Dragspelsvägen 9

Bilder

  • Såld!
  • Fasadbild från baksidan
  • Renoverat och smakfullt inrett kök med matplats
  • Ljust och rymligt vardagsrum med utgång till stor balkong
  • Områdesbild - återvändsgata och ut mot allmänning
  • Vy från den trädcäksförsedda altanen på baksidan

Dragspelsvägen 9 , Viksjö , Järfälla

Renoverat och mycket lugnt beläget parhus med totalyta om 147 kvm. längs återvändsgata. Topprenoverat kök med matplats i nära anslutning till stort vardagsrum med utgång till stor balkong med fritt läge, 3 sovrum, 2 WC-/dusch-/badrum, walk in closet och TV-/all-/ungdomsrum. Carport. Nära till buss, natur, golf & skola.

131 kvm, 5 rok

Typ:
Kedjehus
Boarea:
131 kvm
Biarea:
16 kvm
Tomtarea:
632 kvm
Byggår:
1984
Driftskostnad:
2 550 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 sovrum

Boarea

131 kvm

Biarea

16 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN:

Entré/hall: Välkomnande entré/hall, inredd med gråmålad strukturväv, laminatgolv, 2 väggfasta dubbelgarderober och 1 väggfast enkelgarderob.

WC-/badrum: Ljusgrön och svagt blommönstrad våtrumstapet, ljusgrön våtrumsmatta, badkar, WC-stol, tvättställ med engreppsblandare med kommod och halogenspottförsedd spegel.

Tvättstuga/groventré: Praktisk groventré i direkt anslutning till köket, inredd med vitmålade väggar, gul plastmatta väggfasta skåp i ljus björk för förvaring, tvättmaskin i arbetsvänlig höjd, klädvårdsbänk, varmvattenberedare, torkskåp och mekanisk ventilation med värmeväxlare.

Vardagsrum: Ljust och rymligt vardagsrum i anslutning till köket med plats för såväl soffgrupp som större matgrupp, inrett med beige tapet med en blommönstrad fondvägg i beige nyans, parkettgolv och utgång till stor och insynsskyddad balkong i söderläge med fri utsikt över trädgården och mot allmänning.

Kök med matplats: Renoverat (2015) och smakfullt inrett kök med matplats, md ljusgrå tapet med en mönstrad fondtapet, laminatgolv, infällda spotlights, vita skåpluckor varav några med vitrinluckor, vitt kakel bakom arbetsbänkar av laminat med infälld diskho. Maskinellt är köket utrustat med spishäll (-15), spisfläkt i rostfritt/glas (-15), diskmaskin (-15), kyl (-15), frys (-15), rostfri och inbyggd ugn (-15) och rostfri och inbyggd mikrovågsugn med grill (-15).

SOUTERRÄNGPLAN:

Hall/passage: Ljust gråmålad strukturväv och ljust laminatgolv.

Trappförråd: Praktiskt förråd under trappen.

Sovrum 1: Grå tapet med en svagt mönstrad och ljus fondtapet, ljust laminatgolv och rullgardin.

Sovrum 2: Ljust grönmålade väggar, ljust laminatgolv och rullgardin.

Walk in closet: Rymlig och praktiskt inredd walk in closet, med vita väggar, ljusgrå heltäckningsmatta, spotlights, klädstänger, klädhyllor och flera utdragbara lådor för klädförvaring.

WC-/duschrum: Helkaklat och rymligt WC-/duschrum, inrett med vita keramiska plattor med diskret blå bård, koboltblå klinker med golvvärme, duschutrymme, vägghängd WC-stol, handdukstork, tvättställ med engreppsblandare, stor spegel, vägghängt linne-/högskåp för förvaring och infälld halogenspotbelysning.

TV-/all-/lekrum: Mycket praktiskt och uppskattat utrymme som TV-/all-/lekrum för barn/ungdomar, inrett med ljusgrå tapet, ljusgrått laminatgolv och spegelförsedda skjutgarderobsdörrar med förvaring bakom.

Sovrum 3/masterbedroom: Större sovrum, inrett med ljusgrå tapet med blommönstrad fondvägg, ljust laminatgolv, spegelförsedda skjutgarderober för klädförvaring och utgång till stor trädäcksförsedd altan/uteplats, under balkongen, med utsikt över trädgården och gräsmattan.

Budgivning
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plans med souterrängplan

Byggnadsår

1984

Uppvärmning

Direktverkande el

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 7 maj 2014
Energiklass: E
Energiprestanda: 90 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Lättbetong
Stomme: Lättbetong/trä
Fasad: Stående träpanel/målad pu
Fönster: 3-glas fönster
Bjälklag: Lättbetong/trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Stor och insynsskyddad balkong, med utgång från vardagsrummet, i söderläge och med utsikt över trädgården på baksidan och ut mot allmänning. Trädäcksförsedd altan, under balkongen, med utsikt mot den plana och rymliga gräsmattan, med plats för lek och umgänge, t.ex. studsmatta eller fotbollsmål. Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet finns att laddas ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument, eller rekvirera från fastighetsmäklaren Per Stenmark, telefon 08-120 229 06 eller via e-mail: per.stenmark@husmanhagberg.se. Internetkapacitet om upp till 50 Mbit, via ComHem.

Fastighetsbeteckning

Viksjö 8:356

Övriga byggnader

Carport. Separat förråd bakom carporten. Gemensamhetsanläggningen förfogar över en gemensamhetslokal på den gemensamt ägda gården, som kan användas för privata fest och inredd med mindre pentry.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

30 600 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 13 000 kr
El: 5 000 kr
VA: 2 500 kr
Renhållning: 1 800 kr
Väg, samf: 3 800 kr
Försäkring: 4 500 kr
Beräknat antal personer: 4

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 579 000 kr

Summa pantbrev

3 050 000 kr

Tomt

Areal: 632 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt i souterräng

Tomtbeskrivning

Plan och stor trädgårdstomt på baksidan av huset, med plats för spel. lek och umgänge.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Viksjö GA:57
Last, Ledningsrätt: Vatten och avlopp, 0123-83/18

Tillträde

15/8 eller enligt ök

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamnar. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Viksjö består till stor del av grupphusområden men närmast Centrum finns även flerfamiljshus. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till både Jakobsbergs och Barkarbys pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även direktbussar till våra grannkommuner såsom Kista och Sollentuna men även till Stockholms City under rusningstrafik.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns i kommunen Barkarby Handelsplats.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Kvantum Viksjö
1,8 km
Nasim Kött Torg
1,8 km
Köpcentrum & Gallerior
Åkermyntan Centrum - Citycon
2,8 km
Jakobsbergs Centrum - Citycon
4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Rosa Tornet Montessoriförskolan
520 m
Fjällen Förskola
680 m
Kollektivtrafik
Dragspelsvägen
380 m
Fjällenskolan
560 m
Grundskolor
Fjällenskolan
680 m
Sandvikskolan
900 m
Gymnasium
Pouya Educational Service (pes)
2,2 km
Järfälla Gymnasieskolor
3 km
Banker
Swedbank
1,7 km
ICA Kvantum Åkermyntan
2,9 km
Golfbanor & Golfklubbar
Hässelby Golfklubb
930 m
Järfälla Golfklubb
1,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Sandviks IP
900 m
Viksjö sporthall
1,8 km
Simhallar & Utomhusbad
Lövstabadet Mälaren
1,4 km
Baset Mälaren
2,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Per Stenmark

Per Stenmark

Järfälla Viksjö

Reg. Fastighetsmäklare Jur. kand

Ansvarig mäklare

070-631 81 60

08-120 229 06

per.stenmark@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte