Gripengatan 16, 3 tr

Bilder

  • Såld!
  • Balkong i soldränkt söder!
  • Vardagsrum med utgång till balkong
  • Högklassigt duschrum!
  • Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
  • Kök med granitbänkskivor

Gripengatan 16, 3 tr , Barkarbystaden , Järfälla

På våning 4/5 hittar du det perfekta läget där du får tak ovanför balkongen då du har en lägenhets balkong över dig. Soldränkt läge mot innergården, med låg avgift och centralt beläget i Barkarbystaden, intill stora torget. Redan i trappentrén möts du av fem meters takhöjd, ekpaneler och specialdesignad takbelysning. Invändigt har bostaden exklusiva detaljer med en hög matrialstandard som golv med vitlaserad ekstavsparkett, vackra stenbänksskivor i köket, massiva innerdörrar och exklusiva vitvaror från Siemens. Bostaden erbjuder, för sin storlek, gott om förvaring med garderober, städskåp samt klädkammare. En modern detalj är avsaknaden av element, vilket gör bostaden väldigt lättmöblerad. Detta möjliggörs av ett luftburet värmesystem. Inflyttningsdatum är flexibelt, men för den som vill är snabb inflyttning möjlig. En pärla som särskiljer sig från mängden!

52 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 817 kr inkl värme, kallvatten, kabel-tv basutbud, delvis el (exkl. varmvatten, el ingår upp till 21 grader varmt i bostaden)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
52 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
343
Byggår:
2015/2016
Driftskostnad:
391 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

52 kvm

Rumsbeskrivning

Trapphallen
Redan i entrén vid hissen slås du utav en fräschör och stil som väldigt få föreningar har. Det är delvis ekbelagda väggar, designarmaturer i svart, postfack som belyses med digitaliserade namnskyltar - nyskapande och trendigt tillsammans med exklusiva materialval är något som kännetecknar hela fastigheten och dess lägenheter. Att takhöjden är slående missar ingen, hela fem meter!, direkt vid första steget in i entrén från gatan. Väl utanför lägenheten möts du utav en sobert svart säkerhetsdörr, spotlights-armatur som belyser just din lägenhet och en snyggt infälld dörrmatta utanför vardera lägenhet. Det ger en känsla av lyx, lite hotell betonat och helt klart något utöver det vanliga!

Entré/Hall
Så fort du kliver in i bostaden möts du utav ett härligt ljus som skapas av de vitmålade väggarna och det vitlaserade enstaviga ekgolvet. I hallen finns utrymme för avhängning på hatthylla och en garderob som ingår i köpet.

Duschrum/wc
Duschrum med en exklusiv känsla som självklart är helkaklat och med klinkergolv med komfortvärme. Det finns wc-stol, stort rektangulärt handfat med avställningsytor bredvid och stor kommod i vitt med två utdragbara lådor, spegel med belysning längs med de båda sidorna, avskiljande glasvägg mot duschplatsen med regndusch samt infällda spotlights i taket. Tvättdel med tvättmaskin och torktumlare från Siemens, ovanför finns en lång bänkyta, perfekt för vikning av klädesplagg, och väggfast vitlackerad skåpsinredning för förvaring av handdukar.

Vardagsrum
Ljust och luftigt vardagsrum i öppen planlösning med köket med oerhört generösa fönsterytor. Väggarna är släta och vitmålade och på golvet ligger ett enstavigt och vitlaserat ekgolv - något om är helt rätt i tiden. De stora fönsterytorna har extra låga och lite djupare fönsternisher i marmor vilket ger ett härligt ljusflöde och skapar en urbanare känsla för rummet. Hela lägenheten har en tuffare karaktär med exklusivare materialval och smarta lösningar. Samtliga av bostadens fönster vetter mot innergården och från vardagsrummet nås även den rymliga och soliga balkongen.

Balkong
Möblerbar balkong i soldränkt söderläge med fri utsikt från våning 4 av 5 mot den fina innergården. Det som är bra med att det inte är allra högst upp i huset är att du per automatik får ett "tak" över balkongen som utgörs av grannens balkonggolv.

Kök
Modernt kök från HTH med vitlackerade luckor och infrästa greppkantslister till luckor och lådor som på ett väldigt stilfullt sätt löper i två till tre linjer längs med hela köksinredningen. Arbetsbänk av marmorkomposit i svart som även utgör stänkskydd, ovan arbetsytan finns infällda spotlights och i bänken finns en infälld rektangulär diskho med matavfallskvarn. Kökets maskinella utrustning består utav: infälld induktionshäll, integrerad diskmaskin, inbyggd varmluftsugn samt micro i arbetshöjd, utdragbar köksfläkt, fyra eluttag och integrerad kyl/ frys. Allt utom fläkten från Siemens. Köksdelen vid ugn/micro övergår sedan till förvaring i städskåp och garderob med samma enhetliga stil på luckorna. Matplats för i princip hur många som helst pga. den öppna planlösningen med vardagsrummet.

Sovrum
Plats för dubbelsäng, byrå eller skrivbord. Vitlaserat enstavigt ekgolv och vitmålade väggar. Utsikt mot innergården och klädkammare i anslutning.

Klädkammare
Ordentligt tilltagen klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter eller att användas som kontor. Även här inne släta och vitmålade väggar och vitlaserat ekgolv.

Separat utrustningslista gällande bostaden finns att ta del utav som pdf-fil på objektet under fliken "viktiga dokument".

VIKTIG INFORMATION:
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens ekonomiska plan samt stadgar och övriga handlingar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom ekonomisk plan och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 5, hiss finns

Avgift

2 817 kr inkl värme, kallvatten, kabel-tv basutbud, delvis el (exkl. varmvatten, el ingår upp till 21 grader varmt i bostaden)

Andel i föreningen

0,648%

Andel av årsavgiften

0,648%

Tillträde

Omgående eller ö.k.

Byggnad

Byggnadstyp

5-våningshus med hiss

Byggnadsår

2015/2016

Uppvärmning

Fjärrvärme och frånlufts värmeåtervinning

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: Isolerglas

Fastighetsbeteckning

Järfälla Barkarby 2:36

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

4 700 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 500 kr
Försäkring: 2 200 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Baserad på schablon då ingen bott i bostaden.

Förening

Namn

Brf Friflygaren

Om föreningen

Välkommen till Brf Friflygaren som är en bostadsrättsförening bestående av 125 st bostadsrätter, 1-4rok, med adresser på Gripengatan 6-18 och Karlslundsvägen 10-14. Fastigheten , Järfälla Barkarby 2:36, är indelad i två huskroppar som byggdes av Einar Mattsson under 2014-2016.

Allmänt om föreningen
Föreningens lägenheter har en standard utöver det vanliga. Redan i entrén möts du av fem meters takhöjd, ekpaneler och specialdesignad belysning. Invändigt har bostaden exklusiva detaljer som golv med vitlaserad ekstavsparkett, vackra stenbänksskivor i köket, massiva innerdörrar och exklusiva vitvaror. Avfallskvarn gör avfallshanteringen hållbar samtidigt som det blir praktiskt och enkelt för den boende att leva miljövänligt. Föreningen har, precis som hela området, sopsug vilket är ett modernt sätt att hantera avfall idag. Gården, som är i två nivåer, har generösa gemensamma ytor och lekplats, gemensamma utrymmen som cykel/barnvagnsförråd finns även att tillgå.

Uppvärmningen sker huvudsakligen genom luftkanaler i betongen mellan våningsplanen dör värmen leds in via tak. Denna energieffektiva uppvärmning gör att du slipper element, vilket gör lägenheten mer flexibel att möblera. Dvs. det finns ett FTX.-system med värmeåtervinning. Som boende finns en applikation från Einar Mattsson där man enkelt håller koll på sin el och vattenförbrukning som debiteras utefter förbrukning.

Se ekonomisk plan under fliken "viktiga dokument" för mer information.

Med reservation för felskrivningar och ändringar.

Organisationsform

Andelsrätt

Antal lägenheter

125

TV och Bredband

TV & bredband via Bredbandsbolaget.

Parkering

Garageplatser finns att hyra i huset. Separat kö.

Övrigt

Sopnedkast och källsorteringsrum finns i området.
Föreningens innergård är stor och socialt planerad i två nivåer med en lekplats.
Förråd finns att hyra i garaget. De extra förråden kostar ca 300-420 kr beroende på storlek. 2,5-3,5 kvm.
I garage finns cykelparkering, vilket även finns på innergård (utgång från plan 1). Barnvagnsrum på innergård.

Om området

Barkarbystaden

Barkarbystaden är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer här fram en helt ny stadsdel. En mix av boendeformer är planerat för att skapa en levande stadsmiljö. Närheten till naturen är påtaglig i hela stadsdelen genom parker och trädplanterade boulevarder. De två stora stadsparkerna erbjuder möjlighet till både avkoppling. Här finns även förutsättningar för alla tänkbara sport- och fritidsaktiviteter för hela familjen. Järvafältets Naturreservat är ett av Stockholms absolut största strövområden. Området börjar precis i utkanten av Fänriksvägen med Ålsta hage. Bortanför hagen sträcker det stora naturreservatet ut sig med sina skogar, ängar och promenadstigar. Här finns även Säbysjöns badplats och Järfälla Ridcentrum med ridskola. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Barkarbystadens utmärkta kommunikationer gör det enkelt att både bo och arbeta här. Med pendeltåg tar det endast 16 minuter till Stockholm Central. Dessutom når du både Arlanda och Bromma flygplats inom 30 minuter med bil. De många fina gång- och cykelstråken underlättar förbindelserna mellan stadsdelens bostadsområden, skolor, handel och rekreationsområden. Med den ev. nya spårförbindelsen går det snabbt och smidigt att ta sig både lokalt i staden och till Kista. Infartsparkering finns att tillgå vid Barkarby pendeltågsstation.

Närservice

Barkarbystaden kommer att ha ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Dessutom ligger Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum. Läs mer om Barkarbystaden på: www.barkarbystaden.se

I närheten

Livsmedelsbutiker
Maxi ICA Stormarknad Barkarbystaden
250 m
The Italian Food Company AB
1,2 km
Köpcentrum & Gallerior
Stockholm Quality Outlet
760 m
Veddesta Centrum
1,3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Karlslund för- och grundskola
410 m
Dalens Förskola
860 m
Kollektivtrafik
Stora torget
110 m
Herrestavägen
400 m
Grundskolor
Karlslund för- och grundskola
410 m
Barkarby Familjedaghem
1,1 km
Gymnasium
YTC-Gymnasiet
2,1 km
Didaktus Jakobsberg
2,1 km
Banker
Swedbank
2 km
FOREX Bank
2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Barkarby Golfhall
1,3 km
Akalla-Kanaan 98 Bgk
2,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tallbohov Idrottsplats
1,1 km
Veddestavallen Idrottsplats
1,1 km
Simhallar & Utomhusbad
Tensta Sim- och Idrottshall
2,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte