Tubvägen 3

Bilder

  • Såld!
  • Kök med matplats och matsal i öppen planlösning
  • Relaxavdelning i köket med utgång till altan på baksidan
  • Vardagsrummet - tillbyggda delen
  • Utbyggt kök med matplats i nära anslutning till v-rum
  • Baksidan av huset med stor trädäcksförsedd altan

Tubvägen 3 , Viksjö , Järfälla

Renoverat och utbyggt gavelhus, 180 kvm. med bl.a. nu åtgärdad golvkonstruktion med delvis vattenburen golvvärme. Stort kök med matplats, utbyggt v-rum, stort TV-/allrum, 3 sovrum, stor tvättstuga, 2 kaklade WC-/duschrum, plan trädgårdstomt. Bilplats vid huset. Sep. ungdomsrum. Nära förskola/skola, buss & Mälaren.

180 kvm, 5 rok

Typ:
Kedjehus
Boarea:
180 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
756 kvm
Byggår:
1971
Driftskostnad:
2 216 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

180 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN:

Entré/hall: Utbyggd och mycket rymlig hall, inredd med vitmålade väggar, infällda spotlights, terrakottafärgade klinker med golvvärme och klädhylla.

Groventré/tvättstuga: Utbyggd och oerhört praktisk groventré/tvättstuga med extra takhöjd, inredd med vita och släta väggar, och 3/4-kaklade väggar med vitt kakel terrakottafärgade klinker med golvvärme, tvättho, tvättmaskin, torktumlare, bergvärmepump, separata varmvattenberedare, klädhyllor och flera klädstänger och hyllplan för klädförvaring.

WC-/duschrum: 3/4-kaklat WC-/duschrum med vitt kakel, i övrigt inrett med vitmålad glasfiberväv, terrakottafärgade klinker med golvvärme, infällda spotlights, WC-stol, tvättställ med engreppsblandare, handduktork, duschutrymme med vikbara duschväggar, vägghängt skåp och badrumsspegel.

Vardagsrum: Ljust och tillbyggt vardagsrum med extra takhöjd och plats för flera soffgrupper och matbord, inrett med vita och släta väggar, parkettgolv med golvvärme, flera fönster med bröstning från golvnivå och utgång till stor och trädäcksförsedd altan/uteplats, ut mot trädgården på baksidan av tomten och med morgon-/förmiddagssol.

Kök med matplats: Ombyggt, renoverat och rymligt familjekök för den stora familjen, inrett med vita och släta väggar, parkettgolv med golvvärme och utgång till den trädäcksförsedda altanen/uteplatsen på baksidan. Köket är i övrigt inrett med vita skåpluckor, grå laminatbänk med infälld diskho, spis med induktionshäll och ugn, spisfläkt, kyl/frys x 2, och diskmaskin. Separat och praktisk extra diskho. Öppning ut mot TV-rummet/matsalen/allrummet.

TV-/rum/bibliotek: Mycket ljust och trevligt TV-rum/bibliotek/matsal, inrett med vitmålade och släta väggar, utbytt golvkonstruktion med s.k. Nivellglv med nytt parkettgolv (2016) i en öppen planlösning med köket och utgång till stor, trädäcksförsedd och nybyggd atriumgård med plats större sitt-/ loungegrupp och med nedfälld grillplats. Separat oisolerad ateljé/förråd.

Trapphall: Vitmålade, släta väggar och infällda spotlights.

Möblerbar hall: Ljus och möblerbar hall, som med fördel kan användas som mindre TV-rum/lekrum/arbetsrum, inrett med vitmålade och släta väggar, parkettgolv och infällda spotlights.

Sovrum 1: Vitmålade och släta väggar och parkettgolv.

Sovrum 2: Masterbedroom inrett med vitmålade och släta väggar, parkettgolv och större garderobssektion.

Sovrum 3: Vitmålade och släta väggar och parkettgolv.

Walk in closet: Praktisk walk in closet, inredd med vita väggar, laminatgolv, 2 garderober med klädstång och med trådbackar för klädförvaring.

WC-/duschrum: Renoverat och helkaklat WC-/duschrum, inrett med vitt kakel, grå och melerade klinker med golvvärme, infällda spotlights, tvättställ med engreppsblandare med kommod, WC-stol, duschutrymme med vikbar duschvägg och handdukstork.

Budgivning

Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plansvilla

Byggnadsår

1971 ombyggt 2007

Uppvärmning

Bergvärme + radiatorer på övre plan

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 13 september 2016
Energiklass: D
Energiprestanda: 64 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund / Betongplatta
Grundmur: Betongbalkar på plint
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: Isolerglaskassetter
Bjälklag: Trä
Tak: Papp / PVC-duk

Övrigt

Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet "Viktiga dokument", eller rekvirera från fastighetsmäklaren Per Stenmark, telefon 08-580 104 60 eller via e-mail: per.stenmark@husmanhagberg.se. Digital-TV och bredband för 368 kr/månad. Fiber installerat. I samband med försäljningskontrakt så förbinder sig säljaren att låta installera en s.k. krypgrundsavfuktare, enligt offert lämnad från Anticimex. Kopia av offerten och skissen för installation finns under avsnittet "Viktiga dokument".

Förbättrings fakta Tubvägen 3

2006 Om o tillbyggnad inkl bergvärme. Arkitekt firma Lillman o Mårtelius
Kontrollansvarig Projektstyrning AB Bengt Person
2009 Tilläggsisolering ytterväggar, innertak o nya ytskikt ÖV
2009 Nytt badrum ÖV helkaklat inkl vattenburen golvvärme
2010 Markarbete o arkitekt gestaltad framsida (Zetas Trägård Örtengren)
2012 Fiber installerad
2013 Nykonstruktion av yttertak med bibehållet formspråk
2014 Målning av fasad inkl ersatt fasad material
2015 Underhållsfria fönster; byte i gamla delen
2016 Inspektionslucka + altangolv
2016 Diskmaskin + induktion-spis
2016 Omkonstruktion av golv v-rum inkl trapphallen o under trapp, av typ Nivell
Utfört av House service

Fastighetsbeteckning

Viksjö 3:346

Övriga byggnader

Separat förråd, som idag används som atelje. Garaget ombyggt dels till förråd/ungdomsrum, om 16 kvm. och idag inrett som TV-/allrum, dels arbetsverkstad med arbetsbänk och med plats för trädgårdsredskap. Växthus.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

26 600 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 12 000 kr
El: 5 000 kr
VA: 2 500 kr
Renhållning: 1 800 kr
Försäkring: 5 300 kr
Beräknat antal personer: 3

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 888 000 kr

Summa pantbrev

2 550 000 kr

Tomt

Areal: 756 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt i souterräng

Tomtbeskrivning

Stor, insynsskyddad och plan trädgårdstomt på baksidan av huset, omgärdad av trädgårdshäck, fruktträd, prydnadsbuskar och rabatter med bl.a. rabarber. Robotgräsklippare. Entrésidan av huset pryds av stensättning från biluppfarten, med bl.a. cykelställ. Skifferbelagd och ombonad uteplats i syd-/sydväst med eftermiddags-/kvällssol.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Viksjö S:19

Tillträde

Enligt överenskommelse

Övrigt

Nära förskolor, skolor, buss, naturreservat och Mälaren.

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett nyöppnat gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor och skolor i Viksjö. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till både Jakobsbergs och Barkarbys pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även direktbussar till våra grannkommuner såsom Kista och Sollentuna men även till Stockholms City under rusningstrafik.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, två apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns i kommunen Barkarby Handelsplats.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Nasim Kött Torg
660 m
ICA Kvantum Viksjö
1,2 km
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
2,7 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Högby Förskola
260 m
Pysslingen Förskolor och Skolor AB Förskolan Råsten
520 m
Kollektivtrafik
Råstensvägen
40 m
Prismavägen
350 m
Grundskolor
Högbyskolan
270 m
Viksjöskolan
1,1 km
Gymnasium
Mälargymnasiet
2,1 km
Järfälla Gymnasieskolor
2,1 km
Banker
Swedbank
1,1 km
Nordea Bank AB
2,6 km
Golfbanor & Golfklubbar
Järfälla Golfklubb
2,6 km
Viksjö Golfklubb
2,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Viksjö sporthall
1,2 km
Viksjövallen
1,3 km
Simhallar & Utomhusbad
Baset Mälaren
1,3 km
Görvälnsbadet Mälaren
1,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte