Remontvägen 15

Bilder

  • Såld!
  • Remontvägen
  • Framsidan av huset
  • Stort vardagsrum
  • Hall/Entré
  • Vardagsrummet med eldstad

Remontvägen 15 , Jakobsberg , Järfälla

Högt beläget enplanshus med källare med 1055 kvm tomt. Trädgård på baksidan av huset i insynsskyddat läge där barnen kan hoppa på studsmattan ostörd. Ett stort vardagsrum med fönster i tre väderstreck och öppen spis. Trädäckad altan med eftermiddags sol. Badrum med bastu på källarplan och garage i huset.

100 kvm, 4 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
100 kvm
Biarea:
95 kvm
Tomtarea:
1 055 kvm
Byggår:
1957
Driftskostnad:
2 482 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 sovrum

Boarea

100 kvm

Biarea

95 kvm

Rumsbeskrivning

Entréplan

Hall och entré
I kapprummet direkt till höger, med möjlighet till god klädavhängning. Klinkers på golv med komfortgolvvärme för de kalla dagarna samt vitmålade väggar. Klinkers bryts av och möts av parkett som flyter vidare i huset.

Vardagsrum
Stort och charmigt vardagsrum med härliga fönsterpartier för ljusinsläpp. Genom det stora fönstret får man härlig utsikt över gatan. För kalla dagar så finns det också den öppna spisen att mysa framför samt soliga dagar kan ligga sola på den trä däckade altanen. Parkett golv samt vitmålade väggar.

Kök
Härligt kök med matplats för 4-6 personer. Ek färgade luckor samt bänkskiva i laminat. På golvet ligger mörka klinkers med komfortgolvvärme (vattenburet) samt rödmosaik ovanför arbetsytorna samt resterande väggar är ljusmålade.

Badrum med badkar på entréplan
Charmigt badrum med badkar byggt (09). Vitkakel med turkos bård samt mörka klinkers.

Sovrum 1
Sovrum på entréplan med utsikt mot tomten. Ett större sovrum där man får plats med dubbelsäng och andra sovrumsmöblemang

Sovrum 2
Mindre sovrum mittemot andra sovrum med utsikt på framsidan av huset. Här får man om man önskar plats med enkelsäng samt garderob och liten lekhörna.

Källarplan
En trappa ner från entréplan finner man källarplan som disponeras enligt nedan.

Sällskapsrum/sovrum/kontor
Större sällskapsrum som idag disponeras som sovrum dock kan rummet disponeras enligt önskemål. Klinkers på golv med komfortgolvvärme (vattenburet) samt ljusa väggar.

Badrum med relaxavdelning och bastu.
Stort badrum med duschhörna och bastu för relax. Här finner man duschhörna i glas, svart kommod med spegel ovanför handfat, toalettstol samt bastu. Svartklinker genomgående i badrummet samt vitkakel på väggarna.

Tvättstuga
Tvättstuga där man finner också värmepumpen. Här får man plats för ett tvättställ som får plats med hela familjens tvättade kläder samt arbetsytor att vika kläderna på.

I anslutning till hallen finner man också ingången till garaget med fjärrstyrd port med plats för en bil samt utrymme för förvaring. Två matförråd finner man också direkt när man kommer ner får entréplan som håller svalt klimat.

Besiktigat, energideklarerat och säljansvarsförsäkrat:
Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet samt energideklaration finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla med källare

Byggnadsår

1957

Uppvärmning

luft/vatten värmepump

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 12 maj 2016
Energiklass: -
Energiprestanda: 69 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Tegel
Fönster: 3-glas på öp,org i källar
Bjälklag: Lättbetong
Tak: Papp
Utv. plåtarbete: Plåt

Övrigt

Härlig altan i soligt läge med plats för lounge set om önskar det. Det höga läget av huset gör att man får en bra utsikt över gatan.

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:1143

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

29 784 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 21 000 kr
VA: 2 000 kr
Renhållning: 1 000 kr
Försäkring: 5 784 kr
Beräknat antal personer: 4

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 833 000 kr, varav byggnadsvärde 1 270 000 kr

Summa pantbrev

2 497 000 kr

Tomt

Areal: 1 055 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Tomt om 1055 kvm som man bara måste älska, Trädgård i insynsskyddat läge. Här får plats med det familjen drömmer om. Föräldrarnas växthus samt barnens studsmatta eller varför inte en liten kaninhag.

Uppfart på framsidan av huset erbjuder plats för 3-4 bilar.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Last, Avtalsservitut: Villa och årlig avgäld, 01-IM5-55/3285

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Kommunens kommunikationer är goda och erbjuder såväl goda bussförbindelser som pendeltågstrafik. Färden med pendeltåg från Jakobsberg till Stockholms central tar 19 minuter. Närhet till såväl E18 som E4:an möjliggör för snabb transport söderut mot Stockholms city eller väster ut mot Enköping/Västerås. Arlanda och Bromma flygplats är belägna på cirka 25 minuters bilavstånd från Jakobsberg.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns centrumgalleria med stort serviceutbud och flertal butiker, t.ex. frisörer, caféer, klädbutiker, biograf, banker, apotek och ett välsorterat bibliotek. Här finns också centrala parkmiljöer med planteringar. Under senare år har ett flertal nya restauranger med olika smakinriktningar tillkommit. På sommaren finns det även gott om uteserveringar. I Jakobsbergs sjukhus finns vårdcentral, folktandvård och rehabilitering för äldre.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Nordic Imex AB
400 m
STATOIL
860 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
1,3 km
Stockholm Quality Outlet
2,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Vattmyras Förskola
320 m
Kallhäll Stäket Familjedaghem
320 m
Kollektivtrafik
Fölvägen
270 m
Vattmyraskolan
340 m
Grundskolor
Vattmyraskolan
270 m
Montessoriskolan Växthuset
890 m
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
1,2 km
Didaktus Jakobsberg
1,7 km
Universitet & Högskolor
Psykolog Bengt Sandström AB
5,9 km
Banker
Handelsbanken Jakobsberg
1,2 km
SEB
1,2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Barkarby Golfhall
3,1 km
Järfälla Golfklubb
3,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vattmyravallen Idrottsplats
440 m
Jakobsbergs Sport- och Idrottshall
1,8 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
1,8 km
Kallhällsbadet Mälaren
3,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Botan Barzanji för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte