Lädersättravägen 107, 2tr

Bilder

  • Såld!
  • Kök med matplats
  • Badrum
  • Tvättavdelning med TM och TT
  • Balkong
  • Vardagsrum

Lädersättravägen 107, 2tr , Kallhäll , Järfälla

Hemtrevlig 3:a med balkong i sydväst med vy mot lekparken och föreningens gård. Hela bostaden har löpande renoverats med kök från 2010 och stilrent badrum och tvättavdelning från 2013 (stambytt). Gångavstånd till pendeltåg med en snart nyrenoverad station samt Kallhälls C som planeras att moderniseras.

81 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 051 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV(basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
81 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
116
Byggår:
1967
Driftskostnad:
679 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

81 kvm

Rumsbeskrivning

Hall
Välkomnande hall med hatthylla direkt vid entrén och goda förvaringsmöjligheter i klädkammare samt garderob. Vitmålad liggande träpanel på en utav väggarna, ljusa tapeter på övriga (2009) och laminatgolv.

Klädkammare:
Rymlig klädkammare med linneskåp och hyllplan med stänger. Även en garderob finns precis bredvid klädkammaren. Med fördel kan detta utrymme även disponeras som kontor.

Kök:
Renoverat kök från 2010 med matplats för 4-5 personer vid fönstret. Vita, moderna och falsade luckor med mosaikkakel i olika grå/vita nyanser ovan bänkskiva i mörkare laminat och med goda avställningsytor. Maskinell utrustning: Kyl och frys (Electrolux 2008), spishäll med ugn (Electrolux 2016), diskmaskin (Bosch 2015) och fläkt i rostfritt stål (Futurum). I övrigt är det laminatgolv och tapetserade väggar (2007), samt spotlights i utsprång från köksinredningen vid köksluckorna. Micro ingår ej.

Vardagsrum:
Ljust vardagsrum med plats för sällskaps-/tv-del och eventuellt extra matbord vid fönstret. Dörröppning från matplatsen i köket och även utgång till stor balkong. Laminatgolv med vita tapeter (2011).

Balkong:
Stor balkong med plats för två loungegrupper och perfekt utsikt mot lekparken. Här njuter du av eftermiddags- och kvällssol då balkongen ligger i sydvästligt läge. Filtmatta ingår i köpet.

Badrum:
Stambytt 2013 och därmed även totalrenoverat. Nuvarande ägare valde att slå ihop ursprungliga gäst-wc med badrummet för att skapa ett större och rymligare badrum med separat tvättavdelning. Kakel och klinker i vitt respektive grått. Badkar, wc-stol, handfat med kommod och extra högt spegelskåp. Tvättmaskin med avlastningsbänk (ingår i köpet) och dessutom finns det plats för torktumlare om så önskas. Ovanför finns fastmonterade skåp i vitt för extra förvaring av handdukar och tvättprodukter. Vädringsfönster och golvvärme finns att tillgå.

Sovrum 1:
Plats för dubbelsäng och stor byrå. Laminatgolv och vitmålade väggar med fondvägg/tapet dekorerade med ljusa blommor (2014).

Sovrum 2:
Plats för enkelsäng, bokhylla och ytterligare möblemang. Laminatgolv och blå tapeter (2007).

Övrigt:
-Comhem och Bredbandsbolaget finns att tillgå.
-Förråd och tvättstuga i samma port, 107.
-Cykel/barnvagsrum i sama port, 107.

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 8, hiss finns

Avgift

5 051 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV(basutbud)

Andel i föreningen

0,3539%

Andel av årsavgiften

0,3539%

Tillträde

Sept 2016 eller ö.k.

Byggnad

Byggnadstyp

8-våningshus med hiss

Byggnadsår

1967

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 25 april 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 145 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Lädersättra 1:24-1:23

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

8 149 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 200 kr
Försäkring: 3 949 kr
Beräknat antal personer: 4

Förening

Namn

Trollberget

Om föreningen

Välkommen till Brf Trollberget som består av 294 lägenheter fördelade på två hus. Byggår 1967.

Hobbylokal för enklare snickeriarbeten finns mellan Lädersättravägen 105 och 107 och pingisrum på Lädersättravägen 107. Föreningslokal finns på Lädersättravägen 95-97. Cykelrum och barnvagnsrum finns i anslutning till varje port. Mysig grillplats på innergården.
Kabel-tv och bredband via Comhem alt. Bredbandsbolaget. Fiber indraget.
Gemensamhetsel är tecknat för föreninges medlemmar och därmed slipper varje enskild medlem nätverksavgiften.

Avgift.
Indexhöjning på 2% av månadsavgiften under 2016.

Föreningen har renoverat fasaden -05 samt bytt ut samtliga fönster och balkongräcken. Stambyte utfördes årsskiftet 2013/14.

Garage med 62 bilplatser (sep.kö ca 4-5 år) samt p-platser 85 st med och utan el (ca.150-200kr/mån. Reservation för eventuella ändringar). Ev kö. Ca 20-30 p-platser med el finns utan kö för medlemmar med "Boendelapp" för parkering om 300kr/år.

Ändrade redovisningsprinciper:
Från och med 2014 kommer föreningen att upprätta årsredovisning enligt ett sk K-regelverk. Förändringar kommer sannolikt att ske vad gäller synen på avskrivningar, investeringar odh underhåll. Detta kan medföra att framtida resultat och jämförelsetal avviker från 2014 års budget och årsredovisning.

Besök gärna föreningens hemsida: http://www.hsb.se/norrastorstockholm/trollberget

Föreningen förvaltas av HSB norra StorStockholm, tel. 010-442 50 00. HSB tar ut en medlemsavgift på 500 kr/ägare i samband med köp av bostadsrätt. Dessutom tar HSB ut en pantsättningsavgift på för varje lån som tas med lägenheten som säkerhet, 443kr/lån. Pantsättningsavgift 1107,5kr tas ut från säljaren.

Organisationsform

Andelsrätt

Om området

Kallhäll

Kallhäll är en stadsdel i Järfälla kommuns norra delar som utgörs av såväl småhus som flerbostadshus. Väster om centrum ligger Mälaren som erbjuder två badplatser, Kallhälls- och Bonäsbadet samt två båtklubbar. Utöver detta finns Görvälns naturreservat och närhet till Järvafältet samt 4H-gård. Kallhäll erbjuder strandnära bostäder. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Kallhälls pendeltågsstation ligger i direkt anslutning till centrum varifrån även ett flertal busslinjer utgår. Här finns även en stor infartsparkering. Bussarna tar dig till såväl Jakobsberg och Stäket med natursköna Ängsjö som till kringliggande kommuner.

Närservice

I centrum finns Folkets hus med biograf och bibliotek samt ett tjugotal affärer, restauranger, frisör, läkar- och tandläkarmottagning. Planer finns på att modernisera centrum.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Nära Dej Saga Livs
150 m
Jbbkt Shalmas Jourbutik
310 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Gullivers Förskola
220 m
Askungen Förskola
250 m
Kollektivtrafik
Lädersättra
320 m
Passadvägen
500 m
Grundskolor
Lädersättraskolan
360 m
Källtorpskolan
630 m
Banker
Swedbank
830 m
Swedbank
830 m
Sport- & Idrottsanläggningar
Kallhälls sporthall
620 m
Bolindervallen Idrottsplats
880 m
Simhallar & Utomhusbad
Kallhällsbadet Mälaren
1,5 km
Bonäsbadet Mälaren
2,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte