Akvarellgränd 3

Bilder

  • Såld!
  • Baksidan av huset med stor uteplats i söder
  • Ljust vardagsrum med utgång till altan i söder
  • Renoverat kök med matplats
  • Renoverat kök med matplats
  • Renoverat kök med matplats

Akvarellgränd 3 , Viksjö Hummelmora , Järfälla

Renoverat och smakfullt inrett kedjehus i Hummelmora i Viksjö, om totalt 154 kvm. Renoverat kök med matplats, två helkaklade WC-/dusch-/badrum, två TV-/allrum och 4-6 sovrum. Sep. tvättstuga. Dubbla bilplatser och garage vid huset. Gångavstånd till förskolor, skolor, buss och Mälarens orörda strand.

147 kvm, 8 rok

Typ:
Kedjehus
Boarea:
147 kvm
Biarea:
7 kvm
Tomtarea:
492 kvm
Byggår:
1977
Driftskostnad:
2 947 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

8 rum varav 4 - 6 sovrum

Boarea

147 kvm

Biarea

7 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN:

Entré/hall: rymlig och luftig entré/hall, inredd med tapetserade väggar i grå nyans, svart/brun klinker med golvvärme och med gott om plats för klädförvaring genom inbyggd garderober och praktiskt vägghängt skoställ.

Vardagsrum: Ljust och rymligt vardagsrum i vinkel mes rejäla fönsterpartier och med utgång till stor trädäcksförsedd altan/uteplats i söder på baksidan av huset. Vardagsrummet är inrett vitmönstrad tapet och ekparkett. Vardagsrummet rymmer såväl större soffgrupp som matbord.

Altan: Stor och trädäcksförsedd altan i söderläge med plats för stor utemöbel och plats för grillen. Fjärrstyrd markis över del av altanen.

Sovrum 1: Rymligt sovrum med utgång till den trädäcksförsedda altanen/uteplatsen på baksidan och med plats för dubbelsäng. Rummet är en integrerad del av vardagsrummet genom en bredare öppning mot vardagsrummet, men idag inrett som sovrum och avdelat mot vardagsrummet med garderober. Sovrummet är inrett med gråmönstrad tapet och ekparkett på golvet.

Arbetsrum/gästrum/sovrum 2: I anslutning till vardagsrummet har inretts ett arbets-/gästrum, inrett med vitmålade väggar och körsbärslaminatgolv. Rummet rymmer plats för säng, mindre arbetsbord och klädförvaring.

WC-/duschrum: Helkaklat WC-/duschrum med vädringsfönster och inrett med vitt och melerat kakel på den övre delen och med beigt och melerat kakel den nedre delen, marmorerad klinker med golvvärme. Rummet är i övrigt inrett med WC-stol, tvättställ med engreppsblandare med kommod, handdukstork och duschutrymme med skjutbar duschvägg.

Kök: Renoverat och smakfullt inrett kök med matplats. Köket är inrett med vitmålade väggar med mönstrad fondtapet och svartbrun klinker på golvet med golvvärme. Köket är i övrigt inrett med trämönstrade skåpluckor, arbetsbänkar i grå laminat och vitt kakel bakom arbetsbänken med infälld diskho. Maskinellt är köket utrustat med induktionshäll, rostfri spiskåpa, rostfri inbyggnadsugn och rostfri mikrovågsugn, kyl med integrerad front, frys och diskmaskin.

Tvättstuga/groventré: Praktiskt i direkt anslutning till köket är tvättstugan/groventrén belägen. Tvättstugan är inredd med ljust gulmålad vävtapet och plastmatta på golvet, tvättmaskin, torktumlare, frys, varmvattenberedare, tvättho, väggskåp, hyllförvaring och arbetsbänk.

ÖVRE PLAN:

TV-/all-/ungdomsrum: Mycket uppskattat och praktiskt TV-/all-/ungdomsrum inrett med randig tapet och ljust laminatgolv.

Sovrum 3/4: Stort sovrum, som ursprungligen och vid behov kan delas upp till två sovrum, inrett med tapetserade väggar i grå nyans med en med fondtapet med medaljongmönster och eklaminat på golvet.

Sovrum 5/6: Stort sovrum, som också det vid behov kan delas upp i två separat sovrum, inrett vävtapet i silvernyans och vitlaserat eklaminatgolv.

WC-/badrum: Helkaklat WC-badrum med takfönster, inrett med ljust och melerat kakel den övre delen och grönt kakel den nedre delen, vit klinker på golvet med golvvärme, tvättställ med engreppsblandare med kommod och handdukstork.

Klädkammare: Praktisk klädkammare i anslutning till allrummet, med klädstång och klädhylla och inredd med vitmålade väggar och linoleummatta på golvet.

Budgivning
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-planskedjehus

Byggnadsår

1977

Uppvärmning

Direktverkande el samt Luftvärmepump

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 16 april 2012
Energiprestanda: 131 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Tegel+ stående träpanel
Fönster: 3-glas fönster
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet "Viktiga dokument", eller rekvirera från fastighetsmäklaren Per Stenmark, telefon 08-580 104 60 eller via e-mail: per.stenmark@husmanhagberg.se. Stor och trädäcksförsedd altan/uteplats i söderläge, på baksidan av huset.

Fastighetsbeteckning

Viksjö 6:417

Övriga byggnader

Vidbyggt 1-bilsgarage med förråd och separat föråd för cyklar och utemöbler.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

35 370 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 16 000 kr
El: 6 000 kr
VA: 3 620 kr
Renhållning: 1 750 kr
Väg, samf: 2 000 kr
Försäkring: 6 000 kr
Beräknat antal personer: 3

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 603 000 kr, varav byggnadsvärde 1 320 000 kr

Summa pantbrev

2 886 000 kr

Tomt

Areal: 492 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Plan trädgårdstomt på baksidan av huset, i soligt söderläge. Den kraftledningen som i nuläget är dragen i angränsande område grävs nu ner i marken.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Viksjö GA:28
Förmån, Officialservitut: Tillträde takutsprång, 01-JÄF-2235
Last, Officialservitut: Tillträde takutsprång, 01-JÄF-2235
Förmån, Officialservitut: Tillträde takutsprång, 01-JÄF-2235

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Viksjö Hummelmora

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett nyöppnat gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor och skolor i Viksjö. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till både Jakobsbergs och Barkarbys pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även direktbussar till våra grannkommuner såsom Kista och Sollentuna men även till Stockholms City under rusningstrafik.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, två apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns i kommunen Barkarby Handelsplats.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Nasim Kött Torg
840 m
ICA Kvantum Viksjö
980 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
3,2 km
Åkermyntan Centrum - Citycon
3,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Sandviks Förskola
370 m
Fjällen Förskola
790 m
Kollektivtrafik
Skulpturvägen
120 m
Gösvägen
250 m
Grundskolor
Sandvikskolan
370 m
Fjällenskolan
790 m
Gymnasium
Järfälla Gymnasieskolor
2,3 km
Mälargymnasiet
2,3 km
Universitet & Högskolor
Teologiska Frågor
5,6 km
Banker
Swedbank
880 m
Nordea Bank AB
3,2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Järfälla Golfklubb
1,9 km
Viksjö Golfklubb
1,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Sandviks IP
370 m
Viksjö sporthall
1 km
Simhallar & Utomhusbad
Baset Mälaren
1,8 km
Görvälnsbadet Mälaren
2,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte