planlösning med genomgående ekparkettgolv och vita väggar. Snyggt helkaklat duschrum med tvätt-avdelning och separat gäst-wc. Myresjö kök i vitt. Entré med klinker med golvvärme och separat klädkammare. Insynsskyddad balkong i soligt söderläge som är inbyggd i fasadlivet och därmed nästintill fri från blåst. Här lever ni ett bekvämt och barnvänligt lägenhetsliv med närhet till all tänkbar service, shopping, förskola/skola och gröna sköna naturupplevelser ute på Järvafältet.

85,2 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 041 kr värme & kallvatten. (Kabel-TV, Ip-telefoni, Bredband 100 mbit 299kr/mån - Enhetsmätning av varmvatten tillämpas.)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
85,2 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
123
Byggår:
2011

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

85,2 kvm

Rumsbeskrivning

Bostaden har genomgående ekparkett, vitmålade väggar samt tak i vitt och presenterar följande planlösning:

Hall:
Bra planerad hall med en luftig och öppen känsla samt fint ljus från fönster. Goda avhängningsmöjligheter vid hatthylla samt garderob för klädförvaring. Grått klinker med golvvärme precis innanför entrén, exemplariskt för våta skor. Parkettgolv och vitmålade väggar. Säkerhetsdörr.

Kök/Vardagsrum:
Bostadens hjärta finns i detta kök med matplats och vardagsrum. Sällskapsytorna är väl tilltagna och matplatsen erbjuder fönster i två väderstreck där ljuset flödar in. Självklart har du utgång till en balkong, men inte vilken som helst, utan en lättmöblerad solig balkong i söderläge, nästintill fri från blåst eftersom den är inbyggd i fasadlivet. Kökssnickerier från Myresjöhus i klassiskt vitt, bänkskiva i laminat med kantlist i aluminium och kakel i vitt. Maskinell utrustning från Electrolux: Spishäll med ugn, diskmaskin, inbyggd micro i arbetshöjd, kyl och frys samt spiskåpa. Unik planlösning med fönster i vinkel och med en balkong, inbyggd i husets fasadliv, som skådas från fönster vid matplatsen som rymmer ca 6-8 personer. Vardagsrumsdelen rymmer soffa, tv-bänk, sideboard och fåtölj. De något lägre fönsterbrädorna erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp över de båda rummen.

Balkong:
I soligt söderläge med en spännande arkitektonisk lösning som ger en mysig och behaglig balkong utan starka vindar. Förberett med glasat räcke och därmed möjlighet till profillös inglasning av balkongen. Vy mot den grönskande innergården med lekplats i anslutning.

Dusch/wc-rum:
Helkaklat duschrum med infällda spotlights och kvalitativa materialval. Klinker i matt svart och kakel i vitt. Wc-stol, handfat, duschhörna med välvda och vikbara dörrar i glas. Tvättdel med TM och TT samt arbetsbänk i laminat med förvaringsskåp ovan. Golvvärme finns att tillgå.

Sovrum 1:
Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng, arbetsbord eller byrå. Två garderober direkt till höger samt en rakt fram. Beläget i behagligt läge där du slipper den stekande södersolen. Klädkammare i direkt anslutning.

Klädkammare:
Med gott om plats för klädförvaring eller förrådslösning.

Sovrum 2:
Något mindre sovrum om med plats för enkelsäng eller bredare säng för två. En garderob direkt till vänster.

Övrigt:
- I månadsavgiften ingår följande: kallvatten, värme. Därutöver tillkommer kostnaden för egen förbrukning av varmvatten. Föreningarna har tecknat ett kollektivt gruppavtal med Telia omfattande bredbandstelefoni, bredband 100/100Mbit/s och digital-tv med kanalpaket Lagom med Smart Start som debiteras om 299kr/mån.
- Persienner finns i fönster.
- Vita släta innerdörrar.
- Uttag för data/TV finns i alla rum.
- Fönsterbänkar i sten.
- Förråd och garage kan hyras separat i "Hangaren" (Fänriksvägen 1), förmedlas via Barkarby Hage Parkering AB.

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns

Avgift

5 041 kr värme & kallvatten. (Kabel-TV, Ip-telefoni, Bredband 100 mbit 299kr/mån - Enhetsmätning av varmvatten tillämpas.)

Andel i föreningen

0,04133%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

4-våningshus med hiss

Byggnadsår

2011

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 4 juni 2014
Energiprestanda: 101 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Barkarby 2:23

Allmänt om fastigheten

Övrigt

Bostadskvarteret Barkarby Hage är ett av Barkarbystadens första kvarter och entreprenören Sundvalls Byggnads AB, hade nöjet att välja den bästa tomten i hela området. Här bor du på flyghistorisk mark, i ett lugnt läge och bara några minuters promenad från Sveriges bästa shopping. Och det bästa av allt - utanför fönstret har du ett både unikt och jättelikt strövområde! Med bara några steg förflyttar du dig till en plats där stenar, träddungar och vildrosor berättar historien om de människor och djur som levde här för tusen år sedan.

Lägenheterna är ritade av Arkitektmagasinet som använt ljus och rymd som ledstjärna för sitt skapande. Till inredningen valdes genomgående material av hög kvalitet och från välrenommerade leverantörer.

Innergården är lummig gård med parkutsikt och hela bostadskvarteret är utformad som ett U, med den öppna delen mot ett lummigt parkområde. Gården till ett trivsamt och grönt uterum, där det är enkelt att träffas och umgås. Barkarby Hage ligger i ett skyddat läge utan genomfartstrafik. Lägenheterna är omgivna av stora grönskande områden och precis utanför huset finns en lekplats. Karlslundsskolan och Herrestaskolan ligger på bekvämt gångavstånd ifrån lägenheten.

Förening

Namn

Barkarby Hage

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Barkarby Hage har sammanlagt 24 bostadsrätter och uppfördes 2011 av Åke Sundvall Byggnads AB.

Fastigheten ligger med ett lugnt och skyddat läge med direkt närhet till Järvafältet och till Barkarby Handelsplats i Norra Stockholm. I området utvecklas nu Barkarbystaden är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet. Under en tioårsperiod växer här fram en helt ny stadsdel med 5 000 nya bostäder och 6 000 nya arbetsplatser.

Barkarbystaden kommer att ha ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Dessutom ligger Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum, precis runt knuten.

I månadsavgiften ingår kallvatten och värme. Separat debitering sker för verklig förbrukning av varmvatten.

Obligatorisk kostnad á 299 kronor/månad tillkommer för bredband (100/100 Mbit/s, TV och telefoni, vilken debiteras samtidigt som månadsavgiften. Leverantör är Telia. I området finns också cykelrum, barnvagnsrum och förråd.

I hangaren finns möjlighet att hyra förråd (kostnad ca 550 kr/mån) och garageplats (kostnad ca 1 000 kr/mån). (Sep.kö via Barkarby Hage Parkering AB).

Köparen debiteras en överlåtelseavgift på 1 108 kr ( 2,5% av prisbasbeloppet) samt en pantsättningsavgift på 443 kr (1% av prisbasbeloppet) vid varje pantsättning för lån som belastar bostaden

Hemsida: http://brfbarkarbyhage.bostadsratterna.se/, www.barkarbystaden.se

Om området

Barkarbystaden

Barkarbystaden är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer här fram en helt ny stadsdel. En mix av boendeformer är planerat för att skapa en levande stadsmiljö. Närheten till naturen är påtaglig i hela stadsdelen genom parker och trädplanterade boulevarder. De två stora stadsparkerna erbjuder möjlighet till både avkoppling. Här finns även förutsättningar för alla tänkbara sport- och fritidsaktiviteter för hela familjen. Järvafältets Naturreservat är ett av Stockholms absolut största strövområden. Området börjar precis i utkanten av Fänriksvägen med Ålsta hage. Bortanför hagen sträcker det stora naturreservatet ut sig med sina skogar, ängar och promenadstigar. Här finns även Säbysjöns badplats och Järfälla Ridcentrum med ridskola. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Barkarbystadens utmärkta kommunikationer gör det enkelt att både bo och arbeta här. Med pendeltåg tar det endast 16 minuter till Stockholm Central. Dessutom når du både Arlanda och Bromma flygplats inom 30 minuter med bil. De många fina gång- och cykelstråken underlättar förbindelserna mellan stadsdelens bostadsområden, skolor, handel och rekreationsområden. Med den ev. nya spårförbindelsen går det snabbt och smidigt att ta sig både lokalt i staden och till Kista. Infartsparkering finns att tillgå vid Barkarby pendeltågsstation.

Närservice

Barkarbystaden kommer att ha ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Dessutom ligger Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum. Läs mer om Barkarbystaden på: www.barkarbystaden.se

I närheten

Livsmedelsbutiker
Maxi ICA Stormarknad Barkarbystaden
420 m
ICA Nära Söderhöjden
1,5 km
Köpcentrum & Gallerior
Stockholm Quality Outlet
630 m
Veddesta Centrum
1,7 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Karlslund för- och grundskola
190 m
Dalens Förskola
380 m
Kollektivtrafik
Herrestavägen
450 m
Stora torget
470 m
Grundskolor
Karlslund för- och grundskola
190 m
Tallbohovskolan
1,1 km
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
2 km
Didaktus Jakobsberg
2,1 km
Banker
SEB
1,8 km
Swedbank
1,8 km
Golfbanor & Golfklubbar
Barkarby Golfhall
1,7 km
Akalla-Kanaan 98 Bgk
2,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tallbohov Idrottsplats
1 km
Bowling Bull
1,5 km
Simhallar & Utomhusbad
Tensta Sim- och Idrottshall
3,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte